נפרדנו

Rat1

New member
נפרדנו

נפרדנו
ועבר כבר חודש ואני לא יכול להתגבר היא יוצאת עם אחרים וזה כול כך כואב. לא יודע מה לעשות אני ביחד כול כך הרבה יש לי חור ענק בחיים אני לא מצליח לישון מאז לא מצליח לתפקד אומרים שהזמן יעשה את שלו אבל כמה שהזמן עובר ככה זה נהיה יותר גרוע. אוף.החיים מסריחים

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
פרידה...

אנחנו מאד מבינים את כאבך, Rat יקר.. כשמישהו שאנחנו אוהבים נפרד מאיתנו- הכאב הוא גדול, הפער שנפער בחיינו הוא עצום..והתחושה של אובדן קשה מנשוא.. עבר רק חודש..חודש שבטח היה לך קשה- ונכון..לפעמים בתקופה הראשונה של הפרידה הכאב רק הולך ומחמיר- כי הגעגועים ותחושת החסר הולכים וגוברים.. קשה בזמן כזה לתת את ה"תרופה"..אולי כי באמת צריך לעבור זמן..זמן נוסף..זמן להתמודד, זמן להיות לבד, זמן בו הכאב..לאט לאט..ילך ויפחת.. בינתיים- תן לעצמך לכאוב, תן לעצמך לנוח..כל כך מותר לך.. ושתף אותנו בתהליך- כי כאן לא תרגיש לבד..כאן יש מי שמקשיב תמיד.. ברוך הבא למשפחת סהר..

mcck

New member
מזדהה

כנל לגבי, הזמן לצערי לא עוזר יותר מדי, זה רק מחמיר, ובזמן האחרון זהמסתבך אצלי יותר ויותר, אבל יהיה טוב..

Rat1

New member
תודה

תודה רבה על התמיכה שמח להתקבל ל"משפחה". מקווה לטוב

4321

New member
אני מכיר את ההרגשה...

וגם אצלי זה נעשה יותר ויותר גרוע כל יום...

נואשת

New member
ל- RAT1....

קראתי את מה שכתבת .. ומ-א-ד הזדהתי איתך... גם אני נפרדתי לפני כמה זמן מחבר שלי... היינו הרבה זמן ביחד.. ועכשיו הכל כל כך חסר וריק... אני איתך... תהיי חזק.. אם אתה רוצה -101579443 (ICQ)

Rat1

New member
תודה

תודה רבה אני אשתדל להיות חזק
תודה על התמיכה תחזיקי מעמד גם כן

למעלה