נפרדתי מחבר שלי...

נפרדתי מחבר שלי...../images/Emo7.gif

אחרי הכל.. אחרי הבכי, הדמעות והכאבים, עשיתי את הדבר הכי קשה והכי כואב שעשיתי אי פעם..לא חשבתי שבוכים כזה הרבה כשנפרדים ממישהו.. אחרי 9.5 חודשים של אהבת אמת שלא חוויתי מעולם נפרדתי ממנו. אני עדיין אוהבת אותו. הוא אומנם לא מאמין לי, אבל אני אוהבת אותו, ואני לא חושבת שאני אי פעם אפסיק..היה לי קשה מדי, כבר לא יכלתי ואני עדיין לא בטוחה שעשיתי את הדבר הכנון, אבל כבר אין דרך חזרה. אני יודעת שאני חייבת להיות חזקה, ולקוות שאחרי הבכי תבוא המנוחה... סתם רציתי לחלוק, כי כולם פה יודעים מה עבר עלי איתו, וחשבתי שתרצו לדעת שסגרתי מעגל. אני אוהבת אותו.

AeroSlash

New member
ויקה ../images/Emo70.gif

חומד, באמת ראינו עד כמה סבלת איתו ואני חושבת שעשית את הדבר הנכון, אחרי כמה זמן יהיה לך יותר קל עם זה ואת תוכלי להמשיך לכיוונים אחרים וחדשים בחיים שלך. לעומת זאת, אם היית נשארת איתו היית ממשיכה להיות תקועה באותו המצב שבו היית עד עכשיו.. תרגישי טוב ותדעי שכולם פה אוהבים אותך ותומכים בך

wildgirl1

New member
ויקה!!!!!! ../images/Emo24.gif

ויקוש!! ראיתי מה עברת!!! אני גאה בך שעשית את המעשה הזה!! אבל למה את עזבת אותו אם את כול כך אוהבת אותו? טוב ויקוש אני לא יטריד אותך!! רק יגיד לך שאם לא תחשבי על זה הרבה זה יעבור לך ואת בסופו של דבר תשכחי אותו!!!

למה?

כי היה לי קשה איתו.. איבדתי הרבה חברים כשהייתי איתו, הרגשתי שאיבדתי את עצמי.. רבנו די הרבה, בגדתי בו ופגעתי בו ולא יכלתי לראות כמה כואב לו ותאמיני לי לצערי לא חסר.. אבל האהבה מעולם לא נגמרה..

v o d k a

New member
../images/Emo10.gif חוויתי משהו דומה...

רק שאצלנו האהבה הייתה חד צדדית, בדיעבד... זה כל כך קשה לשקם את עצמך כשאתה מאבד את עצמך ואת כל הסובבים אותך... לפחות יצאת מזה, לא..?

v o d k a

New member
אמנם אני לא מכירה את הסיפור שלך

כי לא הייתי בפורום כשסיפרת אותו כנראה... אבל אני חושבת שאם עשית את המעשה את יודעת מה את עושה, ובגדול- כל דבר לטובה... גם אם את אוהבת אותו עדיין את לא חייבת להיות במע' ייחסים כי לפעמים אהבה לא מספיקה... מצטערת אם אני קצת לא קשורה, כי באמת שאין לי פרטים יותר מדיי... מקווה שתעברי את התקופה הזאת ותלמדי ממנה כמה שיותר... תסתכלי על החצי המלא של הכוס- את יודעת מה זו אהבה
הרבה אנשים לא מתארים לעצמם מה זה

vk3

New member
בחירה נכונה ../images/Emo45.gif

אנו לצידך תמיד...

למעלה