נפרדנו.

זכוכיות

New member
נפרדנו.

הסכמה הדדית, ויאוש כל כך גדול, עייפות. קרו דברים איומים ביננו בתקופה האחרונה. אני מלאה בכל כך הרבה סתירות פנימיות... כל כך הרבה מחשבות שמנוגדות זו לזו. הקלה והיסטריה, עצב ושמחה... ישבנו מול הים ודיברנו, בכל פעם שהוא אמר "אני אוהב אותך" פרצתי בבכי.... אנחנו נאלץ להמשיך לחיות באותו הבית בתקופה הקרובה, עד שנחליט מה לעשות ונמצא פיתרון, ואני מקווה שזה יעבור בסדר, בשביל שנינו, אין לנו אופציה אחרת. אני יודעת שאין בעולם כולו אדם שאכפת לו ממני יותר, וזה עושה לי קצת שמח וקצת עצוב... קשה להסביר קשר בהודעה אחת, קשה להסביר איך הדברים התחילו להתגלגל למטה, אבל זה קרה ושנינו הרגשנו ושנינו התרענו וכל אחד בתורו בחר להיאבק, אבל זה לא הצליח, והיינו אומללים, נבלנו. אולי עכשיו יהיה טוב יותר.

pain is MY love

New member
אוי...

זה ממש עצוב לשמוע דבר כזה... גם אני וחבר שלי בהפסקה עכשיו וזה קשה לי מאוד
אני ממש מזדהה איתך כשקשר הולך ומדרדר לפעמים כבר אין את הכוחות להציל אותו העיקר שאין ביניכם ריבים ומשקעים אחרי הכל כל סוף הוא התחלה חדשה כמה שזה קלישאי להגיד את זה..

ScorpioID

New member
הכי חשוב

שזה היה הדדי. ונפרדתם בגלל ההרגשה ולא בגלל סיבה ואני תמיד אומר, שההרגשה והאושר הכי חשובים. סו בי איט, יש המון בחורים טובים ופנויים. את רק צריכה לבחור אחד.

../images/Emo24.gif

הייי, בסופו של דבר, אולי קצת זמן בנפרד, יזכיר לכל אחד מי הוא, ולמה הוא, ומה הוא צריך או קיבל בקשר הזה. פרידה היא לפעמים דבר טוב. כי אם חוזרים לאחר מכן, סימן שנועדתם מההתחלה, אם לא, סימן שזה לא היה מיועד להיות. קחי זמן לעצמך, תכירי מי את, את בזכות עצמך לבד, כבן אדם. וגם הוא - זה יעשה לשניכם טוב. אחר כך, הכל פתוח. בהצלחה...

Piren

New member
אתה אשכרה חושב

שאם חוזרים אחרי זה זה סימן שנועדתם? :-| ואני חשבתי שאנשים חוזרים להיות ביחד בקשר רק בגלל שיותר נוח להם להיות ביחד, לא בגלל שהם באמת נועדו להיות ביחד. זה יותר קשור לפחד להיות לבד ולהמשיך הלאה, מאשר באמת התאמה. נראה לי הסימן הכי טוב לזה שהם נועדו להיות ביחד, זה אם הם לא היו רבים מלכתחילה או מגיעים למצב של פרידה? לא?

Paranoid Eyes

New member
אתה רוצה להגיד לי

שאם אין מריבות זה הסימן שנועדו להיות יחד?!??!:O על פי התאוריה שלך לא קיים זוג כזה.:X

Piren

New member
אוי, ברח לי משהו שלא התכוונתי אליו

התכוונתי בתכלס שלא מגיעים למצב של פרידה... ה- "או" שם צריך להיות "ו". ריבים זה אחלה, ריבים שבגללם נפרדים? כנראה שמשהו לא בסדר ביחסים שלכם.

זכוכיות

New member
תודה

יש בי את הצד הזה, שמשתוקק להכיר אותי קצת, אני סקרנית לגבי כבר הרבה מאוד זמן

Piren

New member
זה קורה..

עדיף ככה מאשר בריבים ובלאגנים. לפי מה שכתבת, לא יקח לך הרבה זמן לחזור לעצמך
הייתי בדיוק שם.

זכוכיות

New member
תודה,

כמו שכתבתי, אני חצי כאן חצי שם... חצי שמחה ויודעת שאני הולכת להתגבר על זה ולהתעלות מעל זה ולהיות מאושרת שוב, וחצי מפוחדת שאולי עשינו כאן טעות איומה. אני נוטה אל האפשרות הראשונה, אבל השניה מסתובבת ומקרקרת לי בראש.

Piren

New member
כמו שאמרתי

הייתי בדיוק שם לפני חודשיים. זה עובר

Piren

New member
יחסית ../images/Emo8.gif

לוקח זמן.. אני פשוט לא יודע כמה זמן

Piren

New member
סטירה באמת תעזור..

אז בואי רדי לכאפה, למה יש לי וואחד כאפה להביא לך

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo6.gif

אמרו לך פעם שאתה כ"כ צפוי שאתה כבר מעלה עובש?
מספיק אורי אתמול התחננת שאני לא אפסיק להכות אותך. די! ותפסיק להרוס לדנה את השרשור!

למעלה