נפלתי:(

פיונה21

New member
נפלתי:(

זאת לא הנפילה הראשונה שלי,אבל היא כן הייתה מפחידה
בקצרה-הסוס נבהל ממשהו,רץ פתאום לצד השני ונפלתי.........נפלתי על היד בצורה לא טובה,הלכתי לעשות צילום ולמזלי (טפוטפוטפו) אין שבר.
אחרי זה הייתה לי שיחה "מלבבת" עם אבא שלי שעוד יותר הלחיץ אותי ("את עוד מעט נכנסת לתקופה של בגרויות,מה היה קורה אם היית שוברת את היד,היית יכולה גם לשבור את הגב,את באמת רוצה להיפצע בגלל תחביב מטומטם?")הוא גם נתן לי המלצה לעבור לחוג נגינה ..אחלה תמיכה יש לי מה אני אגיד

עכשיו אני ממש מפחדת לחזור,ולרכב על הסוס הזה...למרות שאני יודעת שזאת לא הייתה אשמתו והוא רק נבהל
אני ילדה מאוד חרדתית איך אני חוזרת? (נפלתי היום והמחשבה על לחזור ממש מלחיצה אותי)

fliperit

New member
לא נורא, קורה.

חבל שלא עלית מיד בחזרה, אפילו לכמה דקות, כדי לא להישאר עם הטעם הרע מהנפילה. אני תמיד מקפידה להעלות את התלמידים שלי חזרה.
תבקשי מהמדריך שיעלה אותך על הסוס הזה שוב. לאט לאט.

kenz

New member
לאט לאט...

קחי את הזמן, תחזירי לעצמך את הבטחון.
אל תאשימי את הסוס או את עצמך, אין בזה טעם. זה חלק מהלמידה, לחלק זה קורה יותר, לחלק פחות, וכל עוד זה מסתיים בלי פציעה ממשית, כדאי באמת לעלות שוב על הסוס, יש לזה אפקט פסיכולוגי וגופני מדהים.
(אז לפעם הבאה :) )
בהצלחה !

עדימ

New member
אני

כבר הפסקתי לספור את הפעמים שנפלתי חח
כל פעם לומדים ליפול טוב יותר!
וכן גם אצלי זה תמיד כי הסוס נבהל!
אבל בקור רוח נשמתי ועליתי שוב! כל פעם עולה שוב!
רוכב שאינו נופל אינו רוכב אמיתי!
דווקא בגלל שאת חרדתית לדעתך היייתי ממשיכה ברכיבה!

פיונה21

New member
אני כן עליתי

אבל הייתי במצב קפוא לחלוטין ,פחדתי לעשות טרוט שלא נדבר על לחזור לקפוץ ..אבל כנראה הייתי לחוצה מהכאב ביד (שהולך ללוות אותי בשבועיים הבאים :p )כי כבר שברתי את המרפק ברכיבה.

נראה לי משהו עבר על הסוס הזה, אני השלישית ביומיים שנופלת ממנו.. יצאתי בזול יחסית כי מי שרכב עליו מקודם ונפל שבר את היד בשתי מקומות.

kenz

New member
יכול להיות בהחלט

לפני ארבעה שבועות, החלפתי לסוס אוכף, לאחר שהוא היה OVER ספוקי. הוא אמנם לא הסוס הכי אמיץ שיש, אבל השטויות שלו התחילו לעצבן אותי.

יומייים אחרי, הסוס עבד הרבה יותר רגוע, מוכן הרבה יותר לכל מיני דברים.

יכול להיות שמשהו בציוד מפריע לו, שמשהו השתנה, שחו"ח אוכף נשבר או יש לו איזו בעיה במתג (או בפה)...

שווה בדיקה של איש מקצוע.

fliperit

New member
יכול להיות מזג האוויר

היו כמה ימים גשומים וסוערים, ובהרבה מקומות בארץ אי אפשר היה לרכב על הסוסים. אחרי יומיים שלושה של רוחות וגשם, שהסוס לא יצא מהתא, מאוד הגיוני שהוא יהיה ערני יותר מבד"כ

dixie chick

New member
להתמודד עם הפחד

זה אכן דבר חשוב ורצוי
גם אם את מחליטה אחר כך שסוסים זה לא בשבילך, כדאי לך בכל זאת לחזור ולהתמודד- זה בשביל שהנפילה לא תהפוך פסיכולוגית להיות גרועה יותר ממה שהיא היתה ואחרי כמה ימים\ שנים כבר היא נהיית בומבסטית

למעלה