נפרדים ממיכאלה

נפרדים ממיכאלה ../images/Emo7.gif

הערב ב-20:00 ישודר הפרק האחרון של הטלנובלה שסחפה את המדינה- "מיכאלה". מיד אחרי הפרק האחרון אתם מוזמנים להצטרף אלינו למסיבת סיום מיוחדת שתשודר live ב- Blog TV עם כוכבות הסדרה אפרת כהן (מיכאלה/אסי) וטלי שרון (דורין). השידור יחל בשעה 21:00, אבל בפורום מתכוננים לזה כבר עכשיו!

dafi daf

New member
איך אתה מעז../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מיכאלה זה כל חיי! אני לא אתן לך ללגלג עליה בטון בוז שכזה! אנחנו מדברים פה על תוכנית איכות! לא כמו הזבל הזה,אקזיט!

DefTone

New member
כל פעם אני נגנב ממך שוב ושוב...

אחלה ילדה אם אחלה טעם! מיכאלה זה אחלה דבר... לוקח את משחק החיים ולחיי האהבא (אם לשאול אותי) ועל אקזית אני אפילו לא מדבר,

MysteriOfir

New member
טעם וריח...נדוש אבל נכון

ואחרי שאמרנו את זה...מעולם לא ראיתי מכואלה (יש לי יס) אבל אני בספק אם היא שונה מכול טלנובלה אחרת שיצא לי לראות...עלבון לאניטיליגנציה שמלא במשפטים קיצ'ים ובעלילות שכולם דומות אחת לשניה...מבחינתי אם לקחתם סרט פורנו והרדתם ממנו את קטעי הפורונו - נשארתם עם עלילה מתאימה לטלנובלה. אני מניח שתגובה נזעמת לא תאחר לבוא...אני שוב מזכיר שזאת רק דעתי.

dafi daf

New member
אתה מודע לעובדה שדיברתי בצחוק,כן?

אבל בכל מקרה הוחמאתי מהמחמאה
טלנובלות עושות לי שלשול|אייקון של שלשול|{ובפרט טלנובלות ישראליות
} אבל כל אחד וטעמו שלו...

dafi daf

New member
אנחנו עדיין אוהבים אותך!

NOT סתם בצחוק
לא אכפת לי מה אתה רואה,תראה מה שבא לך כל עוד אתה אחלה בן אדם זה לא משנה בשיט ואתה אחלה בן אדם אז אל תדאג

למעלה