נפרדנו.

זכוכיות

New member
נפרדנו.

הסכמה הדדית, ויאוש כל כך גדול, עייפות. קרו דברים איומים ביננו בתקופה האחרונה. אני מלאה בכל כך הרבה סתירות פנימיות... כל כך הרבה מחשבות שמנוגדות זו לזו. הקלה והיסטריה, עצב ושמחה... ישבנו מול הים ודיברנו, בכל פעם שהוא אמר "אני אוהב אותך" פרצתי בבכי.... אנחנו נאלץ להמשיך לחיות באותו הבית בתקופה הקרובה, עד שנחליט מה לעשות ונמצא פיתרון, ואני מקווה שזה יעבור בסדר, בשביל שנינו, אין לנו אופציה אחרת. אני יודעת שאין בעולם כולו אדם שאכפת לו ממני יותר, וזה עושה לי קצת שמח וקצת עצוב... קשה להסביר קשר בהודעה אחת, קשה להסביר איך הדברים התחילו להתגלגל למטה, אבל זה קרה ושנינו הרגשנו ושנינו התרענו וכל אחד בתורו בחר להיאבק, אבל זה לא הצליח, והיינו אומללים, נבלנו. אולי עכשיו יהיה טוב יותר.

וואו../images/Emo201.gif

תמיד אהבתי לקרוא את ההודעות שלך על הזוגיות ביניכם וקצת עצוב לי לקרוא את ההודעה הזו.. תהיי חזקה ואם זה נעשה בהסכמה הדדית אני מאמינה שתמיד תישארו אחד בשביל השני ותרוויחי מזה חבר טוב לכל החיים.
את לא חושבת שהבעיות שצצו הם משהו שניתן לגשר עליו? בכל מקרה מה שצריך לקרות יקרה ושוב, תהיי חזקה

זכוכיות

New member
חשבנו שאפשר, ניסינו

אבל התעייפנו... בתקופה האחרונה הכל היה מונוטוני, יבש, אפור ומדכא כל כך. כל הזמן חזרנו ואמרנו שאנחנו לא מוכנים לותר, אבל מיום ליום התחושה שלא טוב לנו, שחסר לנו, רק התחדדה יותר ויותר. תודה רבה

elena20

New member
../images/Emo201.gif חוץ מלשלוח לך הרבה חיבוקים וחיזוקים

לא חושבת שיש משהו שניתן להגיד שיכול להקל על הכאב. ולגור ביחד לתקופה הקרובה? אין פיתרון אחר? אולי לחזור להורים בינתיים? בכל מקרה מאחלת לך להתגבר כמה שיותר מהר

זכוכיות

New member
ההורים גרים במרחק של שעה וחצי נסיעה,

ולנו יש מחויבויות בעיר שבה אנחנו נמצאים... אז אין לנו אופציה אחרת... זה פיתרון זמני, בינתיים הגדרנו "שבוע" שבו נחשוב על פיתרון, כי אתמול היינו כל כך מבולבלים וכואבים שלא הצלחנו אפילו לחשוב על ה"בירוקרטיה"... אם זאת, נגור בחדרים נפרדים ונשתדל להימנע מלבלות יותר מדי ביחד בשבוע הקרוב... וגם דאגתי למלא את השבוע בחברים שיקפצו לבקר ואולי גם ישארו לישון, "לשמור" עלינו. תודה רבה

ואוו ../images/Emo201.gif

מה קרה ?! אני באמת מצטערת לשמוע, מכל הלב...עשה רושם שהיתה בינכם אהבה גדולה ומלודכת מאוד.. תהיי חזקה ילדה.

kiaora

New member
../images/Emo24.gif

צר לי, באמת צר לי. מהתקופה הקצרה שאני כאן בפורום למדתי לחבב אותך ואני גם כמעט תמיד מסכים עם דיעותיך (חוץ מבנושא הפורנו...). אני מאחל לך שתעברי את התקופה הקשה הזו כמה שיותר בקלות, ואני מאמין שתצליחי במהרה למצוא אהבה חדשה. לפחות הבעיה עם הידיד השכן עומדת בפני פתרון...

luda88

New member
../images/Emo24.gif

בסופו של דבר הכל לטובה.. אני מקווה שתתגברי מהר
ואני חושבת שזכית בחבר טוב
ואם את רוצה לדבר.. אז אני באזור

זכוכי חמודה...

קודם כל, מלא מלא חיבוקים לניחומים. דבר שני, הייתי שמחה אם היית קצת יותר מפורטת במה שקרה, אולי נוכל לעזור לך ולתת לך פרספקטיבה שונה. תהיי חזקה, ותרגשי טוב יקירה.

למעלה