נפרדים. אבל חוזר.

נפרדים. אבל חוזר.

שלום, לא בדיוק באתי לחפש עצות, האמת יותר באתי לשתף ולשמוע מה אחרים חושבים בעניין, ואם אני לא היחידה. כרגע אוותר על להציג את עצמי ולהרחיב בפרטים אישיים. בשנתיים האחרונות הייתי ב4 מערכות יחסים, 2 מהן רציניות, אחת קצת פחות והאחרת [נוכחית] בהתהוות ובעלת פאן רציני למדיי... עם שני בחורים [סו קולד "מערכות יחסים רציניות"] שכבתי, והם היחידים ששכבתי איתם בחיי. אחד מהם נפרד ממני, לאחר שנה. אחריו "איבדתי" מעט את היציבות הזוגית שלי, אך לאחר קצת יללות ורחמים עצמיים הפעלתי את סוויץ' ה"לך לעזאזל, אתה לא באמת שווה אותי." לאחר מכן יצאתי עם בחור במשך חודש וחצי [סו קולד "מערכת יחסים קצת פחות רצינית"] והרפיתי מהר מאוד, כי זה לא מה שחיפשתי. אחריו, התחלתי את מערכת היחסים האחרונה לפני הנוכחית.. שנגמרה, ביוזמתי, משלל סיבות שלא היו החיבה העזה [שהייתה, ואולי עוד יש] אליו... אלא הרבה דברים מסביב, בעיקרון פשוט: מכל הסיבות חוץ מחוסר רגש. האהבה לא מנצחת הכל. בכל מקרה, לא התנערתי מ2 הבחורים שאיתם ניהלתי את מערכות היחסים הרציניות, ולעיתים "פלאשבקים" וזכרונות קצת מעיקים על הנוכחי, ואוי, הוא שומע המון זיבולי שכל ממני בנושא. שתי הפרידות היו מאוד מאוד טעונות ונותרתי עם רגשות חזקים מאוד, עדיין, לבחור שאיתו נגמרה מערכת היחסים לא בגלל שלא אהבתי. נפגשנו לאחרונה, והייתה משיכה חזקה, אך לא עשיתי דבר כי אינני טיפוס בוגדני. כמובן שהדבר לא ידוע לאף אחד, ממש לאף אחד... חוץ ממני, ועכשיו מכם.. אבל אתם לא מכירים אותי.. אז... זה נחשב? טוב, זה בניסוח עילג של שעת בוקר מוקדמת [לילה מאוחרת?] מה שבערך עובר עליי. אין כ"כ פואנטה, רציתי מעט לשפוך את הלב... תודה שהקשבתם וקראתם, ואם יש לכם איזה משהו להגיד... FEEL FREE

aviva35

New member
נשמה לכי עם הלב לדעתי וזאת לא עצה רק מה שאני

הייתי עושה אם את נמשכת להוא אז למה את עם זה? תחשבי על זה. אחרי זה מתחתנים ונתקעים עם אחד שלא ממש אוהבים ויש זכרונות ממישהו שממש אהבנו תמיד אפשר להתגרש אבל חבל בעיני. זהו אם היתה לי משיכה למישהו אחר חוץ מבעלי והיתה לי האופציה ללכת אחריו היתי הולכת המון הצלחה וטוב שכתבת את אשר על ליבך באהבה אביבה

בעצם את אומרת שקשה לך לסיים ולשים בצד?

שאת ממשיכה לסחוב את מה שקרה? אם כן, למה את חושבת שזה ככה? מה הסיבה הפנימית לזה?

תשמעי .. עצוב לי לשמוע את זה

לא פלא שאת עדיין מרגישה בתוכך וחושבת על 2 , לא אחד, אלא על שתיי גברים ולא התגברת עליהם למה את לא נותנת לעצמך את האופציה להיות לבד? להתגבר על מערכות היחסים , 4 מערכות יחסים בשנתיים , לפני שהגעתי לסוף ההודעה, הרגשתי קצת קנאה את יודעת? אמרתי לעצמי-וואלה,הלוואי ואני הייתי ככה,משחררת דברים בקלות ואז הגעתי לסוף ההודעה .. ואני ממש מרגישה הקלה בתוך תוכי, שאני לא עושה כמוך ונכנסת כ"כ מהר למערכות יחסים אחרת הייתי כמוך , מתייסרת בתוך תוכי זו עבודה פנימית, זו עבודה לא קלה בכלל .. להסתדר עם הלבד שלנו, לפחות עד שהלב יתאחה ..

בת כמה את ?

מבחינתי זה חוסר אחריות להיות עם בן אדם שאת אפילו לא אוהבת ולמרוח איתו את הזמן בצורה שאת עושה למה הוא צריך להיענש ולשמוע על הפלאשבקים שלך ?

יום טוב

אהבה כמעט תמיד מנצחת הכל, ואם את אוהבת אדם, כדאי וחשוב שתהיי אתו בקשר. אם את רוצה, נסי ליצור קשר עם האנשים החשובים לך ולהשקיע בהם בנחמדות ובמעשים טובים, ואולי תתפתח ידידות טובה. חברך צריך לשמוח, שיש אנשים, שאת מחבבת ונחמדים בעיניך. אל תבגדי, זה רע ואסור.

למעלה