נפלתי על הלא נכון

נפלתי על הלא נכון

אחרי שהעיניינים עם האקס של לפני מיליון שלי התחממו, אחרי שהוא טרח להתקשר, לבוא, לבלות אצלי שעות נוספות ולהבטיח את רצינותו... אחרי כל זה גיליתי בטעות שיש לו חברה כבר ארבעה חודשים (ידיד טוב שלי פגש אותה בחתונה שבה האקס והחברה שלו היו יחד ושאל אותה). אז כבר עברתי את השלב של להתעצבן על זה או להיפגע מזה. התעמתי איתו והוא טען שאין לו חברה, אבל אני לא מאמינה לו. זהו, נותר רק לשכוח מכל זה ולעבור הלאה. אני מקווה שהבא שאני אבוא איתו בקשר יהיה נורמלי יותר. נמאס לי ממערכות יחסים הזויות.

אבל יש גם משהו טוב../images/Emo70.gif

אחרי שעברתי שבעת מדורי גיהנום (ראיונות, מבחנים, הפעלת קשרים, עוד מבחנים ומה לא) התקבלתי לעבודה מצויינת ורצינית שאני יכולה להתקדם ולגדול בה. אני מרוצה מאוד.
אז אולי בתחום הזוגי יש לי משבר, אבל בתחום המקצועי אני עשיתי צעד חשוב וגדול...וכן, זה מפצה על זה.

../images/Emo106.gif ../images/Emo49.gif

ואם אני יכולה לגלות לך בסוד.... נראה לי שפשוט אין לך סבלנות יותר מדי להתקשקשויות מיותרות. אולי התבגרת קצת ואת רוצה להיות קצת יותר עניינית בחיים... יש מצב כזה??

תודה

אני חושבת שגם לפני כן הייתי בוגרת, פשוט לא ראו את זה על גבי הפורום. ראו רק את הצד ה"משחק" שלי כי בחרתי להחצין אותו. כזאת אני - משתנה מעת לעת. קשה לי להתחיל לחשוב על להתבגר ולהיכנס לעולם של המבוגרים (כביכול), אני מרגישה כאילו איזו חתיכה מעצמי נפלה בדרך לשם והיא חסרה לי.

Cobe Anan

New member
שיהיה במוצלחות!

ולא נורא, טמבלים תמיד יש. אגב, וידאת שהידיד שלך לא המציא את החברה כי הוא דלוק עלייך/ מתעב את הX?

לא,

אני יודעת שהידיד הזה דלוק עליי, אבל לא נראה לי שהוא ימציא דבר כזה. למען האמת, כשהאקס המדובר ואני הפכנו להיות חברים הידיד הזה היה כ"כ מתוסכל עד שהוא עשה מעשה שבעיקבו (ככה אומרים?) הוא שבר את היד והוא האשים אותי כמה שנים טובות אחרי זה על ידו השבורה. אבל אין מצב שהוא היה משקר לי עכשיו, בעיקר בגלל שיש לו חברה קבועה ורצינית שהוא אוהב.

לא ממש.זה מפצה רק לשבוע שבועיים

אחר כך הריקנות חוזרת..והשאלות... והצפייה...האמיני לי, אני אלוף הבריחות .מתמכר כפייתי לעבודה, כל החיים חשבתי שזה מה שעושה אותי מאושר .כל עסק חדש שפתחתי, ההיפותולמוס שלי כמעט התפטר מרוב עבודה, התמכרתי לאדרנלין ולהתרגשות וזה עזר לי לברוח מהכל גם מעצמי.אבל אחרי שהעסק התייצב, לאט לאט התחלתי להרגיש שוב את הריקנות גואה בי ואז מה עשיתי? פתחתי עוד עסק! אחרי כמה כאלה הבנתי שכנראה חוץ ממנהל הבנק שלי אף אחד אחר לא ממש מרוצה מהמצב הזה בעיקר לא הבחורות שיצאתי איתן.בדרך נהרסו לי מערכות יחסים עם בחורות מדהימות, אבל לא חשבתי על זה בכלל, הייתי עיוור, ברחתי, חשבתי שזה עושה אותי מאושר וזה מחפה על חיי האהבה שלי שבהם הדברים יותר מסובכים. בעסקים יש כללים, אם אתה עובד לפיהם רוב הסיכויים שתצליח. באהבה הדברים הרבה פחות ברורים או אולי זה פשוט אני שלא ממש מכיר את עצמי כי הייתי במרדף או בעצם במנוסה מעצמי. עכשיו אני מנסה שוב להכיר מחדש את הבחור הזה שמביט בי מהמראה ותמיד חשב שהוא יודע הכל ומצא את עצמו בגיל 30 עם הכל ובעצם בלי כלום. בקיצור שמח בשבילך שמצאת עבודה שאת יכולה להתפתח ולגדול אבל לצערי זה אף פעם לא יכול לפצות על התחום הזוגי שהוא המנוע האמיתי ,הסיבה לקום בבוקר והכוח להתמודד עם שיגרת היום יום האימתנית שלופתת אותנו כמו אנקונדה ענקי שגורר אותנו למעמקי הים ושם אנחנו סובלים משכרון מעמקים שמבלבל לנו את המחשבות ואנחנו רק מנסים להוציא את הראש ולנשום כמה טיפות חמצן ובמאבק היום יומי הזה שוכחים מי אנחנו,איך הגענו לכאן ומה רצינו בעצם לפני שהנחש הזה נכנס לנו לחיים.

ואו! ../images/Emo45.gif

איזו התנסחות מהבטן. אני בטוחה שרשמת את ההודעה הזאת בלי לעצור שניה לחשוב, פשוט המילים זרמו מתחת לאצבעות. צודקת? עם כל מה שאמרת, בהתנסות הספציפית הזאת שלי עם הבחור הזה אין לי בדיוק מה להרוויח. זאת הייתה טעות להתחיל איתו משהו, הוא עוד אחת מההיסחפויות שלי, ולא אחת בריאה במיוחד. למען האמת,אני מקווה שעוד שבוע-שבועיים אני שוב אכנס למשחק והפעם עם בחור שפוי... :) ואז גם לי יהיה חמצן, אוויר לנשימה או סתם סיבה טובה לקום בבוקר.

לא מהבטן מהלב!...צר לי לבאס אותך

שוב, אבל גברים שפויים קצת משעממים..וגברים לא משעממים הם קצת לא שפויים .זו בדיוק הבעיה, שאתן מחפשות מערכת יחסים שפוייה עם גברים לא שפויים ומערכת יחסים לא שפוייה עם גברים כן שפויים .כי אתן רוצות אהבה סוחפת ולא שיגרתית כזו שמשאירה אתכן בלי אוויר לנשימה ואז אתן פוגשות גברים כמוני שלא סגורים על עצמם בכל מה שקשור לחיי האהבה שלהם ואז אתן מעריכות ורוצות את השפויים .אבל כשהם מגיעים (השפויים)ורגוע לכן, אז אתן מתחילות לחטט בעצמכן בפנים ומגלות שבעצם חרא לכם בעבודה וחרא לכן בחיים ומשעמם לכן באהבה ואזממשיכות לחלום על האביר על הסוס הלבן שישנה לכן את החיים ויאפיל על החרא שבחיים. אגב,לא שאלתן את עצמכן פעם למה לאביר הזה יש סוס ? כי הוא אף פעם לא נשאר במקום אחד! הוא רוכב כל החיים .בא לכמה שעות או ימים ושבועות ואז עוזב דוהר אל האופק עם סוסו הלבן ואתן חוזרות לחיים האמיתיים לבעיות ולחרא ואז מגלות שבתקופה שלא הייתן שם הצטברו עוד כמה בעיות ופתאום מה שפעם נראה לכן סתם חרא פשוט הופך לחרא מאוד מטריד ודי מסריח. אז מה שהתכוונתי להגיד בעצם זה שבתור אחת שנוטה להיסחף ,יש לך פוטנציאל גבוה להימשך לגברים שכאלה .לכן את צריכה בשבוע שבועיים האלה לחשוב טוב מה את באמת רוצה, להיסחף עד כלות הנשימה?, או לנחות באדמת מבטחים. רגועה וקצת משעממת....?

בחורה שמוכנה לתת לעצמה להיסחף וגבר

שמוכן לשחרר את הבלמים ,זה המתכון הבטוח לקשר מדהים, שאין לך מושג איך תצא ממנו .אין ספק תשובה לעניין!! רק שלגברים כמוני קצת קשה לשחרר את "ההנדברקס" אין לי בעיה לסחוף עם ה"להיסחף" זה קצת יותר בעייה.צרפתי קובץ של משהו רלוונטי

כבר קראתי את הסיפור הזה

מה נשאר לי? לייחל לאחד שמערכת הבלמים שלו תתקלקל ברגע שיפגוש אותי ולהשתדל לצאת מסיבובים חדים בשלום.

אבל להמשיך לנסוע קדימה

לא לעזוב את הגז להקפיד להסתכל לצדדים ולא רק קדימה, לפתוח את החלון, להנות מהדרך, לא להתפשר ולהאמין תמיד שיום אחד הוא יגיע, יופיע ברכב לידך ,יקרוץ לך ואז בפנים בלב, תדעי שזה זה ותסעו ביחד במהירות מופרזתעל 200 קמ"ש, תגיעו למקומות שאף פעם לא ביקרתם בהם תסתכנו בסיבובים כי מה החיים שווים בלי סיכונים?!

360 קמ"ש

אם זה תלוי בי. ואז בחריקת בלמים מטורפת לייצר את הריגוש הבא - או שהוא עף דרך השימשה הקידמית או שהוא עומד בזה ונשאר לסיבוב הבא. !!Vicious

את גדולה!! אם האוטו שלי לא היה

טרנטה הייתי מזמין אותך לסיבוב היינו קורעים את העיר.. .אבל את יודעת בגילי העצמות רגישות ואני יכול להקיא בסיבובים ובכלל ב360 קמ"ש כולו רועד כמו ויברטור מתלהב..בגילי זה מסוכן ללב!! אבל אני חייב לציין שהלב הפראי שלך שלא מפחד לקחת סיכונים קורא תיגר על הלב השתלטן שלי והוא מתחיל לחמם מנועים אולי יצא לעוד קרב אחרון ,לפחות ימות בכבוד!!!

למעלה