נפרדים

digikids

New member
נפרדים../images/Emo24.gif

היום, נגמר "הנפילים" סופית. וזה אומר שלאט-לאט (ומנסיון - הש"ש) הפורום ילך וימעט, עד שלא ישאר כאן איש כלל וכלל. מזמין אתכם, להתאהב ב"דני הוליווד" ולבוא לבקר בפורום (1904), רוב חברי הפורום נמצאים גם שם. וגם בפורום הרשמי לליטל רוזנצוייג, גם שם אנחנו נמצאים. מקווים שנמשיך להיות בקשר, וזה הזמן להודות לרינת, המהנלת המסורה שהייתה איתנו לאורך כל הדרך (
) יאללה ביי! אוהב, המנהל בפועל
יפתח.

SUPER ORI 1z1

New member
../images/Emo7.gifאני....

אני בכל מקרה יעזוב..... אני עובר להוט סופי!!!!!!!! אבל אני עדיין יכתוב כאן וינסה להשלים פערים (אם תהיה עונה - 3) יאאלה שרשור בכי!!!

digikids

New member
לא תהיה עונה שלישית.

צר לי לאכזב. מה תהיה סדרת הנוער הבאה של YES? הם די צריכים להתחיל לחשוב על זה. אני בעד שיס והוט יתאחדו לאיזו סדרת נוער איכותית באמת, בסגנון של סדרות ניק, ודיסני (האנה מונטנה, זאק וקודי, כל כך רייבן ודומיהם). או סדרת מד"ב חדש: "האי של הנפילים" שישלב את העלילות של שני הסדרות המצוינת האלה. זה יהיה מדהייים!!!! חח סתםם
אני מחכה לדני הוליווד משעמם לי

חסוי90

New member
למה לי לעזוב

אני אשאר פה עד שכולם ילכו היתחברתי לסידרה הזאת ואין הרבה סיכויים שאני יעזוב את המקום הזה (אלא אם כן הוא ייסגר) ולא הגיוני שככה ניגמרת עונה זה בטח יהיה כמו בפיג'מות יחכו איזה חצי ואז יחזרו לעונה חדשה וחוץ מיזה איזה עוד תוכנית דגל יש ליס למרות שאני מאמין שיהיו שידורים חוזרים לסידרה אבל זה לא יימשך לנצח או שישימו את העונה שהייתה ביס 5 הלא ערוכה וזה יהיה דווקה נחמד

Yarinv

New member
../images/Emo7.gif

אני אשאר כאן, למרות שפחות ופחות אכתוב, עד שיגיע היום האחרון של הפורום הזה
חבל לראות אותו גוסס, אחרי שנה וחצי של חוויות ואנשים מכאן. כל אחד לדרכו
מקסימום נתראה בפורום של הסדרה המחליפה. או שתהיה עונה שלישית
(נו, תנו לחיות באשליות) רוצימונשלישית!

noam270

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo7.gif דיייי

עצוב לי
הכרתי כאן אנשים מדהימים!!! ואני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש (ולא, זה לא היה העתק הדבק) מקווה שנמשיך לשמור על קשר...בפורום של ליטל ואחרים... אגב, יש גם את הרשמי של הילה! בואו גם לשם!!!!!!!!! ואני לא מתכוונת לעזוב כ"כ מהר
טוב נו...בשישבת הזה כן כי אני נוסעת לצפון...אבל אחרי זה אני לא מתכוונת לעזוב.... אז שבת נפלאה לכולם!!!!!

למעלה