נפרדנו כך

ZEUS27

New member
נפרדנו כך

אז אתמול בערב החלטנו שזהו זה, נפרדים. לא יכולתי כבר יותר. כל הזמן רבנו והתווכחנו, ולי בכלל נמאס שאין לנו מספיק זמן ביחד. כאילו, אני לא יכול להיות ברומן של שלישיה - אני, הוא והצבא. הוא לקח את כל הדברים שלו אתמול בלילה וחזר לגור אצל אמא שלו... הבטחתי לעצמי להיות חזק ושאני אף פעם לא ישבר, ושגם אם נפרד פעם אני אצליח להחזיק את עצמי. אבל קשה לי...מאוד אפילו... זה כאילו שלקחו לי את החוט שדרה מהגוף ועכשיו אני בלי כלום... יושב ושומע לי בחדר את "אם תלך" של עידן רייכל ובוכה.

amet

New member
זאוס ידידיי

"כל סוף הוא התחלה חדשה" אז נכון זה לא הכי קל בהתחלה של הסוף, אבל אם אתה אומר שבתקופה האחרונה היה יותר קשה מאשר קל, אני בטוח שעשיתם את הדבר הנכון, לפעמיים אני צריכים להיות חזקים בשביל עצמנו, ולא לפחד לשחרר משהו מסויים בשביל משהו אחר. אני זוכר את הימים שכתבת על החב שלך יש לך משיכה אליו וכו', אולי אז כבר הבנת כמה חסר לך בזוגיות, וכמה אתה בעצם לא "מקבל". שוב אני אומר נכון זה לא קל, ועכשיו אתה עומד בפני דרך חדשה (לא רק לבן-זוג). בהצלחה

Yaniv-DC

New member
../images/Emo26.gif

יהייה חרא. זה הדבר הכי כנה שאני יכול להגיד לך. אתה בטח תשמע הרבה בימים הקרובים - "הזמן מרפא". מייד תגיב ב"לא נכון". בטח גם יגידו לך ש"הוא לא שווה את זה". אבל אם אתה בוכה הוא דווקא כן שווה את זה. אבל אז יום אחד, יהייה קצת פחות חרא. ואז עוד טיפה פחות. ויום אחד יהייה רק סתם רע. ואח"כ יהייה בינוני. ככה ככה. בסדר. טוב. נהדר. אני עצמי עכשיו בתהליך הזה, והאמת, העזרת כמה חברים שהכריחו אותי לצאת מהבית ולגלות את חדוות הרווקות מחדש התקדמתי מהר מאוד מחרא לסתם רע. חשוב שתקיף את עצמך בחברים, שתבלה פחות בין ארבע הקירות של הבית שלך, כי זה רק יאט את התהליך. ועדיין תבכה (רבאק, היום הייתי על סף דמעות במועדון, כשאיזה חבר של כריס בא אלי וחיבק אותי ואמר לי שעצוב לו שזה קרה ושהוא לא מאמין) אבל לאט לאט (ואני מבטיח שזה יהייה לאט) זה יעבור (ככה מבטיחים לי). אני גם לא אגיד תהייה חזק, כי זה מבחינתי בולשיט, מותר להיות חלש, מותר להשען קצת על אחרים - כי אתה צודק, לקחו ממך את עמוד השדרה. אבל בניגוד לזה האמיתי - העמוד הזה צומח לו מחדש. ומה שהכי חמור בעיני זה שכל כך הרבה אנשים שחושבים שעידן רייכל שווה משהו (הוא לא).

Liroy26

New member
דווקא עידן רייכל?!?

נו שוין...כל אחד ומה שעושה לו טוב. תראה, הכי קלישאתי זה להגיד "כל דבר שקורה קורה לטובה" אבל יודע מה? זה גם הכי נכון. תעבור אחורה על הודעות שכתבת על כמה לא הייתי מרוצה ממערכת היחסים שהיתה לכם, כמה לא היית מסופק ועד כמה למרות שכל כך ניסית זה לא הצליח. אז לא חייבים לעשות דברים בכוח. תרים אליו טלפון, תסגרו את זה יפה, כמו אנשים בוגרים. אנחנו כאן עם תצטרך.

Falcor28

New member
יהיה טוב (?) בסוף, אני מניח...

הייתי שמח לתת עצה או אפילו לשחרר קלישאה אבל האמת שמעולם לא הייתי בסיטואציה של פרידה ממערכת יחסים (התפתחות איטית יש לי, מה לעשות). אז כל מה שאני יכול להציע זה
והבעת תקווה שתתגבר על זה כמה שיותר מהר. על פי הדברים שכתבת בזמן האחרון זה היה נראה בלתי נמנע והדבר הנכון בשבילך. ועידן רייכל זה לא רע בכלל
(אם מדלגים על "בואי" הטחון עד דק)

S h a m i

New member
אני לא אגיב על עידן רייכל...

(ימותו כל המלעיזים!!!) זאוס יקר, אני רק אומר מעבר למה שאמרתי לך כבר במסרים האישיים, שאוזן קשבת תמיד פה בנמצא, כתף תומכת נמצאת ממש מתחתיה, ואני מאמין שאת החלק הקשה עוד תעבור - אז אני ושאר החברים פה. מאחל לך כמו תמיד - רק טוב!!! שמי

giloosh

New member
זאוס,

פרידה היא תמיד קשה כי למרות שהבנת שלא טוב לכם ביחד הרגשות לא נעלמים להם, הם עדיין שם והם לא יעלמו. זה כואב וזה יכאב אין מה לעשות בנידון אבל אני רק מקווה שבסופו של דבר מה שישאר בזכרונך הם הדברים והזמנים הטובים שחלקתם. תן לעצמך קצת זמן כדי להיזכר שיכול להיות לך טוב גם לבד וגם עם אחרים שהם לא הוא. הזמן מקהה את התחושות... בסופו של דבר לבנתיים אני יכול רק להציע
וירטואלי ולהזכיר לך שאנחנו כאן בשבילך

SimpleTie

New member
זאוס יקר. יש לי בעיקר משפט אחד לומר

אחד המשפטים האהובים עליי : "you don't die of a broken heart... you only wish you did" היי זאוס... אפילו לא חשבתי להתחיל להגיד ש"הזמן מרפא" ודברים כאלה... האמת - גם אם הזמן מקהה דברים ... הנחמה היא לא גדולה.. אני כבר שלוש שנים פרוד מחבר, בן זוג, .. ועדיין מדי פעם.. צצים רגעים של כאב בלתי נסבל שבהם מבליח הכאב, ואתה כל כך רוצה, להתקשר פתאום אליו, להיות איתו. אתה לא יכול כבר.. אתה שוקע בדמיונות על להיות בזרועותיו.., ומה הוא עושה עכשיו, ועם מי הוא עכשיו... אין ספק שרגשות הכאבים לא יכולים להיות באותה עוצמה נוראית ככל שהזמן עובר.. אבל גם ברור שאלה לא דברים שעוברים אחרי יומיים וגם לא אחרי שבועיים.. ואולי .. אולי עוד תחזרו אחד לשני (מה שקורה לאנשים אחרי שהם נפרדים ומגלים שקשה להם לבד), ואם לא, אז מתישהוא בטח תיתקל במישהו חדש.. שיגרום לך לראות ולרצות בקו אהבה חדש בחייך. אני , שעדיין מקווה למצוא את האחד...

amet

New member
סיפור "פרידה"

"אני כבר אדבר איתך." הוא אמר את המשפט הקבוע שלו לסתום לו את הפה כדי שיעזוב אותו כבר. (או ככה לפחות הוא מרגיש.) "אז... ביי." הוא שוב גימגם וסיים את השיחה. מיד הרכין את הראש והתעצבן על עצמו. `איך אני לא מפסיק? נמאס כבר מכל זה, אין לי כוח אליו, ולמה הוא מתייחס אלי ככה ומגיע לי יותר מזה ו...` אוהד הדליק את הסטריאו ושם שוב את הדיסק הזה שאומר לו מה לעשות... ככה הוא מאמין. הוא חזר לעצמו בראש על השיחה הקצרה הזאת והרגיש אותו דבר כמו כל פעם, כל שיחה. כבר הייתה לו חלוקה לפרקים של שיחות איתו. בהתחלה הוא חושב, `אולי כדאי להתקשר אליו?` זה בדרך כלל בא אחרי איזה משהו שגורם לו להרגיש טוב, (סרט או איזה שיר ברדיו למשל.) אז הוא מיד חושב על יובל, (כי ככה זה תמיד והוא לא מפסיק לחשוב עליו.) ואומר לעצמו שיש לו מה להגיד ליובל עכשיו ובעצם יכולה להתקיים שיחה. (`למה לא? אנחנו מכירים כבר הרבה זמן, ותמיד דיברנו בכיף ולא היו בעיות-עד השנה האחרונה`-הוא מזכיר לעצמו ומיד שוכח.) הוא יושב, חושב על מה יוכל לדבר עם יובל, הטלפון מונח כבר לידו. (הוא בחיים לא תיכנן את השיחות שלו איתו,ותמיד התגאה בספונטניות המדהימה של היחסים שלהם. פשוט מתקשרים ומדברים מתי שרוצים. אף פעם לא היו "שתיקות מעיקות." הכל כמובן עד השנה האחרונה...) ועכשיו כבר יש לו כמה נושאים לשיחה, (והוא עדיין כועס על עצמו ולא תופס איך הגיע למצב האומלל הזה של תיכנון שיחות איתו.) אז הוא לוקח נשימה עמוקה, מתכנן את הפתיחה ואת הנושא הראשון, נכנס למצב רוח הכי טוב שהוא רק יכול, ומתקשר. כאן מתפצל העניין לשני פרקים. אם הוא מעיר את יובל משינה, (מה שקורה לעיתים קרובות מדי,) הוא מזהה את זה מיד לפי נימת הקול החורקת שלו, והוא פשוט מסיים את השיחה "אני מצטער מאד, פשוט תחזור לישון עכשיו, אני כבר אדבר איתך..." והוא מיד מסתכל על השעון וסופר את השעות מתי יוכל כבר להתקשר שוב. כי הוא אוהב אותו כל כך, ורק רוצה לדבר איתו כמו פעם. רק לדבר. אם הוא עונה ולא ישן, יש לו כמעט תמיד את נימת הקול העצבנית/קצרת זמן/אין לי כוח לדבר איתך שהוא מכיר כל כך טוב מהשנה האחרונה. אבל אוהד לא מוותר ומחליט להמשיך ולנסות להעביר אליו את מצב רוחו המרומם, מעצם העובדה שהוא נאות לקבל את השיחה ולהקדיש לו את שניות החסד היקרות האלה של דיאלוג... רק לדבר. ואוהד כל כך אוהב אותו. אבל יובל ממשיך בשלו ולא מגיב לדבר שאוהד אומר. והוא לא נשבר ומבקש את תגובתו. אומר את שמו ורק בודק אם הוא עדיין איתו. `אולי הנושאים לשיחה שלי לא מספיק מעניינים אות? חושב אוהד. (למרות שאלה בדיוק אותם נושאים מהתקופה שהם דיברו בכיף.) אז הוא מנסה לשנות נושא ושוב נתקל בחוסר התייחסות שמעליב את הנפש הפגועה שלו גם ככה. לפעמים הוא זוכה לתשובה או משהו כזה, אבל זה כל כך שטחי, והוא מרגיש שהוא רק רוצה לצאת ידי חובה כדי שלא יתחיל לבכות לו בטלפון שישים לב לקיומו (`שאולי מטריד אותו`, הוא חושב.) כי יובל יודעת שאוהד אוהב אותו. הוא אמר לו את זה בדיוק בסוף השנה האיומה הזאת שהם בקושי דיברו. (הוא ניסה אבל הוא נעלם לו בין האצבעות...) ואז הוא מרגיש שזה לא מתקדם לשום מקום ומחליט לסיים את השיחה הזאת עם כמה שפחות נזק. אז הוא שוב אומר לו שהוא לא רוצה להפריע לו באמצע הנסיעה/עבודה/צפיה בטלוויזיה, מקווה שהוא יגיד "זה בסדר, אתה לא מפריע לי," אבל הוא עדיין לא קיבל תשובה כזאת. ואז יובל מסיים את השיחה "אני כבר אדבר איתך." ואוהד שוב מגמגם שלום. ויודע שהוא לא ייתקשר אליו. הוא לא מתקשר אליו בכלל. לפני שבועיים הוא קיבל ממנו במפתיע הודעה, ושמר אותה בזיכרון של הפלאפון שלו, רק בגלל שזה הוא-יובל. (הרי זה נחשב לאירוע כשהוא מתקשר, אחת לכמה חודשיים.) ולמרות שההודעה הזאת לא שינתה כלום, הוא הרגיש שהנה הוא חוזר ומתקשר אליו יותר מפעם בחודשיים, והנה הכל יהיה בסדר והם יחזרו לקשר, והנה... לא. והוא רק רוצה לדבר איתו. ואוהד יודע שהאהבה היא רק מצידו. אבל זה לא אכפת לו. כי הם הסכימו ביחד שחוזרים לדבר ויובל אפילו אמר שהוא רוצה לחזור לקשר שהיה לפני השנה האחרונה. ומיד אחרי השיחה הזאת יובל אפילו חיבק אותו ואןהד הרגיש כאילו נגע בשמיים... `כי אני אוהב אותו, והוא יודע את זה עכשיו כשאמרתי לו בשיחה שנגמרה הרגע. הוא טעה, אני טעיתי, אבל לא עזבתי אותו בכל השנה הזאת כי אני אוהב אותו, והנה הכל יחזור להיות כמו קודם! ובכלל לא אכפת לי שהוא לא אוהב אותי, כי אני רוצה רק לדבר. כמו פעם...` כמו פעם. ועכשיו נגמרה עוד שיחה עלובה. כבר עברו כמה חודשים מאז אותה שיחה של חידוש הקשר, השיחה שהוא אמר לו שהוא אוהב אותו. ואז אוהד נזכר שהוא לא פגש אותו מאז השיחה ההיא. ורק אלוהים יודע כמה הזדמנויות היו לו, ותמיד זה יובל שלא יכל. ואוהד אף פעם לא אמר לו לא. והוא כל כך רוצה לפגוש אותו, `אולי עוד שיחה תציל את המצב, עוד מפגש פנים אל פנים...` וכל החברים שלו כבר מזמן אמרו לו לוותר ולעזוב אותו (כי מגיע לו משהו יותר טוב, ושיפסיק להאחז כבר בעבר. הם אומרים לו שזה מת, והוא רוצה שוב להחיות.) אבל עכשיו זה עובר כל גבול. די! עד מתי אפשר לספוג? ונמאס לו מכל זה והוא כבר לא יכול יותר וצריך כבר מזמן להפרד וזה מת ו... כואב לו. אלוהים, כמה שכואב לו. אבל הוא קיבל ממנו כבר כל כך הרבה מכות ללב, שהוא פשוט לקח לעצמו את השליטה על ההיגיון שלו. אבל היום זה אחרת. היום הוא יפסיק עם זה. זהו! הוא החליט שלא מתקשרים יותר, והסיפור ביניהם נגמר. והוא אוהב אותו. אלוהים, כל כך כואב לו. הסיפור נכתב בשלשון זכר ונקבה ע"י אורן פילוסוף אני רק שיניתי פה ושם
זאוס וכל הנפרדים למיניהם היו חזקים שולח לכם אור ואהבה

Liroy26

New member
אהלן טאי

(יותר קצר לי פשוט..
) ברוך הבא לפורום "סקס וזוגיות"!

למעלה