נפרד מכם

gugi-גוגי

New member
נפרד מכם

לאחר 10 חודשים רצופים בחדר אומר לחברי וחברותי שלום. בתקופה האחרונה יש תופעות פשוט גועליות בחדר 40 פלוס. אנשים קבועים מהחדר נכנסים בשמות כנוי שם חברים אחרים. מקללית משמיצים מלכלכים חוקרים בפרטי. האנשים הם מהקבועים שכן מהשקפה מהצד שמתי לב שתמיד ם מדברים אך ורק לקבועים בחדר כך שכל הגועל נפש לא מיקרי בכלל. כמכור טוטאלית סביר להניח שיהיה לי קשה להגמל מה עוד שנקשרתי מאוד לחלק מהאנשים. גוגי

*LIHI 007

New member
גוגי יקר

כל מה שכתבת ידוע ורבים מאיתנו חשו זאת על בשרם ממש עד לפני יומיים ואתה רואה את הזעקה של כל החברה הטובים. גוגי אל תלך...... שיילכו הרשעים והרעים לא ניתן לרשעות להתשתלט לנו על החדר ניכנס בהם אחד אחד ונחזיר לנו שקט וכייף לי לפחות נעמת מאוד.... אתה חבר אמיתי ויקר ולמרות שלא אאבד אותך אף פעם, למרות שתמיד אפשר לשמור על קשר טלפוני (וכך יהיה) תחסר לי באופן אישי פה. אני מרשה לעצמי לכתוב: אני הכרתי אותך אחרת, משמיציך יכולים לקפוץ אלו אנשים שהקנאה וצרות העין הינה מנת יומם שאחרת איך יחיו????? בבקשה ..... אל תלך. אוהבת אותך ימבה, מלאן ת`אלפים עד השמיים 007 ליהי

הילי

New member
גוגי וכל השאר-לאאאא

גוגי יקר ולכ השאר אנה אל תלכו כמי שמתחזימ לה גמ החלטתי אני כאנ איכ יראה החדר ללא גוגי וכולנו גמ פליזזז בתבונתינו נתגבר רק בקשה אחת לא לאבד שפיות בזהירות לא לפגוע באלו הנפגעימ מהמתחזימ שבוע טוב גוגיייי לאאאאאאאא אל תלכ אוהבת

eliela

New member
גוגי יקר

סביר להניח שאתה צודק אבל סביר להניח גם שיש כאן בעיה מעבר ללכלוך וכניסה בשמות של אחרים. אני מאמינה שזה יכול להפתר באופן כמעט מוחלט עם כניסה על ידי סיסמא בכל אופן חבל החשפות כאן כשכל המדינה קוראת היא לא פשוטה בכל אופן כיף איתך

אהובה.א

New member
השתגעת?

גוגי חמוד מי מכירך יותר טוב ממני? למרות שעברו כמעט 26 שנה, אני עדיין זוכרת את רפי מה``בניין השלישי``. אז בבקשה ממך. אל תיתן לאף פוץ לדעת שנוצחת על ידו. בל ניתן שימררו את חיינו בצורה זו. רוצים אותך אנחנו בחדר. לא יעזור לאף אחד. גוגי יש רק אחד. רוצה לראותך עדיין עוד הערב, ומחר וכל יום שבא אחריו. מתה עליך אהובה

נועה 48

New member
לגוגי-מנועה 49

שלום גוגי! מזל שהספקתי לקבל ממך מספר הטלפון שלך, בהזדמנות זו רוצה גם להודות לך על הרצון לעזור, עד כה לא מצאו לנכון לתקן הטעות.. אגב, מזמן העלינו חברים ותיקים ואני את הרעיון של כניסה בעזרת קוד אישי, משהו כמו מועדון חברים. אני עדיין בתקוה שימצאו פתרון הולם לבעייתיות שבחדר... חג שמח לך ולהתראות, דש בבית. נועה 49

*קסנדרה

New member
לגוגי

גוגי חברי היקר למרות כעסך המובן אני מרשה לעצמי לומר לך, שאינך צריך לעזוב בגלל במתחזים. עניין המתחזים בחדר נפוץ מזה זמן, ומי כמוני נפגע מתופעה זו, רק היום בבוקר ובבוקרו של יום הכיפורים, ונכון אין פוצה פה, והדרך היא לחזק את ידיו של פואט להכניס את שיטת החדר המאובטח. הפרישה של חבר קבוע כמוך מהחדר לא תועיל לנו, אלא תשחק לידי המבלעים המרושעים. אז גוגי, בבקשה תן מחשבה נוספת להחלטתך, ואני אשמח אם תחזור לחדר ונמשיך להינות מנוכחותך. מקווה מאוד לראותך קסנדרה

orit1

New member
גוגי יקר

גוגי יקר ואהוב בבקשה לאאאאאאאאאאאאא

למעלה