נפרדנו כך.. הייתה דממה...

Gal-Mo0D

New member
פגישת פורום

אני יודע שאני חדש פה, אני יודע שאני דתי (כן כן), אני יודע שאני רק בן 17 (ביוני!) אבל אני חושב שאני מדבר בשם הרבה אנשים כאן שנמאס להם רק לקרוא על הפגישות שלכם, על כמה שמשנה תורן מהמם (קורץ!), העצבנות של לירוי והשיער של ספיינ, אנחנו רוצים לראות! (מי למפגש אליי!) נ.ב. הייתי טיפה יותר מדי חוצפן או שזה לגיטימי ? *מתחבא*

MARMELAD

New member
נפרדנו כך.. הייתה דממה...

אני אפילו לא יודע איך להתחיל לכתוב הודעה כזאת. הממממ... תודה לכל מי שבא.. לא.. אה, היה אחלא.... גם לא מתאר את הכל. ררררררר... אני פשוט אתאר מה היה: אז מאי התקשרה אליי מתישהו השבוע והזמינה אותי לארוחת צהריים אצלה בבית. "משהו קטן לפני שאתה נוסע". מי יהיה שם? החבורה הרגילה. אוקיי - נשמע לי מעולה. כמובן שלא התחייבתי להגיע כי הרי אני לא אוהב לתכנן דברים מראש אבל כשמאי שלפה את הטיעון המנצח "זה לכבודך אתה לא יכול להבריז..." סיכמנו שאני בא. אז באתי. זה התחיל קצת רע. לירוי היה אמור לאסוף אותי בשעה 12:00 בצהריים. מסיבות מנהלתיות התעכבתי עד אחת וחצי. גם טוב. הגעתי אל הבית של לירוי, אמרתי שלום לכלב / שטיחון ונסענו לאסוף את קמפארי. קמפארי? זה לא ההוא שדומה לדובי גל? יאכס. בטח הוא מההומואים המבוגרים הציניים שולחי הידיים השמנים מדי העאלק מתוחכמים שודדי העריסות העושים דברים מגעילים בגינות ציבוריות. אבל ברגע שראינו אותו הבנו שהוא לא. הוא גם לא דומה לדובי גל. ובאופן כללי הוא חמוד. היום המשיך בפריקת עצבים טלפונית. מאי, למי שלא ידע, נוטה לדבר בטונים גבוהים באורח קבע. אותי זה מעצבן. אז כשאנחנו יושבים בבית קפה אני אומר לה "ששששש...". כשאנחנו מדברים בטלפון אני פשוט צורח בחוסר סבלנות. איך מגיעים? ישר איפה? ובכיכר? ואז מה? שמאלה? מה אלף בית? איפה זה בכלל מודיעין? לא הבנתי. והתחנת דלק? רגע. טוב חכי חכי. העברתי את הטלפון ללירוי. גם הוא לא הבין כלום מההסבר. נסענו בכל זאת. אין לי מושג איך - אבל ההסבר של מאי נקלט איכשהו. בדיוק שנייה לפני שרציתי להגיד ללירוי וקמפארי שכנראה שטעינו התגלתה לנו הכניסה ליישוב שמאי גרה בו. ברוך השם וברוך שמו. מי גר כאן בכלל? נכנסנו. הסתכלתי ימינה ושמאלה. מומין עמל במטבח על פיצות. הטרמפיסט הגיע מצויד בחבר חדש ותספורת מהממת. ספיינ הבליח בשיער פלאטינה אפור. מהמם לו. מאי בג´ינס וסנדלים נראתה מושבניקית. לירוי רץ לשירותים. משנה תורן היה מהמם כהרגלו. התחלנו יופי. אני רעב... אני רעב... אני רעב... בכה לירוי במשך החצי שעה שאחר כך. תסתום... קיללתי בלב. עוד מעט, חייכתי אליו בסימפטיה. עד שהאוכל יהיה מוכן שתינו מרגריטה / מרגרעל שהכין קמפארי. למעשה זה היה קאיפרינייה. אבל למעשה זה היה אלכוהול מזוקק עם לימונים וקרח. "זה מה שעושים כשרוצים להתחיל עם בחורות בקיבוץ" סיפק לנו קמפארי אינפורמציה הזויה ושפך קילו וחצי סוכר לקערת הקאיפרינייה. בחורות? קיבוץ? תמהתי לעצמי. החלטתי לטעום אם אני בחורה קיבוצניקית. טעמתי. זה עדיין היה אלכוהולי נורא. אבל יותר מוצלח. בכל מקרה הוא לא התחיל איתי אחר כך. כנראה שאני לא מספיק קיבוצניקית בשביל הסנוב. מי רוצה מטבל? ריחף מומין מהמטבח אל עבר המדשאה. הוא הגיש צלוחית עם רוטב טעיייםם לאללה וקרקרים. והניח אותו על שולחן שהיה רחוק מיד שמאל שלי בכחמישים סנטימטרים. רציתי מטבל, באמת, פשוט לא היה לי כוח לזוז. מומין עשה לי פרצוף של "מצדי תחנק" והלך להגיש את המטבל לטרמפיסט ולחבר שלו. היה להם טעים. לא התאפקתי. הלכתי לטעום. החבר של הטרמפיסט באמת חומד. גם המטבל. וגם מומין. דינג דונג האוכל מוכן... נשמעה קריאה מכיוון הגריל. ספיינבאר הגיע מאיזור השיחים מלווה בצלחת בשרים חמה מהאש. מומין בינתיים שלף פיצת אננס / זיתים / פטריות מהתנור. התנפלנו. גרר ברר חררר אמר לירוי. יאם האם אמר תורן. האחרים אמרו כל מיני דברים אחרים אבל לא שמתי לב. האוכל היה מעולה. התחלנו לפטפט לנו כהרגלנו - עוברים אסוציאטיבית מאתרי נופש בחו"ל דרך מתאבדים, מועדוני בייר´ז, S&M, חתולים במיקרוגל (ואוגרת), הטיול שלי לחיפה, הטיול של לירוי לפריז, אנשי מכס, פצצות בנעליים, קוצצי ציפורניים, נגני MP3, אזרחים חוזרים, ריסז פיסז - וחזרנו לאתרי נופש בחו"ל. מי אמר שהשיחה לא קולחת. אפיזודת הקפה הייתה נקודת המשבר בארוחה. כולנו כבר היינו אחרי האוכל. מפוצצים (אני לפחות). מי מכין קפה? שום בעיה. הטרמפיסט הביא מגש עם כוסות ונס קפאים באריזה. חיכינו למים הרותחים. לא הגיעו. מה זה - זה דיקאף - צווחה מאי בבהלה. תחזיר את זה ותביא את השני (מי אמר זוג נשוי) - הטרמפיסט לא הסכים להחזיר. מאי החזירה. אני הבאתי חלב. החבר של הטרמפיסט הביא מים רותחים. מאי הביאה כפיות. משנה תורן הכין את הקפה. אני זרקתי בדלים על הדשא. החתולים עשו רונדלים בחצר. לירוי וקמפארי ריכלו. השמש צייצה, הציפורים זרחו. הייתי עייף. שתינו, עישנתי, דיברנו, צחקתי, שתינו עוד קצת, עישנתי עוד הרבה, הלכנו הביתה. החלטנו לא להיפרד בצורה מוגזמת - ותכננו לעשות פגישה בקרוב. מאי הגישה שלי מעטפות תמוהות. צ´קים - מישהו אמר מאחורה. התחלתי להיות נבוך. זה מכתבים מאתנו. תפתח את זה במטוס לארה"ב. רציתי למות. בואו ניפרד במהירות - הצעתי - אני נבוך בקטעים כאלה. סיבוב חיבוקים. סיבוב נשיקות. אחד ספייר למומין. מגיע לו. חוצמיזה שהוא ילד מדהים הוא גם טבח בחסד. בר מזל יהיה בעלו. נסענו. יותר כיף לנסוע על בטן מלאה. אמר קמפארי. לירוי ואני הסכמנו. היה יום נהדר. סיום של סופשבוע נהדר. תודה - לכל אחד מכם - שהייתם שם - וגם אתם שלא. אני יודע שלא מתאים לי להיות משתפך ורגשן.. אבל ככה אני מרגיש כרגע. עשינו פה משהו מדהים בפורום הזה. זכיתי להכיר אנשים מדהימים - אחד אחד. אבל אני לא הולך לסכם שום דבר עכשיו. יש עוד זמן. בינתיים תודה, תודה, תודה. מומין, לירוי, משנה תורן, קמפארי, ספיינבאר, טרמפיסט, החבר של הטרמפיסט, האחים של מאי, ליאון, וכמובן - מאי הענקית!!! אוהב אתכם המון.
גיא

campari

New member
לגיטימי בהחלט (ויש גם הצעה)

ואם תרצה מספיק חזק - זה גם יקרה.
אגב, בסוף חודש יוני יתקיים מצעד הגאווה בתל אביב. מה דעתכם על השתתפות הפורום במצעד כקבוצה?

BlueCat

New member
אני מוכן! ../images/Emo34.gif../images/Emo108.gif

רק מתי זה יוצא בדיוק?

Gal-Mo0D

New member
לא אוהב מצעדי גאווה

אי אפשר לעשות את זה בבית של לירוי ???

אני לא אמרתי שום "יאם-האם"...../images/Emo8.gif

אני רק ישבתי בשקט וחיכיתי בסבלנות. מה זאת אומרת למה? שמאי תגיש לי לצלחת!
(זה התפקיד שלה, לא?) ובכן, היה מאד מאד נחמד, נהניתי, באמת. גיא התרגש עד דמעות (כמעט)...זכותו. הצלחנו להרים פה מפגש מוצלח, שהלוואי ויחזור על עצמו ואפילו יותר גדול, אמן. כל הכבוד לכולנו, ובמיוחד למאי שתרמה את ביתה החביב ואת אחיה החביבים לא פחות
(שניהם פנויים, לא?...) היה באמת "שיגי" כמו שגיא אומר ו...חבל שנגמר. (רק שתדעו שבדרך הביתה התפוצץ לי גלגל מסיבה לא מובנת...ונאלצתיאני ללכלך ידיי הענוגות בהחלפת צמיג...בלללעעעה. אבל הלך לי ממש טוב. באמת. משם נסעתי ישר לפאנצ´ר-מאעכר הקרוב ושם...המממ....בוא נגיד ש...מאד נהניתי להסתכל על הבחור החמוד שהתעסק שם עם הגלגל...הוא היה ממש חמוד (ולא נראה היה לי שהוא פנוי, והוא גם לא היה לבד, היה איתו איזה מגעיל אחד, ככה שכמה שרציתי, לא העזתי להגיד לו כלום, חוץ מלחייך אליו) אבל בכל זאת... פאנצ´ר-מאעכר. כן יירבו כמותו.
לתפארת מדינת ישראל!

campari

New member
../images/Emo78.gif אכן היה שיגי../images/Emo70.gif ../images/Emo54.gif

"אה, אתה בכלל לא דומה לדובי גל", אמר מרמלד בטון של אכזבה. אחרי משפט פתיחה כזה ידעתי שיהיה יום מקסים. ואכן היה. לירוי על ההגה, נתן לנשים זקנות לעקוף אותנו. "אני בכלל לא עצבני", סינן בעצבים. השמש זרחה בין העננים, ריטה צרחה ברדיו ואנחנו השארנו את תל אביב מאחור("דווקא עיר יפה", מילמל מרמלד כשעברנו דרך המפגע האסתטי של איילון-דרום-ליד-הסינרמה. משהו עובר עליו, אני חושב). הגענו לבית המ-ק-ס-י-ם של מאי. אני מיד הלכתי להכין את המרגרעל שלי. זה מתכון מקורי שתמיד עובד, ובאמת אחרי שתי לגימות כולנו מצאנו את עצמנו מגולגלים על בדים הודיים באורגייה מטורפת... "רוצה פיצה אננס", העיר אותי קולו של מומין מההזיה המתוקה. מומין, חוצמזה שהוא חמוד, התגלה גם כמוביל אופנתי ובשלן מחונן. הוא לבש חגורת בטיחות של אוטובוס בתור חגורה (סופסוף הבנתי את השיר "מקליק מי שמדליק ראשון"). מקסים. כולם היו חמודים, האוכל היה מעולה, מאי הפתיעה במאפינז בננה-פצפוצים ומרמלד תכנן מה לעשות עם החיות מחמד שלו ("אני יאכיל את הדג זהב לאוגר, את האוגר לחתולה ואת החתולה לשותפה"). בסוף הלכנו לפני "ריינינג מן", ובכל זאת היה שיגי...

marco23

New member
ומה עכשיו? ../images/Emo7.gif

איך ינוהל הפורום? אתה תנהל אותו מארה"ב? או שיש מישהו אחר שינהל אותו? אנחנו נתגעגע אליך!!!

MARMELAD

New member
אל דאגה

באינטרנט כמו באינטרנט זה לא משנה איפה אני נמצא. אתה בכלל לא תרגיש שאני בחו"ל.

לירוי25

New member
הגרסה שלי לירוי

בבעיקרון כתבתם כבר הכל כך שאני רק אתן את הדגשים שלי. הבוקר בהחלט היה סיוט לא קטן לנסיך, מעצם העובדה שאני עדיין מובטל אני די מחורפן, משהו כמו אשה בהריון! (רק בלי הבחילות..) "אני צריך תשומת לב!" "אל תגע בי אין לי סבלנות!!" "למה אתה לא נוגע בי מספיק? מה יש, אני כבר לא מספיק מושך?" "רד ממני כבר!!" "אתה אוהב אותי?" מה שגרם לנסיך השקט והרגוע שלי להכריז שבאופן רישמי אני בלתי נסבל והוא בעצמו נרתם למאמץ למצוא לי עבודה העיקר שאני אצא כבר מהבית! את קמפרי כבר לא אהבתי בשיחת הטלפון הראשונה: "איפה גיא גר?" (מצא לו באמת את מי לשאול..) "בבן יהודה, איפה שהוא אחרי קפה נורדאו ז"ל" "קפה נורדאו שלפני שנות ה-90 או אחרי?" (בדיוק לסבלנות שלי ההתחכמויות האלה..) "נראה לי שאחרי" חייכתי ובראש כבר ראיתי איך בטעות אני דורס אותו..בטעות! מפה לשם יאמר לזכותו שהוא באמת מותק של בן אדם!! רק שלהבא קפרוש לא להציק ללירוי שהוא במחזור/רעב/יש לו פיפי. אז גיא ציין שמאי מדברת בקול רם..הוא כנראה לא שמע אותה צועקת אף פעם.. מה זאת אומרת הנסיך לא בא?? לא מקובל עלי!! תן לי דבר איתו!! אני רוצה עכשיו לדבר איתו!!" לא עזרו תחינותיו של עור התוף שלי הילדה לא הפסיקה את מחרוזת קריאות הקרב האינדיאניות שלה עד שהבטחתי שהנסיך יצור איתה קשר בהקדם. השקט חזר! רואים לפי החיוך.. הדרך הלוך עברה בסדר פחות או יותר - "מישהו יודע איך מגיעים?" "לא!" ענו שני הנוכחים במקהלה "אבל תסע לכיוון ירושלים ומשם נסתדר!" "יופי.." חשבתי לעצמי "אז נגיע לשכם! חפיף..נוכל לקנות פיתות ולבנה!" חזרתי הביתה, התחנפתי קצת לנסיך (מגיע לו! אחרי כל מה שהוא עובר איתי בתקופה האחרונה...אבל פיציתי אותו היום בבוקר!) והתיישבתי ללמוד התנהגות ארגונית. גיאצ´וק, בלי דרמות וריגשי, אבל אני אתגעגע אליך ואני אוהב אותך המון!

למעלה