נפל דבר בפורום...

נפל דבר בפורום...

Nחמן נעלם רבותי מזה מספר ימים ואיש לא שם על לב? יש להפעיל לאלתר את מדור חיפוש קרובים ולאתר את הגבר. אם מישהו יודע - לאן זה נעלם ידידינו Nחמן, יקיר הפורום החביב אנא ידע גם אותנו או שפשוט תגרור אותו (עם העכבר והמקלדת) היישר לכאן. Nחמן - השמיע קול...כולנו כאן מחכים לשמוע את אמרי השפר היפים שלך ואת העצות - השכלתניות, מלאות הרגש - בתבונה ובהשכל - לחברים החדשים שזה מכבר באו ומחפשים רפואה ומזור למצב שאליו הם נקלעו (שלא יישמע חלילה וחס שלהיות הומו - זו מחלה - ממש ממש ממש לא בא' -רבתי כוונתי למצוא סיוע ועזרה להתחבטויות והלבטים והתתלבטויות של החברים. וזאת יודע Nחמן יקירנו לעשות בטוב טעם ובהרבה חן. לכן Nחמן - מאוד חסר לנו כאן ודווקא בעת הזאת.

Nחמן

New member
לא נעלמתי

כיצד אתה יכול להעליל עלילות כאלה בשעה, שאתה יודע את כתובתי ואת מספר הטלפון שלי? האמת - אני שמח למצוא בפורום מהנפילים. אני לראות, שאתה הרוח החיה בפורום ושווה 10 Nחמן. האמת - הייתי אמור לקבל מחשב חדש מטעם העבודה ביום ראשון ולהחזיר את המחשב הנוכחי לעבודה, כשהו נקי מסממנים זרים. רכשתי את המחשב בחנות "ספייס" בכיכר השבת בירושלים. עד לרגע זה לא קיבלתי אותו ואיש לא מתעניין בי או במחשב מטעם החברה. במענה הטלפוני אני שומע תדיר את הסיסמא המוקלטת: "תודה, שהתקשרתם ל'ספייס' מחשבים - הרשת הגדולה והמובילה בציבור החרדי בארץ". אוהו! איזו רשת! יש בה המון חורים ואני מרשה לעצמי לחשוד, שמא החברה עומדת בפני פשיטת רגל. בכל אופן כבר הזדרזתי לבטל את העיסקה בחברת באשראי (למזלי טרם שילמתי את התשלום הראשון) ובל"נ מחר או בתחילת השבוע אפנה למקום אחר. ובדרך אגב: הזמן... כבר לא מה שהיה פעם. אתה יודע, מה היה לי בחנוכה?! עוד מעט תדע... ועכשיו יש את ט"ו בשבט. אתה מוזמן להתקשר לפרטים נוספים. ואתם - הגולשים הוותיקים (עוד נשאר מישהו?...
) כייף למצוא אתכם כאן. והחדשים - ברוכים הבאים! הגעתם לאחד הפורומים המרתקים בארץ. יש כאן מגוון דעות רחב אבל דיונים מרתקים ומעניינים. האם לא הגיע הזמן, שאנוכי הזקן יפנה את מקומו לצעירים אחרי למעלה משלוש שנות כתיבה? מאחל לכולם המון הצלחה וסליחה על שאני נאלץ להתנתק שוב. שלכם Nחמן

ברוך הבא, ברוך הבא...

/tapuzforum/images/Emo24.gifמלך המשיח, ברוך הבא ברוך הבא, מלך המשיח, אוייי מלך המשיח, אוייי ברוך הבא... נחמן יקירנו, ברוך שובך ואגב אפיר המתוק עדכנני והרגיעני. כי והתחלנו במסע חיפושים נרחב, אבל ב``ה הכל טוב.

Nחמן

New member
מה?????

אני??? מלך המשיח??? הגזמת! תיכף אני בא לתת
. רק חבל שהכניסה הייתה צורמת מעט בשל הפרסומת השלילית (להזהיר את מי שמעוניין לרכוש מחשב חדש...). בדרך אגב הזמן שלי באמת התמלא עד מהרה וגם הגישה לפורום איננה חופשית כרגע כבעבר אבל על נושא אחד ראיתי לנכון להגיב באופן אישי, כפי שכבר הגבתי בעבר. אינני מדען, לא פסיכולוג ולא קרימינולוג. את הידע שלי רכשתי רק מתוך בחינת הדעות המקצועיות. את הנטייה כנראה לא ניתן לשנות (לפחות במרבית המקרים). לעומת זאת ניתן לשלוט במידה רבה במעשים. גם הומו יכול להתנזר מגברים למשך תקופה ארוכה, כשם שסטרייט יכול להתנזר מנשים (אסיר בכלא למשל). אינני חושב, שזה קל, וגם אינני חושב, שכל אחד יכולך להצליח באופן מוחלט, אבל גם אתה, מצפה לגאולה, אם הצלחת להתנזר מממגע מיני עם גברים במשך כיובל שנים (???...
) - יותר משני חייך, הרי סימן הוא, שהדבר אפשרי. גם אם לא באופן מוחלט, הרי כיוון שיש כאן שאלות הלכתיות, ראוי אתה לברכה על המאמץ ועל ההצלחה. גם אם יש נפילות לעיתים, לפחות השתדלנו וגם על זה ראוי כל אחד לשכר. משום כך לא צריך לפסול באופן מוחלט השתדלות מתוך ידיעה, שאין 100% הצלחה תמיד, ושכל מניעה יש בה תועלת. סליחה מכל הגולשים על כך שגם מהפורום עליי להתנזר כנראה והנה עיניכם רואות, שגם זה לא כל כך קל. המון הצלחה לכולם!

למעלה