נפרדנו....

bituah1

New member
נפרדנו....

אני והחברה נפרדנו... כנראה שקשר כשהיא בצבא לא עובד בשבילנו... היא שברה לי את הלב,בא לי למות,אני לא מפסיק לבכות... והקטע העצוב זה שאין לי עם מי לדבר ואין לי למי לבכות... אני מרגיש לבד,לגמרי לבד... אני לא אוכל,לא קם מהמיטה... אני שונא אותה...היא הרסה לי את החיים,בזבזה לי את כל השנים שהייתי מאוהב בה והיא שברה לי את הלב שוב ושוב... עשיתי הכל בשבילה... בחיי שהייתי החבר המושלם... כשהיא הייתה סוגרת בבסיס,הייתי מכין לה ברכות ודברים לעשות בנוהל שבת, כשהיא הייתה בבית הייתי עוצר את העולם שלי כדי שכשהיא תוכל להפגש,אני אהיה זמין! הייתי סבלני,השתדלתי לא להיות קנאי, כיבדתי את הרצונות שלה... אהבה זה חרא! בא לי לבכות ואני לבדדדד לגמרי לבדדדד ואין לי עם מי לדבר ואין לי למי לבכות

:/

אני ממש מצטערת לשמוע שנפרדתם, זה בטוח לא קל בשבילך.. וזה טבעי לגמרי שתרגיש ככה. מה היא עשתה לך שאתה עד כדי כך שבור לב? אם אתה באמת אומר שאתה עשית הכול מושלם והכול טוב ומה שיכולת והיא לא הסתפקה בזה, סימן שמגיעה לך מישהי יותר טובה ממנה. אהבה זה לא חרא, אבל צריך לדעת עם מי להיכנס לזה למרות שלפעמים זה לא בשליטתינו.. כרגע אתה במשבר וכל מה שקורה לך זה לגיטימי.. אמרת שאתה לבד ושאין לך עם מי לדבר, אז הינה אני בטוחה שכאן כולנו נשמח להקשיב לך ולעזור לך לעבור את המשבר. אם אתה רוצה- המסנג'ר שלי [email protected] תרגיש חופשי להתייעץ והכול, אם בא לך :) קח הכול בפרופורציות, אולי זה לטובה!

bituah1

New member
חוסר רגשות

פשוט לא היו לה רגשות אליי... והרגשתי את זה כבר מההתחלה... כשהיא הייתה חוזרת מהצבא היו לה 1001 תירוצים,ובסוף היה יוצא שהייתי רואה אותה פחות משעה ביום... אבל בטלפון היא הייתה הכי טובה אליי בעולם. היא השלתה אותי,גרמה לי לחשוב שהיא רוצה אותי,שבעצם היא סתם פחדה לאבד אותי כחבר טוב שלה... היא שברה לי את הלב 100 פעמים כבר...

אוקיי..

אם הרגשת את זה מההתחלה אז למה לא עזבת אותה בהתחלה? עצם זה שמשכת את הקשר הזה בידיעה שאתה יודע שהיא לא מרגישה אליך רגשות חזקים זה מה שגרם להרגשה שלך עכשיו.. את הקטע עם התירוצים אני יכולה להבין אותך, גם לי קרה דבר כזה ואין ספק שזה לא נעים.. היא שברה לך את הלב, ומה תעשה עכשיו? רוב הסיכויים שהיא תרצה לחזור אליך.. מה שאני מנסה להגיד לך זה שתחתוך את זה, כבר מההתחלה היית צריך לעשות את זה אבל היית עיוור מרוב אהבה ולא עשיתי את זה. וגם אם תמשיכו להיות ביחד/ תפרדו.. אתם כבר לא תהיו חברים טובים כי להיות בקשר זה לא רק חברים טובים וגם שנפרדים זה הכי לא לעניין להמשיך להיות בקשר של ידידים. בקיצור, אני ממש מציעה לך שתחסוך לעצמך את כל כאבי הראש, שברון לב, עצבים ובכי ותסיים את זה איתה סופית. בהתחלה זה יהיה קשה, אבל אחרי זה אני מאמינה שתתגבר על זה ותמצא מישהי יותר טובה בשבילך, אחת שתעריך את כל המאמצים שאתה עושה ואת האהבה שלך. תסמוך עליי.

GrowingMadness

New member
../images/Emo201.gif

מצטערת לשמוע. אני יודעת שזה משפט שאפשר למכור במכירת חיסול, אבל באמת שיש עוד הרבה בנות out there. בנות שיאהבו אותך ויעריכו את מה שאתה עושה בשבילן.
תזכור שאתה מבואס רק לתקופה, מבטיחה שזה יעבור לך ותתגבר עליה.

מלודי21

New member
היי

תיהיה חזק , למרות שבמצב הזה הרגש חזק יותר אתה צריך לחשוב מההיגיון ולהבין שזה לטובה , מישהי אחרת היתה ברת מזל שאתה חבר שלה ושם אותה במקום הראשון , אם היא לא מעריכה את זה ומבינה שאין יותר טוב מזה אז עדיף לך להיות בלעדיה. וחוץ מזה הדבר הכי גרוע שיכולת לעשות זה שהיית עוצר את העולם בשבילה כי ברגע שעשית את זה זה כאילו ביטלת את עצמך וברגע שהיא נפרדה ממך פתאום נשארת בלי כלום . .

למעלה