נפרדת מהפורום

נפרדת מהפורום

מצטרפת אל "שולי החברה" ומורידה פרופיל.אחרי שגרתי פה כמעט מיום הולדתו, הבית כבר לא בית ואני מוצאת את עצמי שוב ושוב מסתייגת מדרך ניהולו. מי שמכיר אותי ואת הפורום מספיק זמן יבין למה כוונתי גם אם לא יסכים איתי, אין לי מה להסתיר. לשמחתי הרבה הפורום עירני ופעיל ואני מקווה שכך יהיה גם בעתיד. אשמח תמיד לעזור ולענות, ניתן לפנות אלי במסרים. הרבה בהצלחה לכל הסטודנטים ונסיעות ברוכות ובטוחות לכל מי שיוצא לטייל בקרוב. שלכם גילי

sela v

New member
עצוב לשמוע שאת עוזבת

ומאחל רק אושר. מכיר את הטענות שלך נגד דרך ניהולי, ואני מצטער שזה גורם לך לעזוב.

sela v

New member
אסור לי בתור מנהל

לפרסם שיחות פרטיות שערכתי עם מישהו אחר, אלא אם הצד האחר הסכים לכך. אני מסכים שללי תספר את סיפורה אם היא מעוניינת בכך.

ליאורט1

New member
חבל שאת עוזבת

לא הייתי נותן לדרך ניהול ששונה מהדרך שמוסכמת עלי להפריע לי להנות מפורום כלשהו, זה בסך הכל ניהול של פורום ולא יותר מזה, כמה השפעה כבר יש לעניין... בכל מקרה חבל

sela v

New member
ליאור

אני חושב שאתה חדש מדי בפורום בשביל לדעת משהו על ללי.

natyh

New member
אבל אני לא

ומספיק לקרא בשירשור הארוך על אפריקה איזה ידע רצון טוב ויוזמה יש לבחורה הזו . מספיק לקרא בשירשור שלי על פראג איך היא וניצן הנחו אותי בדיוק לאכסניות ולתחבורה הציבורית . מספיק לקרא בשירשור לטייל לבד , ולהבין מה הגישה שלה לטיולים גישה של ראש פתוח נראה נלמד יש דרך ונמצא אותה . לצערי סלע במקום להודות בטעויותיך , וללמוד ממנה אתה חוזר על הטעויות שלך שןב ושוב , ומכניס את עצמך כל פעם למגננה ,פשוט בהרבה סלע לותר על הפרובוקציות כמו השואה בין ניו אורלינס לגוש קטיף זאת לאחר שאתה לא רצית לדבר על ניו אורלינס כלל . ומאחר ובמסר הסברתי לך בדיוק על מה מדובר היית צריך להכיר בטעותך כבר אז ולא שבוע אחרי . ואותו הדבר לגבי ללי וממה עוף בשירשור הארוך על אפריקה . משום מה החלטת שאתה הפטרון של אנשים והתחלת לחלק לאנשים הוראות מה לא לעשות , ושוב זה נגמר בתבוסתך כמעט כרגיל . אז הכי פשוט לא לחפש צרות כדי שאחר כך לא תיאלץ לחפש דרך לצאת מהם .

sela v

New member
מכניס את עצמי למגננה?

לא נראה לי. אני לא מחלק לאנשים הוראות, אבל מישהו עובר את הגבול אז אני יכול גם לחסום אותו מהפורום, ולכן כתבתי לפני שאני עושה את זה. לגבי תבוסות. שוב אני חוזר, אין תחרות בפורום, ואני לא מבין על איזה תבוסה אתה מדבר. לגבי השרשור שלך על ניו אורלינס לטעמי היה בו שמץ שקשור לטיולים, אבל לא ממש, ואני לא זוכר אם אז כבר ידעו על מימדי האסון, נראה לי שלא לפחות לא בהודעה הראשונה. וזה שהתחלת לחבב מזג אוויר, לא אומר שצריך להביא את זה לפורום שזוהי לא מטרתו.

shaishoo

New member
ללי חבל שככה את שוברת את השתיקה

אז אולי סלע לא מסכים לעשות הכל במיטה (איך גידי גוב אומר סתם..סתם) אבל חבל שלא תתרמי מהנסיון הרב שלך (בטיולין...בטיולים) ודווקא שתיככנתי להפיל על כתפיך את תכנון טיול הפורום הבא...

natyh

New member
אחת המעולות שבמטיילות פה

חבל אבל אני מבין את הסיבות . באופן אישי אני מוצא את עצמי יותר ויותר בפורום מזג אוויר , אליו הגעתי לאחר האיסור לדבר כאן על אסונות טבע . האיסור הוסר בינתיים אבל סלע אני דוקא מודה לך . הדיונים שם מרתקים ובאמת סליחה על הציניות כמה פעמים אפשר לטחון שירשור ספרים . מכיר את המערכון של הגשש סלע העולה המליון ? הוא אומר שם : תמיד אתם שואלים אותם שאלות ומקבלים אותם תשובות אז אולי זהו טבעו של הפורום הזה ואולי לא אני אישית מוצא עצמי משתעמם כאן יותר ויותר ואם כבר מתחיל איזה שירשור מענין אז הוא נקטע בטענה של איזה חכם שחושב שרצו לעשות עליו רושם עם הטיול הזה והזה . אז חבל אבל זה מה יש ואני מתכונן לבקר פה םחות ופחות לא עוזב רשמית ולא טורק דלת , אבל אם לא ילמדו והכונה בעיקר אליך סלע ולאדם נוסף : להתיחס בכבוד לכותבים ולשאלותיהם שאת חלקם אתם לא מכירים ( לדוגמא מונה5 ) וששמים אותכם את כולכם בכיס בכל המובנים בנושאי טיול ויוזמה למיניהם ובעיקר בטיולי אופניים חבל על בזבוז הזמן פה . נתי

sela v

New member
נתי

לגבי השרשורים שהזכרת. אז אכן לא הבנתי כל כך את הקשר בזמנו לסופה, אבל לגבי העניין עם האופניים. לא חושב שזו הדרך לתקוף אנשים על כך שהם לא עוזרים לך אחרי שהם יושבים וכותבים תשובה מפורטת. אני מדגיש שוב, הפורום הוא לא תחרותי מי היה ביותר ארצות, מי עשה את הטרק הארוך ביותר וכו'. ובגלל זה לא ממש אכפת לי אם העונה הוא מישהו שעשה טיול של שבועיים באירלנד או מישהו שגר שנתיים בסין. זה הגם הויכוח בינינו מהי הגדרת תרמילאי. האם זה אופי וסגנון או האזור בו מטיילים? בנוסף חלק מאיתנו כולל אותי, כבר לא היו הרבה זמן בדרכים לתקופה ארוכה, ואולי אני כבר לא בעצם תרמילאי?

natyh

New member
סליחה

בא נדיק כשחבר פורום חדש כותב אני חושב שהעלו את טיול האופניים הזה הכונה לחוצה אפריקה סתם כדי לעשות רושם זה זלזול . ואם אתה כמנהל פורום מצטרף אליו אז גם זה זלזול . וזה לא מתאים למנהל פורום . ולמה אתה קורא תשובה מפורטת ? חפשי בפורום אופניים? זה תשובה מפורטת ? זו בכלל לא תשובה . ולמה אתה מתכון לא עוזרים לי ? לא אני התחלתי את השירשור , ועל כן לא עזרו לי למעשה אותו חבר פורום בתמיכתך קטע את הדיון כשרק החל ובענין שלך , אין לי שום כונה להיכנס לדיון מי הוא תרמילאי ומי לא , כי זה פשוט לא מעניין .

sela v

New member
מה זלזול

אני ממש לא מסכים איתך לטיול האופניים באפריקה. לא יודע מי זו מונה. השרשור ההוא התגלגל איך שהוא התגלגל, ואתה מנפח דברים. מנהל פורום יכול גם לכתוב בפורום, ואמנם משקלו קצת יותר כבד, מאשר משתמש רגיל, אבל הוא גם יכול לכתוב את דעתו כמו לגבי גוש קטיף. למה אתה לא מתעצבן שאני מפנה פה אנשים לפורום טיולים בארץ או פורום טיולים בחו"ל? אתה בעצמך פעם הערת לי, שאני עונה פה על שאלות שהיו אמורות להיות בפורום טיולים בחו"ל. אז שמישהו הפנה את שואלת השאלות על מסע אופניים באפריקה לפורום אופניים מה לא בסדר בזה? אולי זה קשור גם לסגנון שבו היא ענתה לשואלים? ולא נכון שרק רשמתי שתלך לפורום אופניים, וחוץ מזה רשמתי פה רבות על אפריקה, אין לי את הרצון לחזור לכל חדש את אותו נאום, ואותה שואלת שאלה במפורש על ציוד והכנה למסע אופניים. מי שקטע את השרשור הוא השואלת, שאם הייתה שואלת את השאלות הקשורות, ולא יוצאת נגד אנשים אחרים, ואני לא קובע לאנשים פה מה לכתוב היכולת היחידה שלי זה למחוק ולחסום אם מישהו עובר את הגבול

ליאורט1

New member
אולי תפסיק כבר

נניח וטעיתי טעות איומה באותם השרשורים עם מונה על טיול האופניים האגדי ההוא זה עדיין היה רק נושא אחד שאתה כל הזמן חוזר ומיבב עליו אין הודעה שלך שאתה לא מילל על השרשור הזה אם טעיתי אני מבקש סליחה, פשוט תעזוב את זה כבר אתה כל הזמן דש באותם הדברים, צא מזה. ולעניין אותו שרשור אופניים, משום מה נראה לי שאתה אולי מחפש איזה סיבה לריב או משהו כזה קשה מאוד להחליט במדויק מה זה טיול תרמילאי, דווקא טיול האופניים המדובר הוא אחד הדברים הכי רחוקים מטיול כזה מסע אופניים שבו הציוד נלקח במשאיות, יש שף צמוד שמבשל ורופא ומסלול קשיח כמו קרש זה יותר דומה לאיסוזו צ'לנג' מאשר לטיול תרמילאי. היא שאלה איזה ציוד צריך לקחת לטיול כזה, ענינו לה שזה לא ציוד שונה בגלל שהיא אפילו לא צריכה לסחוב אותו על הגב, הכל נלקח במשאיות(חוץ מאולי אוכל ושתיה לאותו קטע רכיבה, למרות שנכתב באתר שגם את זה לוקחים רכבים במהלך היום). היא שאלה איך מתאוששים מרכיבה של 120 ק"מ ביום חמישה ימים בשבוע, איפה היא יכולה לקבל תשובה טובה יותר מאשר פורום שמוקדש בדיוק לזה(פורום אופניים) לפעמים התשובה הכי טובה היא להפנות למישהו אחר שיודע יותר טוב. בקשר לתגובה שלי, אם היא היתה מזלזלת ופגעה אז אני מצטער, וכתבתי את זה עוד אז, אבל כל תשובה שנענתה באותו השרשור(ואני לא מדבר על התשובות שלי שהן כמובן טיפשיות וחסרות כל ערך) נענתה באיזשהי דוגמא שבכלל לא קשורה לנושא שבא להמחיש כמה המסע קשה ומסוכן. ומשם באה התגובה שלי בקיצור, אני חושב שהתגובות לאותו השרשור לא היו מוגזמות, וגם אם כן, אתה פשוט מסרב לשכוח מזה, השרשור הזה אי שם בארכיון ואתה כל פעם חוזר אליו וכל פעם מנגח אותי בגלל השטות הזאת. גם אם טעיתי, עזוב את זה. ובקשר לעובדה שאתה כותב שאחרים מזלזלים, שים קצת לב לעצמך אין פעם שאתה לא מנסה להתחיל ריב עם סלע, רק לפני כמה ימים כשהוא חזר מהטיול בנורמנדי כתבת לו: א. שהטיול שלו בכלל לא תרמילאי ב. שהוא צריך לפרסם אותו בפורום תבשילים(שזה בטח אחלה פורום) ג. שבקרוב אתה עורך מסע של 2000 ק"מ ותשמח אם הוא יבוא, רק שאין סיכוי שהוא יעבור את המבחנים. וכו וכו, וזאת רק דוגמא משרשור אחד, וזה מבלי להזכיר את הירידות עלי, אני יודע שאני אפילו לא רבע "גבר" וקשוח כמוך ולכן אני מבין את זה שאתה יורד עלי ומקבל את זה, לא הייתי עומד באף מבחן הישרדות כנראה. לסיכום, צא מזה כבר, שכח מהשרשור ההוא. יש נושאים שאתה רוצה שיהיו אז תעלה אותם בעצמך. יש נושאים שכבר נשאלו אז תפנה לחיפוש. וקבל את זה שיהיו נושאים שלא יעניינו אותך, מה לעשות. ואתה מזלזל לא פחות מכל אחד אחר כאן

sela v

New member
לסיכום

אם יש למישהו הערות מוזמן להעיר אותם בפומבי או במסר אישי. אם זה סתם מאבקי כח אני ממש לא מעונין בהם. אני הוא זה שמנהל את הפורום עדיין, ומה לעשות מישהו צריך להטוות את הדרך, למרות שלא תמיד יסכימו איתי, ועם הדרך אותה אני מוביל.

ליאורט1

New member
ועוד דבר קטן

אל תהיה מאלה שגם לא מצביעים בבחירות וגם בוכים על ראש הממשלה. אתה טוען שהפורום לא מעניין שתמיד שואלים אותן שאלות ועונים את אותן תשובות אז תשנה את זה, תעלה נושאים יותר מעניינים, תשאל שאלות אחרות ותענה תשובות חדשות. אם יש נושא שלדעתך קשור ומעניין תעלה אותו אם יש שאלות שחוזרות תפנה להיסטוריה של הפורום, למרות שאם יש לא מעט תגובות אז אולי הנושא לא נטחן כמו שאתה חושב. פורום הוא לא מועדון סגור של חברים שבו מי שהיה הוא מי שיהיה, אנשים חדשים מגיעים וותיקים עוזבים, יכול להיות שנושאים חוזרים על עצמם ודיונים נפתחים מחדש אבל זה נורמלי וטבעי. ואני מחזיק ממך קצת יותר מאחד שנפגע ש"קטעו לו את השרשור המעניין" יש לך משהו להגיד, תגיד, אם אני אני טועה במשהו אני אשמח לדעת מזה אין לי ספק שזה כנראה קורה לא מעט. ותעשה טובה אל תפציץ בהצהרות של מי מכניס את מי ולאן ביחוד בדברים שאין בהם שום מדד כמו "טיול ויוזמה".

sela v

New member
נמחקו פה

שתי הודעות שלא תורמות במאומה לפורום, ואני מבקש מליאור ומהשאר להשאיר את הויכוחים לשרשור אחר, ולא לשרשור בו חברה נפרדת מהפורום, ושהייתה מהראשונים להצטרף לפורום. אני מדגיש שוב, אנו לא פורום תחרותי.|סלינק|

shaishoo

New member
לנתי ולמעשה גם ללי ../images/Emo70.gif

גם אני מוצא את עצמי..שלפעמים אני לא נכנס לפורום לתקופה ארוכה למשל בלימודים בדר"כ ואז פתאום יש לי פרץ של עודף זמן ומבקר לפחות אחת ליום ומנסה לענות לכל השאלותֿשרשורים שאני מרגיש שאני יכול לתרום לפחות קצת או לתת לשואל הרגשה שמתייחסים אליו והשאלה שלו לא תישאר ללא מענה ותעלם בדפים. וני אני מסכים איתך מאוד שכמה פעמים אפשר לשמוע שאלות מאתגרות כמו "איזה חיסונים צריך?" אבל זה חלק ממהות הפורום ומטרתו לעזור לטיילים ותיקים וחדשים. וכן גם אני מוצא את עצמי יותר ויותר ויותר בפורום טיולים בארץ כי מה לעשות אני כבר לא משוטט בעולם ונמאס לי לנסות לשחזר את החוויה, רגעי התהילה שלי כמוצילר. אבל אני מרגיש שהפורום הזה שהוא הראשון שלי, הוא קצת כמו בית, ותמיד נחמד לבקר. וסלע, שלי אישית אין שום דבר נגדו הוא כמו מעין משפחה..ואיך אמרו חז"ל משפחה לא בוחרים. ואני אשמח מדי פעם כשאני קופץ לבקר לראות איזה שרשור שלכם, מעניין או משעמם זה לא משנה כי משפחה לא בוחרים לא ?

למעלה