נפרדת

GALITDOL

New member
נפרדת../images/Emo112.gif

אני קוראת ונקרעת מההודעות האחרונות . פשוט הלב שלי נשבר ואני לא יכולה לשאת את המסע הנפשי הזה. יכול להיות שאני מוותרת בקלות או טומנת את ראשי בחול. זה בעצם גם מה שעשיתי עם העיתון היומי שלי כשראיתי שהמודעות נהיו קשים מנשוא, ומצאתי את עצמי קוראת בבקרים ובוכה, אז פשוט ביטלתי את המנוי. אני ככ מאושרת שאני קוראת על ההריונות. וזה נראה כאילו לא מזמן קראתי את ההודעה של אלסי על ההריון שהיה מרגש עד דמעות, והלב שלי נשבר והאופטימיות שלי דועכת עם כל הודעה של הפלה. מה קורה כאן??? פה למדתי שהבטא החיובית היא רק סימן לפחדים. לא רוצה לפחד רוצה לטמון את ראשי בחול ולהיות אופטימית כמו פעם. שולחת איחולי באטות חיוביות לכל אחת ואחת מכן ודופק תקין ושתעברו ביחד עם נועם לפורום לאחר טיפולים. ושלא תחזרו אחורה!!! גלית

טלי2

New member
גלית

אני מאמינה מאוד ביכולתך לדעת מה טוב בשבילך ולכן מחזקת אותך, ללכת לפי נטיות הלב. ואם הלב מרגיש שהוא צריך להתנתק, ולמלא את עצמו בדברים אחרים שינחמו וירפדו אותו, זה כנראה מה שטוב בשבילו. הלוואי שנשמע ממך בשורות טובות בהקדם ועד אז הרבה
טלי2

גלית חביבה ניתגעגע ...../images/Emo25.gif

דוקא מאוד אהבתי לדבר איתך ויש לנו תמיד אותו נושא לשיחה ששמו ד"ר ברקוביץ איך לאאאאא! מקווה שהכל יסתדר עם המוקפאים ותחזרי לספר לנו שניקלטו השניים .. מאחלת לך הריון בקרוב ואם יתחשק לך את יכולה להתקשר 064-410795
יונית

GALITDOL

New member
יונית החיובית

רשמתי את הסוללארי שלך לצערי המוקפאים לא נקלטו. שיהיה לך המון בהצלחה אני חושבת שלמרות הכל אנסה שוב את שיטת בר טוב אולי העוברים שישתרשו בסופו של דבר יהיו יותר חזקים וימנע את העוגמת נפש של הפלות לאחר השרשה מה שקורה לדאבוני בזמן האחרון אצל הרבה בנות. אם תרצי לדבר או להתייעץ : -844031 -056

נועם@בת

New member
גלית יקירה, עשי מה שטוב לך

הפורום הוא רק אמצעי, לא מטרה. הוא נועד להקל, לשמח ולתמוך. אם את מרגישה שקשה לך, תקפלי הכל ותעברי הלאה. אנחנו נמשיך להחזיק לך אצבעות גם באוף ליין. אם את בסביבה תקפצי לבקר ולהגיד שלום. ואחרי שתראו דופק, בואי להשוויץ, שיהיה לנו טוב בנשמה. שבוע טוב
נועם

למעלה