נפרדת ממכם.... ביי
נ נרקיסטית New member 12/7/04 #6 ../images/Emo121.gif נשמתי תמיד איתכם!!! ../images/Emo9.gif אני המלכה היחידה כאן!!! לא תקום ולא תהיה עוד מלכה אז נרקי תשארררררררררררררררררררררררררררררר!
../images/Emo121.gif נשמתי תמיד איתכם!!! ../images/Emo9.gif אני המלכה היחידה כאן!!! לא תקום ולא תהיה עוד מלכה אז נרקי תשארררררררררררררררררררררררררררררר!
פ פליפרר New member 12/7/04 #7 איזה כיף שנשארת ../images/Emo13.gif היה קשה לדמיין את הבלוגים בלעדייך.. בלי השטויות שאת עושה כל הזמן... וולקאם באק!
איזה כיף שנשארת ../images/Emo13.gif היה קשה לדמיין את הבלוגים בלעדייך.. בלי השטויות שאת עושה כל הזמן... וולקאם באק!
S Sandy police New member 12/7/04 #8 היי נרקי...לה את עוזבת? נו אז את לא מכירה אותי אני נכנסת מידי פעם לפורום וקוראת אותך אז אולי תישארי? סתם כיף לקרוא את מה שאת כותבת
היי נרקי...לה את עוזבת? נו אז את לא מכירה אותי אני נכנסת מידי פעם לפורום וקוראת אותך אז אולי תישארי? סתם כיף לקרוא את מה שאת כותבת
ה הMלך הסטלנים New member 12/7/04 #11 נרקי לפני שאת הולכת מפה כנסי../images/Emo24.gif ב"ה משהו בשבילך יום טוב נשמה ממני בני
נ נרקיסטית New member 12/7/04 #12 אתה חמודדדדדדדדדדדדדדד ../images/Emo25.gif אבל אמרתי שאני לא הולכת בסוף! אני תקועה איתכם!!!