נפרדנו! /tapuzforum/images/Emo7.gif

god girl too

New member
../images/Emo9.gifצודקת

אני חושבת שהוא צריך לאהוב אותי לפחות באותה מידה שהוא אוהב את הצבא, הוא אמר לי את יודעת שיכולתי לצאת כמה פעמים מהצבא אבל לא רציתי... כצריכים אותי וזה! יאלה אני צריכה מישהו שאני יהיה תמיד עדיפות ראשונה בשבילו

god girl too

New member
הוא התקשר כמה פעמים

ואז עניתי בסוף והוא אמר למה לא התקשרת? אמרתי: כאין לי מה לאמר לך, מה רצית? הוא: לשאול לשלומך . אני: כאילו זה מעניין אותך ושלומי מצוין, אתה מוזמן למחוק את כל מה שקשור אליי כלא מגיע לך לזכור שהיית לך אחת כמוני בחיים שלך, הוא: זה לא את, מי אמר לך לאמר את זה? אני: אף אחד זה מה שאני חושבת. הוא: אני מכיר אותך את לא כזאת. אני: יש לך משהו רציני להגיד לי? הוא: יש לי משהו רציני לאמר לך. אני: מה? הוא: אני מצטער אם פגעתי בך, אני: טוב זהו? ביי ... מה אתן חושבות עשיתי בשכל וזה יערער אותו?

יצאת הכי בסדר פה בעולם!

שמעי אני מחזיקה ממך על האומץ שלך ועל החוזק הנפשי שלך! זה ממש לא קל לסיים מערכת יחסים ועוד לענות ככה לאקס שאת כל כך אוהבת.. אני בטוחה שהוא ישים לב שהוא יצא מטומטם.. מקווה שלא מאוחר מידיי!

GrowingMadness

New member
../images/Emo45.gif

ובלי להעליב, אבל וואו! הוא מפגר! הוא נפרד ממך בSMS וציפה שאת זאת שתתקשרי אליו? הוא נפרד ממך, אז מה הוא רוצה? ולמה שתתקשרי בכלל? הוא נפרד ממך בצורה הכי מגעילה שיש ועם תירוץ מסריח... יצאת בסדר גמור, כל הכבוד על החוזק! אני בחיים לא הייתי מצליחה להגיב ככה..

למעלה