נפרדת.... בערך :-\

purple rose

New member
נפרדת.... בערך :-\

אמממ אני מתגייסת אז אני יהיה כאן רק בסופש"ים.. וגם זה לא תמיד. דאגתי לכם לפירסומים על ההופעות, אירועים ובעצם כל דבר שקשור לבנים. איציק (הוא אדום
) יעשה את זה אז תשתפו פעולה..אל תבקשו ממנו לעשות דברי ניהול כי הוא לא יכול-הוא לא מנהל
אין לי כוח לכתוב הרבה (לא מתאים לי אה?
) אני רק מקווה שתשמרו על הסדר של הפורום... כי הוא נשאר פחות או יותר יתום-אבל הוא כאן בשבילכם! ואתן יודעות לשמור עליו כשאתן רוצות.. המשך שבוע טוב
ואיציק תודה רבה

lililulu

New member
אז ככה:

1) המונמון בהצלחה בשירות ונתגעגע 2) מקווים שיהיה לך זמן לבוא לבקר, נקבל אותך בשמחה! 3) ננסה כמה שיותר לשמור על סדר הפורום 4) המון תודה לאיציק

בהצלחה בגיוסס..

אנחנו נישמור על הסדר בפורום.. כולנו כאן נישתדל לא לבלגן את הפורום.. ולפתוח הודעות חדשות רק בקשר לבנים.... אז בהצלחה בגיוססס ניתגעגעעע.. מריה סנדלר.

Reut Arbiv

New member
ניצני../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

אני יתגעגע כ"כ
אני שונאת פרידות
אוהבת אותך מאוד
ואל תדאגו אני כאן לא נעלמתי ומי שראה אני גם מסדרת מידי פעם... ניצני תירשמי לי את המס' שלך עוד פעם במסן שכחתי לשמור אותו

בהצלחה בצבא . [;

זה יעבור מהר . . . חיחיחי . ואני יצעק על כל מי שלא ישמור על הסדר , P: חעחעחע . 3>

../images/Emo118.gifניצ ניצ שלי :'(

ואאאאאאאאאאאי כ"כ מהר אה ? חיי שיהיה לך בהצלחה בצבא , תהני ותשתלבי מהר ותרכשי המון חברים . אה והכי חשוב , אל תדאגי למרות שאת לא תיהי פה אני כולי אוהבת אותך
ומעריכה אותך על הכל . אה
ותנצלי כל רגע ורגע כי זזו חוויה ה-צבא . תעשי זאת עד הסוף ! ותתכונני ל'הפקד'
מתעלייך , לא רוצה אוף אז שמעי כפרות שלי , שיהיה לך כל טוב . ואיפה את משרתת ? חיל הים ? האויר ? קרבי ? להקתי ? חח מה . מווווואאאאאאאאה , אה ובקשר לבאלגן והכל , אל תדאגי יש אותי , אם יהיה תוהו ובוהו אני אנקה את הכל , ואצעק על הבנות !! O : אוהבבת אותך כ"כ , והחפירה הייתה שווה את זה .

למעלה