=2=נפסה במצלמה 458![]()
היום קפצתי לכרמלית לצלם את 458 על קו 119 עם הנהג רמי ספיר. הנה התמונות ותודה לעובד חדרייה על המידע.
היא עלתה לי-ם? או לא??או שאחותה?=2=
זהו, סליחה על האיכות הלא טובה, אתם יודעים שבדרך כלל אני שומר על תמונות איכותיות אך תסלחו לי היוםותודה לרמי שהציע לי לסוע איתו אבל באמת לא היה לי זמן,פעם הבאה![]()
![]()
מה יפה באוטו הזה?=2=
זהו, סליחה על האיכות הלא טובה, אתם יודעים שבדרך כלל אני שומר על תמונות איכותיות אך תסלחו לי היוםותודה לרמי שהציע לי לסוע איתו אבל באמת לא היה לי זמן,פעם הבאה![]()
![]()
מה יפה באוטו הזה?
שהוא דנדש ומפרקי...מה יפה באוטו הזה?
אלו מפרקיות נדירות, מ3 סיבות:נפסה במצלמה 458![]()
היום קפצתי לכרמלית לצלם את 458 על קו 119 עם הנהג רמי ספיר. הנה התמונות ותודה לעובד חדרייה על המידע.
למה דן מכניסים אותה לקוים כאלה?אלו מפרקיות נדירות, מ3 סיבות:
ב"ההן המיפרקיות החדשות הראשונות של "דן".
460 כבר תהיה בצביעה אחרת.
המיפרקיות הבאות אני מניח יהיו טיפה שונות, ואני לא יודע במה, אל מכיון שנכתב שהם דגם ניסיוני (אחרי 10 שנים שלא הרכיבו מפרקיות, זה משהוא).![]()
על 400 ו-23 היא לא עבדה מעולםלמה דן מכניסים אותה לקוים כאלה?
400, 119, מה עם 23? מתי נראה אותה כל הזמן על הקוים שהיא צריכה לשרת?
תודה! גם ל-459 יש טורים על כל מיניעל 400 ו-23 היא לא עבדה מעולם
כרגע האוטובוס עובד כאוטובוס נסיוני, מה שאומר שמנסים אותו בכל מיני קווים. כרגע 4081 של רמי ספיר נמצאת במוסך לבדיקות שונות, ובגלל שרמי הוא נהג הניסויים של דן (יחד עם עובד חדריה), הוא קיבל את האוטו לעבודה. הסידור שלו הוא של קו 40, כאשר בבוקר הוא מבצע שני טורים ובצהריים מבצע 2 חצאי טורים בקו 119 מהכרמלית לראשל"צ (מהיר). התפוסה של קו 119 היא בערך אוטובוס מלא גם בעמידה, לכן נוח גם לנוסעים לקבל את האוטו הזה. בכל מקרה, הסידור הוא של קו 40, ובו מתאימה לכל הדעות מפרקית.
ספר- ממש לא. חברים נכונים וזיכרון..תודה! גם ל-459 יש טורים על כל מיני
קוים? ואנדי, אני רואה שאתה תמיד יודע על איפה כל מכונה משרתת... מאיפה? זיכרון? ספר כלשהו? ואם כן, ניתן להשיג אותו?
לא נראה לי שמפרקית היתהספר- ממש לא. חברים נכונים וזיכרון..
459 עובדת בימי שישי על 40תודה! גם ל-459 יש טורים על כל מיני
קוים? ואנדי, אני רואה שאתה תמיד יודע על איפה כל מכונה משרתת... מאיפה? זיכרון? ספר כלשהו? ואם כן, ניתן להשיג אותו?
459 קו 26 ובשישי על 40תודה! גם ל-459 יש טורים על כל מיני
לא ראיתי שאנדי ענה כבר459 קו 26 ובשישי על 40
מקבל אתלא ראיתי שאנדי ענה כבר
ומה עם מי ששלח אותך לשם???נפסה במצלמה 458![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.