נפעיל קצת ת'מוח...

נפעיל קצת ת'מוח...

יש לי פה שאלות שעדיין לא נפתורות לי.. עם ג'יני הייתה מגיעה...דילן היה נולד..עוצר את האסטרואיד ומציל את העולם. אבל אמרו, שג'יני וצ'יף יולידו את דילן... אז איך דילן יפגש עם טום [בוי] עם רק ג'יני וצ'יף בהפלגה יולידו את דילן?! ואיך דילן יכול לגדול כל כך מהר וג'יני בגיל כזה תהיה בהריון ותוליד לידה טבעית בסירה?!@#?..

ולמה בפרומים רואים את מילו?

שהוא נוסע ברכבת? אולי העתיד הם יחזרו בעתיד וישנו ויבנו למייקי ומילו? אין לי מושג D:

khzh120

New member
ממש מוזר../images/Emo12.gif../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

ומסקרן
באמת, איך ילדה בגיל שלה תהיה בהריון?! ותלד תוך זמן קצר?! ממש מוזר! וואו מאור, כמה זמן לא ראיתי את הניק שלך! מאז פורום האלופה (ניקי
) XD

Reichan

New member
הכוונה היא שהיא תלד אותו בעתיד

תחילת הרומן של ג'יני וצקיף אמור היה להיות על הסירה, כך שכמה שנים אח"כ דילן יוולד ואז יחזור לעבר כדי להציל את העולם. תשובה מספקת?

khzh120

New member
אממ../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

נראה לי שהבנתי תודה =]

hagaymi26

New member
יש לי

כל הילדים היו אמורים להגיע לאי שם הם יחזרו אחורה בזמן ו לאיזה יקום מקביל וככה דילן יוולד אבל מכיוון שג'יני לא הגיעה לספינה וכבר היה מאוחר מדי הם היו צריכים להגיע לאי בדרך אחרת, דרך הרכבת..... אני יודע שזה נשמע מופרך אבל ליד השמינייה זה הגיוני למדי....

hagaymi26

New member

ואז הם יחזרו אחורה בזמן או ליקום הרגיל ודילן יציל את העולם..... ועוד משהו..... נכון בפרק הראשון שטומי הסתכל בספר וראו את האי והספינה, הם לא התחילו מההתחלה, רק מהאמצע. נראה לי שבסוף הסדרה יראו את אותן תמונות שראו בפרק הראשון. זאת אומרת הספר שנמחק יכתב מהתחלה...... או שזה משהו אחר... איןלי מושג...

hagaymi26

New member
תאוריה נוספת... די דומה....

אולי האי הוא בעצם יקום מקביל ששעות שמה הם שניה ביקום הרגיל, וככה הם היו אמורים להגיע עליו לגדול מממששש מהר, להוליד את דילן, לחזור, ולהציל את העלם, אבל בגלל ג'יני לא הגיע בזמן הם לא נסעו, והם היו חייבים להגיע לשם דרך המנהרה כי כבר לא היה זמן...

למעלה