נפרדנו.

חורףwinter

New member
נפרדנו.

כבר פעם שלישית. נראה שאחרונה. בגלל שמשעמם, אין "תשוקה". פאק. אולי אני בכלל א מינית? יש מצב.. הסתבבנו גב אל גב, כל אחד הלך לדרכו שלו, עצבניים כלכך. התקשר אלי ואמר לי שאני יכולה ללכת להזדיין ושאני צריכה לצאת לו מהראש. בכיף. מה עושים מפה?

נשמע שהוא לא ממש הפסד גדול, אבל עדיין זה לא

קל
. עכשיו תנסי למלא את חייך בדברים טובים ולהמשיך הלאה כשתרגישי מוכנה.

שירשולי

New member
קבלי../images/Emo201.gif

מה עושים:ממשיכים הלאה . כשזה לא זה זה לא זה...... תתחילי החיים חדשים בלעדיו. כנראה שלא ממש אהבתם/או שהאהבה דעכה. אני מאמינה שתצאי מזה בקלות כי את אשה חזקה. בהצלחה בהמשך הדרך.

אם זה מה שהוא אמר לך הוא באמת לא מציאה גדולה

מה עושים? לדעתי, אפשר "להתאבל" כמה ימים, אבל אז להחליט שממשיכים את החיים וממשיכים לחפש את מי ש*באמת* מתאים. זה שלעולם לא יגיד לך ללכת להזדיין. המון בהצלחה. באמת.

חורףwinter

New member
אני לא עצובה

הוא אוהב אותי ממש, בחיים שלי לא אהבו אותי ככה. וזה מה שהפחיד אותי כנראה.. תכלס לא היה ממש הדדי. וזה באמת לא הגיע לו. אבל כל הלילה הוא התקשר אלי שושלח לי אסמסים כמה שאני כלבה ושאני יכולה ללכת להזדין ושהוא נתן לי הכל והוא מרגיש כאילו הבאתי לו כאפה ושאני אגואיסטית. כאילו למהההה למה הוא צריך לומר לי אתזה מה נראה לו?? שעשיתי לו אתזה בכוונה? אוף. וכע בחרתי נחש.

היי חורף

הוא "צריך" לומר לך את זה כי הוא רוצה להעביר אליך את התסכול שלו מעצמו, את מה שהוא חושב על עצמו. הרי לא כל קשר חייב להיות הדדי, ועל אף שהוא נתן לך "הכל", את לא חייבת לרצות בו ובקשר עמו. הוא מנסה לגמד אותך, כדי שהוא ירגיש גדול. תמיד פרידות קשות. אבל אם החלטת שזהו- שהוא לא האיש בשבילך, סגרי חזק חזק את הדלת (גם אם הוא ירצה לחזור), ואל תשיבי לו על הודעותיו. דעי עם עצמך מה טוב ונכון לך ופעלי רק בכיוון הזה.

חורףwinter

New member
לא החזרתי לו, הייתי הכי בוגרת שאני יכולה

להיות. עם כמה שרציתי לשלוח לו עקיצות לא עשיתי אתזה. אבל אתמול הוא פשוט עבר את הגבול.. הייתה לו הופעה, ובדיוק הייתה לי משמרת, באותו המקום (כמובן.....) והוא מסתכל עלי, לוקח את היד של הילדה שאני הכי שונאת בעולם (כי ידעתי שהיא רוצה אותו כבר חצי שנה) לוקח אותה, מחבק אותה ומסתכל עליי. מה נראה לו?!!!!!!!#@$%^&* אחרי שהוא אמר לי שהוא שונא אותה אחרי זה הם הלכו אליו לבית הריק. אלוהים יודע מה הם עשו.. זה פשוט שבר אותי.

הוא יודע בדיוק על אילו נקודות ללחוץ

והוא לוחץ. חזק. אבל יקירתי, זה הזמן שלך עכשיו לעצמך. לאהוב את עצמך, לפרגן לעצמך, לשוחח ולבלות עם חברות, לעשות דברים שעושים לך טוב, לטפח את עצמך... להוציא את כל הרגשות הרעים בכל מיני דרכים: לשתף חברות שאת חושבת שיכולות להכיל אותך, לכתוב כאן בפורום, לכתוב לעצמך על דף, וגם לעשות ספורט (מצוין להוצאת אגרסיות
) ומבטיחה לך שעם הזמן, הכאב יתמוסס ויקטן, ויהיה הרבה מקום לדברים (וגברים) חדשים

לנושנוש

New member
מה עושים? משתלים להבין שבן זוג זה לא...

מדד לאושר שלנו וששמחת חיים בא מבפנים. בכללי, מדפדפים הלאה.

The Living Life

New member
נשמע די לוזר החבר הזה

נו באמת, לנערה מוצלחת כמוך יש בעיה למצוא בחור מצליח? נשמע שיצאת עם דביל....וכמו שאמרת הוא ממש אהב אותך.....בטח שהוא אהב, בשבילו מישהי כמוך זאת מציאה. בטח לא הבין איך את איתו בכלל
פחח איך כל מיני אפסים יוצאים עם בחורות שוות ומלך כמוני נשאר לבד איזה עולם דפוק

למעלה