נפרדים ממיכאלה

נפרדים ממיכאלה ../images/Emo7.gif

הערב ב-20:00 ישודר הפרק האחרון של הטלנובלה שסחפה את המדינה- "מיכאלה". מיד אחרי הפרק האחרון אתם מוזמנים להצטרף אלינו למסיבת סיום מיוחדת שתשודר live ב- Blog TV עם כוכבות הסדרה אפרת כהן (מיכאלה/אסי) וטלי שרון (דורין). השידור יחל בשעה 21:00, אבל בפורום מתכוננים לזה כבר עכשיו!

TziMHoNoa

New member
תיפרדו../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif../images/Emo178.gif

היא גם ככה מתה, לא

idan35181

New member
לאאאאאאא

זה לא נגמררררררררררר
אני מציע לכולם לראות את הסוף של הפרק...מחכה הפתעה לכל הרוקיסטים...

Lestats Wife

New member
ב'מת?! ../images/Emo12.gif

טנקיו על האינפורמציה =] אני אשכח, אבל תודע

Lestats Wife

New member
Impossible ../images/Emo3.gif

*מבחן באנגלית על שעת אפס בהחלט חודר לך עמוק למוח*

slallum

New member
חחח סבעבע../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif ומה היה במיכאלה../images/Emo35.gif

Lestats Wife

New member
חחחחח היה כלכך הזוי!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא נגעתי\הזזתי\החסרתי שום משפט: "אני לא יכול יותר, כל הרעש והעשן והדציבלים האלה לא עושים לי טוב ואני לא יכול להפסיק לחשוב עלייך." כאילו, טוב שאתה קשור בנאדם
תמיד טענתי שהכותבים של מיכאלה על סמים

slallum

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחח תום, את כזאת מותק
מממ מישו אמר שיש איזה משו לרוקיסטים שבנינו
אז מה היה שם..

Lestats Wife

New member
הייתי שמחה לשתף אותך אבל אנלא יודעת

כי בדיוק בסוף הפלאפון צילצל

Lestats Wife

New member
../images/Emo2.gif לא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo76.gif

ראיתי בגלל מה שעידן אמר
ובקשר לטענה שלי שהכותבים על סמים.. טוב, זו תגובה די צפויה אחרי שבשיעור חופשי לקחו אותנו למחשבים וחברה שלי הראתה לי סרטון של רענן ומיכאלה מצטרפתים, ומספרת לי שהם.. אחים

Lestats Wife

New member
תגידו, ../images/Emo12.gif

מה עם הסיכום השבועי? זה לא היה אמור לחזור? אני חושבת שזה ממש יועיל לפורומיישן...

YaEloNeT

New member
../images/Emo45.gif*אהמ כחולות אהמ*../images/Emo45.gif../images/Emo121.gif../images/Emo108.gif

איהפ אתן

למעלה