אולי תפסיק כבר
נניח וטעיתי טעות איומה באותם השרשורים עם מונה על טיול האופניים האגדי ההוא זה עדיין היה רק נושא אחד שאתה כל הזמן חוזר ומיבב עליו אין הודעה שלך שאתה לא מילל על השרשור הזה אם טעיתי אני מבקש סליחה, פשוט תעזוב את זה כבר אתה כל הזמן דש באותם הדברים, צא מזה. ולעניין אותו שרשור אופניים, משום מה נראה לי שאתה אולי מחפש איזה סיבה לריב או משהו כזה קשה מאוד להחליט במדויק מה זה טיול תרמילאי, דווקא טיול האופניים המדובר הוא אחד הדברים הכי רחוקים מטיול כזה מסע אופניים שבו הציוד נלקח במשאיות, יש שף צמוד שמבשל ורופא ומסלול קשיח כמו קרש זה יותר דומה לאיסוזו צ'לנג' מאשר לטיול תרמילאי. היא שאלה איזה ציוד צריך לקחת לטיול כזה, ענינו לה שזה לא ציוד שונה בגלל שהיא אפילו לא צריכה לסחוב אותו על הגב, הכל נלקח במשאיות(חוץ מאולי אוכל ושתיה לאותו קטע רכיבה, למרות שנכתב באתר שגם את זה לוקחים רכבים במהלך היום). היא שאלה איך מתאוששים מרכיבה של 120 ק"מ ביום חמישה ימים בשבוע, איפה היא יכולה לקבל תשובה טובה יותר מאשר פורום שמוקדש בדיוק לזה(פורום אופניים) לפעמים התשובה הכי טובה היא להפנות למישהו אחר שיודע יותר טוב. בקשר לתגובה שלי, אם היא היתה מזלזלת ופגעה אז אני מצטער, וכתבתי את זה עוד אז, אבל כל תשובה שנענתה באותו השרשור(ואני לא מדבר על התשובות שלי שהן כמובן טיפשיות וחסרות כל ערך) נענתה באיזשהי דוגמא שבכלל לא קשורה לנושא שבא להמחיש כמה המסע קשה ומסוכן. ומשם באה התגובה שלי בקיצור, אני חושב שהתגובות לאותו השרשור לא היו מוגזמות, וגם אם כן, אתה פשוט מסרב לשכוח מזה, השרשור הזה אי שם בארכיון ואתה כל פעם חוזר אליו וכל פעם מנגח אותי בגלל השטות הזאת. גם אם טעיתי, עזוב את זה. ובקשר לעובדה שאתה כותב שאחרים מזלזלים, שים קצת לב לעצמך אין פעם שאתה לא מנסה להתחיל ריב עם סלע, רק לפני כמה ימים כשהוא חזר מהטיול בנורמנדי כתבת לו: א. שהטיול שלו בכלל לא תרמילאי ב. שהוא צריך לפרסם אותו בפורום תבשילים(שזה בטח אחלה פורום) ג. שבקרוב אתה עורך מסע של 2000 ק"מ ותשמח אם הוא יבוא, רק שאין סיכוי שהוא יעבור את המבחנים. וכו וכו, וזאת רק דוגמא משרשור אחד, וזה מבלי להזכיר את הירידות עלי, אני יודע שאני אפילו לא רבע "גבר" וקשוח כמוך ולכן אני מבין את זה שאתה יורד עלי ומקבל את זה, לא הייתי עומד באף מבחן הישרדות כנראה. לסיכום, צא מזה כבר, שכח מהשרשור ההוא. יש נושאים שאתה רוצה שיהיו אז תעלה אותם בעצמך. יש נושאים שכבר נשאלו אז תפנה לחיפוש. וקבל את זה שיהיו נושאים שלא יעניינו אותך, מה לעשות. ואתה מזלזל לא פחות מכל אחד אחר כאן