נפרדתי משרית

idanyd

New member
נפרדתי משרית ../images/Emo7.gif

טוב, למי שלא הבין את הכותרת הדו-משמעית, אז הקשר הרומנטי שלי עם שרית ("זאת שאני יוצא איתה") הסתיים היום, באופן סופי. על-ידי. החלטתי שכדאי שנפסיק עם זה עכשיו, כי אני לא רואה משהו שקורה ביננו, וחוסר-הוודאות הזאת פוגע בשנינו. אז למה אני כותב את זה כאן? גם בשביל להוציא את זה החוצה, כי יש לי מעין צורך לדבר על זה, להסביר לעצמי (ולמי שמעוניין) מה היה שם, מה קרה ולמה זה נגמר. אבל גם בשביל שתדעו שבזמן הקרוב אני כבר לא אלאה אתכם בשרשורי "מה קורה איתנו?", "מה לעשות עם זה?" וכו', שנראה שסתם תפסו מקום (חשוב) בדף הפורום. אז עד הפעם הבאה - Idanyd בודד
.

miss tamborin

New member
נו באמת...

אני ממש שונאת את הקטעים האלה של "לא איכפת לכם מה קורה איתי" שיש לך בהודעות לפעמים... אז לי אישית כן איכפת מה קורה... אז מה היה שם? מה קרה? למה זה נגמר? ומה אתה מרגיש בעיניין?

idanyd

New member
מה קרה?

ו-
על הכפילות. אני בטוח שאתם מבינים. קודם כל, אל תתרגשי מההודעות האלה שלי. סתם שילוב גרוע של דימוי ובטחון עצמי. תראי, כתבתי כבר מה היה שם. פשוט לא נראה לי שזה זה, ואין טעם להמשיך ולמשוך את זה, רק כי לאף אחד מאיתנו אין אומץ להגיד שזה לא יעבוד. עוד לא סיכמתי עם אמתי מה אני מרגיש בעניין. בינתיים אני עצוב, כי לסים קשר זה תמיד עצוב. מבחינה מחשבתית - אני *יודע* שהיינו צריכים לסיים את זה, אבל מבחינה רגשית - אני לא בטוח.

אנִיהו

New member
../images/Emo24.gifיהיה בסדר...../images/Emo79.gif

אני לא יודע כמה זה משנה אם אתה יודע שהיית צריך לסיים איתה מבחינה רגשית או חברתית. אני יודע עכשיו שזה נגמר...ומנסיוני האישי סוף הוא באמת כמעט תמיד התחלה חדשה...והבאה בתור תכף תגיע. בכל מקרה, מצטער לשמוע והמון

zimes

New member
סוף הוא תמיד התחלה

ברכות. ברכות על קבלת ההחלטה. ברכות על הניתוח הכואב, אך שנראה נחוץ. ברכות להתאוששות מהירה והצלחה בהמשך. ברכות. > צימעס עם יד קלה במיוחד על המקלדת <

dana2909

New member
רק תגיד מילה

וכל הדודות יתחילו לחפש לך שידוך.. טוב שעצרת את זה. לפעמים אנחנו נתקעים בתוך משהו , שהפחד וההרגל תוקע אותנו בתוכו, למרות שהכי טוב היה לנו לקום ולעצור את זה. אז יופי לך... next...

adipo

New member
../images/Emo24.gifחיבוקי!!!

טוב,בנות הפורום,מי קופצת ראשונה על המציאה?

shellyland

New member
אני אני אני אני!!!

עידן, אני אומר לך את המשפט שאני אומרת לכל חברי ברגעי המצוקה הקשים שלהם. משפט שהעומק שבו והרגישות שבו יכולים לרפא כל לב שבור, משפט אתה צריך ללמוד ולהפנים על כל ההשלכות שלו, משפט ש... טוב, הנה המשפט: יאללה, יש עוד אלף כמוה! נכון עזר? מה... לא? למה לא? אז קח
במקום.

idanyd

New member
../images/Emo51.gif

באמת, תודה לכולכם. אין לי ממש מה להגיד מעבר לזה.
לכל אחת ואחד מכם
. (פינת חצי ה-
הריקה: זה בסדר, אני יודע שהכל נובע מאנוכיות
).

למעלה