נפרדנו! /tapuzforum/images/Emo7.gif

god girl too

New member
נפרדנו! /tapuzforum/images/Emo7.gif

טוב, יותר נכון הוא נפרד ממני... אחרי שלא דיברנו ממוצ"ש הוא שלח לי הודעה :"אלה... היה לי איתך ממש טוב, אבל אני לא יכול להמשיך בקשר מסיבות אחרות... תודה על הכל! את בחורה מקסימה אני יפגוש אותך בזמן הקרוב בעז"ה" מרגיש לי מתסכל אחרי כל הזמן הזה שחיכתי לו... אין לי הרבה מה לאמר, חוץ מי שאשמח לחיבוקים וניחומים ממכם... והאמת שממה שפחדתי שיקרה זה מה שקרה! וזהו, מקווה שהזמן יעשה את שלו/tapuzforum/images/Emo13.gif

GrowingMadness

New member
הוא נפרד ממך בSMS? ../images/Emo122.gif

וואו, יפה לו... :\ אבל העיקר שאת אופטימית! תהיי חזקה

god girl too

New member
תשמעי למה

אמרתי לו שלא נפרדים באסמס אז הוא אמר שבגלל שהוא לא רוצה שאני ימשיך לחכות, ושאני לא ידאג הוא ישב איתי בקרוב לדבר על זה... אני אופטימית כלא יעזור לבכות ולהיות מתוסכלת... בכל זאת חיים פעם אחת ואף אחד לא יהרוס לי את זה!

GrowingMadness

New member
ועדיין-

סורי אבל ללהיפרד ממך בסמס... אין לזה הצדקה. הוא היה צריך להתקשר אלייך לכל הפחות. שמחה שאת אופטימית ושאת נשארת בגישה כזאת, זה רק מראה שאת בן אדם חזק.

god girl too

New member
באמת חוצפן

ניסיתי להתקשר וזה היה תפוס! זה אומר שהוא יכל לדבר, אני הוכחתי לעצמי שאני חזקה עצם זה שחיכתי לו... וזה לא מה שישבור אותי, יש חיים אחרי אמיר!

וואי מצטערת לשמוע!!

אני לא מאמינה שהוא אשכרה נפרד ממך בסמס.. בתכלס אחרי כל השיחה שהייתה לי איתך בהודעות קודמות זה היה לי ברור שיש פה משהו מסריח שכל הזמן הוא אומר לך שלא תחכי לו.. זה היה מוזר כזה. אחרי כל כך הרבה זמן שחיכית לו בבית הוא אומר לך את זה? וכל הכבוד לך שאת לוקחת את זה בטוב ושאת חזקה! לא הרבה כמוך רק שתדעי חח ויהיה בסדר, בסך הכול תכניסי לעצמך שהוא רק הפסיד אותך! אם תשאלי אותי, לא נראה לי שזה מתאים שתפגשו אחרי שנפרדתם.. סתם יכאיב לך. אלא אם כן אתם תדברו על מה שהיה או שתחליטו לחזור. תהיי חזקה מאמי,תמשיכי הלאה!
ומזל טוב על השחרור

god girl too

New member
תודה מתוקה!

גם לי ניראה שהסיבה לא מעניינת כמה שקרה קרה! ככה שעדיף שישאר ככה, בסוף לא חתמתי קבע! כיש לי כמה דברים לסדר... בקיצור המפקד שלי אמר לי מלא דברים טובים וניחם אותי ככה שהוא העלה לי את המורל... ותכלס אני שמחה שהוא יזם את זה ולא אני כאז היה לי תחושת פיספוס... וגם אני הרגשתי שזה קורה, כנראה שהוא גם לא התכוון להסתיר...

scene queen

New member
../images/Emo201.gif

קודם כל,תהיי חזקה ואני שמחה שאת אופטימית,זאת כבר הדרך להתקדם הלאה. דבר שני,פרידות זה תמיד דבר כואב,ולא יעזור כלום. אני בטוחה כשהוא יחזור אתם תדברו והוא יסביר את עצמו,ותביני מה גרם להחלטה. ואני בטוחה שהזמן יעשה את שלו

Like You 2

New member
לא נעים,

אבל אני ממש מעריכה את האופטימיות שלך. תישארי חזקה, ואל תגידי לעצמך שחיכית לו לשווא - רק טוב יצא לך מזה. חישלת את עצמך! :) בהצלחה בהמשך!

god girl too

New member
דיברנו עכשיו

הוא התקשר אליי, ואמר שהוא עשה את זה לטובתי. ושעוד כמה זמן אני יבין את זה ויודה לו, הוא אמר שעכשיו היציאות שלו ימשכו ככה עוד הרבה וגם לו זה היה חרא לדעת שמישהי מחכה לו, ושמגיע לי בחור הרבה יותר טוב... והוא ישמח אם אני יצא עם מישהו אחר, והוא התחנן שאני אסלח לו... כאני הבחורה הכי מקסימה שהוא הכיר. ושהוא רוצה שנישאר ידידים, ושהוא דין מרגיש רגשות מטורפים אליי... וזה לא חיים ככה וברור שבכיתי מלא, והוא אמר לי תחשבי על זה ותדברי איתי מחר בלילה מה את חושבת על זה. יהיה טוב, ובאמת אני ימשיך כאין ברירה!

GrowingMadness

New member
אוקיי,

סבבה שזה ככה והכל, אבל למה הסמס הזה? הוא היה צריך להגיד לך את זה ככה ישר מההתחלה...

god girl too

New member
גם אני אמרתי לו

אז הוא אמר שברגע שהחליט אז הוא שלח הודעה, כבטלפון זה היה יוצא אחרת ונתן לי גם זמן עם עצמי... שיקפוץ לי אני לא ידבר איתו ובטוח הוא ירדוף אחריי

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאולי זו סתם דעה שלי, ושל עוד כמה

אבל לדעתי.. אין דבר כזה שגבר נפרד ממישהי רק בגלל שזה לטובתה. מה זה הבולשיט הזה?! הוא עושה העבודה שלו והשבוע שלו טס.. כל היום יש לו מה לעשות שמסיח את דעתו. הוא נמצא בחברת אנשים, הוא לא לבד, הוא לא משועמם. ואת בבית יושבת ומחכה.. ועאלק הוא בא ואומר לך שקשה לו שמישהי מחכה לו. כל חייל קרבי היה מת שתהיה לו בחורה שמחכה בבית! כל הקטע הזה של רגשות אשמה שיש לו שבגללו רע לך. הוא פשוט מחפש תירוץ לצאת מהקשר. לא יודעת למה זה ככה. לכי תביני בנים :\ ומה זה שהוא ישמח שאת תצאי עם מישהו אחר? אם הוא באמת היה אוהב אותך - הוא היה הורג (לפחות מילולית/במחשבה/אומר לך) כל אחד שרק מסתכל עליך! הוא היה שומר אותך לעצמו. לא משנה מה.

god girl too

New member
זאת גם דעה שלי

רק משום מה אני בן אדם סלחן, עאלק הוא אומר אני בטוח שבא לך להרוג אותי וזה, הוא חושב שאחרי כל זה אני ירצה להיות ידידה שלו? או שאני יחזור אליו עם תשובה לגבי מה שאני חושבת? הוא יודע מה אני חושבת! הוא אמר שהוא יקבע איתי להיפגש השבוע... מה את אומרת לא לענות לו יותר? פשוט למחוק אותו מהחיים?

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifדברי איתי.

תראי לו שאת חזקה :) שהוא לא הצליח לפגוע בך.. לתת לו להבין שהוא יצא כככככככככזה קטן עם הדרך שבה הוא בחר לעשות את הדברים. יענו לתת לו להבין שהבנת שזה לא הולך.. ושהוא סתם יצא מפגר עם כל מיני תירוצים לצאת מהקשר.

god girl too

New member
אני מנסה

הוא יודע את זה, ולכן הוא לא מפסיק לרדוף אחריי ולהתנצל ולאמר שהוא עדין מאוהב בי...

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאם הוא ככה שלח לך.. הוא פשוט לא

שווה את זה. מקווה שתמצאי מהר מישהו שהרבה יותר שווה ממנו :)
בהצלחה בהמשך! יהיה טוב.

למעלה