נפל האסימון...

נפל האסימון...

מבקש לקבל פרטים על עורכי דין שמנוסים בתביעות בגין הלם קרב מאוחר. דקה לפני. תודה מראש, אפשר גם במסרים

עָנת

New member
שלום../images/Emo39.gif

בטאגליינס מופיעה רשימת עורכי דין שעוסקים בתביעות מול משרד הביטחון/אגף השיקום

א ב צ

New member
עו"ד צידקוני עודד.

036813322 בתל אביב. בעל מיקצוע מצויין בתחומו. עם המון נסיון. והוא קודם כל בן אדם , אחר כך עורך דין. ממליץ מאד.

najad

New member
הלם קרב

האם אתה יכול למסור יותר פרטים הקשורים למקרה שלך. דע לך שיש עמותות שונות המטפלות בתביעות ויכולות לעזור לך. למשל להלומי קרב יש עמותה.

najad

New member
פורום טראומה והלם קרב

http://nana.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/List/xFI/66 פורום זב בננה לפי הלינק למעלה יכול לתת אינפורמציה רבה על כל נושא הפוסט טראומה. אותו "אסימון" לא שיתף אותנו באירוע ומדוע הוא חושב שהוא הלום קרב. לא זוכר שם העמותה אבל דרך אותו פורום אני חושב שאפשר להגיע אליה

מורן ה

New member
איזה עמותה יש להלומי קרב?

למה לא שמעתי על זה מישהו יכול להסביר לי יותר תודה

עָנת

New member
האמת,גם אני לא שמעתי על זה עד אתמול

בגוגל מצאתי את משפחות נפגעי הלם קרב. בין מטרות העמותה:הקמת קבוצות תמיכה לנשות ובנות הזוג של הלומי הקרב, הקמת קבוצות תמיכה לילדי ההלומים - דור שני לנפגעי הלם קרב, העלאת הנושא לסדר היום הציבורי והגברת המודעות לנושא הלם קרב ותוצאותיו הרסניות לשנים, ומימוש זכויות הלומי הקרב ובני משפחותיהם
אפשר ליצור קשר,ולברר פרטים: " משפחות נפגעי הלם קרב" ת.ד רמת ישי, 30095 פירחה גולדשטיין, יו''ר זמני
טל' 9930919 04- פקס 04-9837066 עופרה ריזנפלד, טל' 5244656 -03 פקס 5278454
--------------------------------- בשרשור נאמר שבפורום טראומה והלם קרב,ישנה עמותה.

מורן ה

New member
איזה עמותה יש להלומי קרב?

למה לא שמעתי על זה מישהו יכול להסביר לי יותר תודה

למעלה