נפרדים ממיכאלה

נפרדים ממיכאלה ../images/Emo7.gif

הערב ב-20:00 ישודר הפרק האחרון של הטלנובלה שסחפה את המדינה- "מיכאלה". מיד אחרי הפרק האחרון אתם מוזמנים להצטרף אלינו למסיבת סיום מיוחדת שתשודר live ב- Blog TV עם כוכבות הסדרה אפרת כהן (מיכאלה/אסי) וטלי שרון (דורין). השידור יחל בשעה 21:00, אבל בפורום מתכוננים לזה כבר עכשיו!

BaBa LiVe

New member
נפרדים מהשיר שלנו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif

מה יהיה??!!

Lotzifer

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאא

לאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מה אני אעשה עכשיו כל יום שישי?! ובשמונה וחמישה בערב?! וברבע ל11?!?!?!

BaBa LiVe

New member
יש עד 120 פרקים!!

מיום שלישי רק ב22:45 וש.ח ב18:30 - שידור חוזר של הפרקים של מאוחרי הקלעים! ונקווה שהסדרה תתחיל ישר מהתחלה...בשביל שנקליט וננצור לעד! לכל צופי מיכאלה שתתפנו היום מעיסוקכם...אתם מוזמנים להתאסף אצלי ולראות מזה פרק אחרון של סדרת איכות... אני מקווה שאני אבריא עד מחר! שלומית, נשאר חזקים...את הש.ח של 14:30 את לא רואה? מלכוש גם את...תהיי חזקה! כולנו ביחד נעבור את זה... ואתן תראו את העונה השנייה...ואני...

Lotzifer

New member
14:30?!?! נראה לך!?

הלוואי..... אני מגיעה הבייתה רק בחמש.....

BaBa LiVe

New member
פאק! למה?! ../images/Emo32.gif שיחה עם שלומית ../images/Emo13.gif

חמש? אגב, איך אני משיג עוד פופקורן? אנשים, שלומית בינהם, איך בביצפר? רגילים למורים וכל זה? באו חברים חדשים? הלכו אחרים?

Lotzifer

New member
פאק למה חמש.

שאלה שגם אני שאלתי פעם... לא, אלף פעמים!!!!!! בעיקרון אני גומרת ללמוד ברבע לארבע ונוסעת הבייתה נסיעה שלוקחת בערך שעה.... באסה. ועד שאני מגיעה הבייתה מהתחנה זה כבר חמש..... בתכלס ממש נחמד בבית ספר... יש קצת מורים מעצבנים ואין כוח ללמוד, אבל יש אנשים נחמדים....

brain stew

New member
אל תתלונני ../images/Emo13.gif ../images/Emo153.gif

גם אני לא מתלונן, אבל יש לי מערכת ששווה מוות מטרו ווסט זה הרבה לימודים, ובנוסף מגמת המוזיקה שעובדת מלא שעות יש לי מערכת נוראה אני חוזר הביתה בחמש וחצי בערב ארבע פעמים בשבוע עוד פעם אחת אני חוזר בארבע הביתה ויום שישי, הכי קצר שלי, אני חוזר הביתה בשתיים אבל מי אני שאתלונן? דווקא נחמד לי, יש צחוקים רק שהשבוע עמוס לאללה, ובנוסף צריך לשלב לימודי ביצפר בבית, את מרכז המוזיקה ששם לומדים את כל הנגינה והכל, ולהתאמן בבית, וחברים והכל, קשה לשלב, אבל מסתדרים איכשהו
כיתה י"א9 זה שכונה קיבינימט, אבל המערכת עושה חיים קשים, למרות כל הכיף והצחוקים, אבל יהיה בסדר!

Kill Bernard

New member
גם אני לא -

כי אני לומדת בימי שלישי שעתיים.. 10-12
ודחו את המבחן בביולוגיה! והגנתי על אלאניס בנאמנות נגד איש מוזר ש.. אמר שזה אפילו לא מוזיקה! גרמתי לו לשמוע את that i would be good והוא השתכנע.. והגעתי למסקנה חשובה ביותר שאני לא אפרט אותה כאן כרגע.. בקיצור. לא תמיד הכל רע. לפעמים רק קצת..

כתבה לכל כתובי ההודעות בתפוז שכתבה

מישהי די ממורמרת, די בהומור..מצחיק לאללה. ממולץ! http://www.tapuz.co.il/blog/viewentry.asp?entryid=193424

למעלה