נפרד מאנשי הפורום ...

נפרד מאנשי הפורום ...

זהו. אני מפסיק ללמוד מדעי המחשב. נמאס לי ... נמאס לי מהתואר ומלחפש עבודה בתחום. אני לומד באונ' הפתוחה ואני הכנתי כבר מכתב שאני מפסיק את התואר לאלתר. עייפתי. אני בן 31 ולא חושב שאוכל להשתלב בשוק ההיטק בגילי המופלג... אני מתכנן ללמוד כלכלה או משפטים באוקטובר 2005 ... חוץ מהמון תסכול מתהחום אני לא מרגיש כלום... השקעתי המון כסף וזמן ורצון - כנראה אני לא מתאים לתחום... לא איש מחשבים אמיתי... יאללה רבותיי..היה לי נחמד...
וגם...
וגם....

pixiER

New member
בהצלחה...

לא לכולם זה מתאים, וזה לגיטימי... כל הכבוד על היכולת להודות בזה, ובהצלחה בכל מה שלא תבחר לעשות בהמשך הדרך... ואתה תמיד מוזמן לבוא ולהציץ פה, ולדעת שעולם כמנהגו נוהג, וגם אחרי שאתה הולך, אנשים הולכים ובאים...

ami026

New member
לגבי משפטים..

אל תשכח שזה מצריך 3.5 שנות לימוד + שנה סטאז' + שלושה חודשים אינטנסיביים של לימודים לבחינות לשכה (כש-50% נכשלים וניגשים שוב). גם אחרי שגומרים את כל הסיוט שנמשך 5 שנים (במקרה הטוב), השוק רווי וללא קשרים מתאימים לא בטוח שתמצא עבודה.. סתם עיצה, לתשומת ליבך.

בהצלחה

לדעת לפרוש שצריך מעיד על חוכמה לא פחות מלהצליח לסיים תואר תובעני. עולם ההיי טק היום הוא כבר לא מה שהיה פעם ואם אתה לא שלם לגמרי עם המקצוע חבל להתאמץ בשבילו - כבר אין את המשכורות של תקופת הבועה...

למעלה