נפלתי

הדלעת

New member
נפלתי ../images/Emo10.gif

היום בצהריים, בדרך מהחנות בה קניתי את הצמיג החדש שלי, למוסך שהרכיב אותו (2 דקות של נסיעה עירונית). אני נכנס לכיכר קטנה של איזה מרכז קניות, מקיף את הכיכר ממש לאט, ומגלה רכב שמגיע במהירות מוגזמת לתוך הכיכר בכיוון שלי. האינסטינקט מגיב לפני השכל, לחיצה מהירה על הבלמים, והשילוב של מהירות איטית, הטייה קלה ובלימה חריפה מדי, עושה את שלו ולפני שאני מספיק למצמץ הקדמי ננעל ואני על הרצפה האוטו עוצר 2 מטר לפני וחוטף מטר של צעקות מכיווני, אני אומר לו שאני רוצה את הפרטים שלו והוא כועס בחזרה אבל אומר "בסדר". אני מרים את האופנוע ומזיז אותו מאמצע הכביש. עד שאני מרים את הראש הבן-זונה נעלם פשוט נתן גז והתחפף! סיכום נזקים: בסך הכל לא נורא - מראה שכנראה תצטרך החלפה, סדק בחרב התחתונה, שפשוף קל בצבע, ו-ה-מ-ו-ן עצבים. לעומת זאת המזל שלי היה שסחבתי את הצמיג החדש על המושב האחורי והוא הגן על כל יחידת הזנב וכנראה גם על הפיירינג מפגיעה...

Shlomi TC

New member
../images/Emo4.gif לא נורא, העיקר שאתה בסדר

ואני במקומך לאחר הנפילה הייתי ישר משנן את מספר הרכב. אתה עד לכך שאנשים לא נשארים תמיד לתת פרטים אז באותו רגע שזה קורה, אני יודע שלא אכפת לי באותו רגע מכלום, אני צריך את הפרטים שלו. ככה אם הוא בורח, לפחות אתה יודע את מספר לוחית הרישוי ותוכל להגיש תלונה.

M O R M

New member
../images/Emo101.gif קטן עלינו אחי , קטן.

לא ממש פגיעה רצינית. עצבים יש ויש אבל ראה את הצד של הכוס המלאה- לא נפעצת , האופנוע ניזוק מעט. הפרינג השלם חי וקיים. החיים טובים אחוק , רכב לשלום והיה שמח. חוצמיזה כל החלקה/נפילה מחשלת לא? תראה איך אני השמנתי מנחת מרוב עשורות מריחות - זה רק מהשמחה שלא נפגעתי קשה הרבצתי ארוחה לעניין ומאז אני משמין מנחת. אז תזהר שלא יקרה לך אותו דבר וצאלץ להחליף את המעיל מיגונים...

GPXer

New member
לא נורא.

העיקר שלא קרה לך כלום. כסף בא והולך, וחארות תמיד יהיו!

MAX D

New member
כל עוד אתה בסדר

אני יכול לאחל לנהג ההוא רק שיקנס בעמוד, יעוף מהשימשה הקידמית וינחת על רגל של עז שתתקע לו בתחת... וכמובן שלא יאבד הכרה חס וחלילה...

bendoe

New member
מצטער לשמוע...אבל../images/Emo4.gif

אתה אשם
למה? לקחת בחשבון שרכב יבוא לככר במהירות מופרזת? לא. למה לקחת "הטיה קלה" עם צמיג של 2 דקות?? לא מומלץ כידוע. כמו שנאמר שבוע שעבר בדיון ב99.8% מהמקרים אנחנו אשמים
לא משנה מה תגיד,אני יודע שזה מעצבן מאוד לקרוא את זה וזכותך המלאה להתעצבן.
לכן קח אויר,תחשוב על זה,ותגיע למסכנה לבד. והכי חשוב קח את זה בESEY
. ותסיק מסקנות מכל דבר שקורה לנו בכביש. זה כמו מערכת יחסים,מחברה לחברה לומדים עוד לקחים לפעם הבאה
תרגיש טוב אחי ואז צורת החשיבה מרקיע שחקים ועושה פלאים

bendoe

New member
סופג סופג ינעל החיים האלו../images/Emo122.gif

מחר נעשה עוד כמה שבצורים ושטויות שיעלו לי הון מה זה משנה אני עשיר לא? אז נזרוק עוד כסף חפיף...

הדלעת

New member
../images/Emo163.gif הצמיג החדש עוד היה על המושב

עדיין הייתי עם הצמיג הישן והמחליק שלי. וברור שאני אשם, נעלתי קידמי במהירות אפס בלי להוריד רגלים. אבל הוא מאנייק אידיוט ואני מעוצבן
זה מה יש... העיקר שנגמר בזול, לא נורא מחר נקנה עוד מראה...

malganis

New member
סיכון מקצועי אחי.

לא היית צריך ליפול אה? בעסה. טוב שאתה שלם.

xfwind

New member
../images/Emo11.gifולכן יש כבר כאלה שקוראים לו

אחי, אח'שלי.....

pitch black

New member
היי הדלעת , ../images/Emo24.gif

שמח לשמוע שזה הסתכם רק באופנוע העיקר שאתה שלם ובריא סע בשלום ובבטחה דואג לך

למעלה