נפלתי חזק

ligo

New member
עמיתוש

נתון מס´ 1 - עצוב. פשוט עצוב. מתישהו לכל אחד במדינה יהיה מישהו שהוא מכיר שנפגע בפיגוע. אני מאוד מקווה שהפסימיות שלי תתברר כטעות ועוד יהיה טוב- אבל כרגע לא נראה לי. נתון מס´ 2 - עמית שאני מכירה (בנתיים רק ווירטואלית) לא סוגרת ת´בסטה! אז זה סתם יום מגעיל/תקופה מגעילה, אבל הנחמה שלך תבוא דווקא מהבטן כשיתחילו לצמוח שם חיים חדשים. במהרה אמן!

עידית ד

New member
חברה שלי ../images/Emo14.gif

נתון מס 1: כל כך נורא לאבד אבא אם זה בפיגוע ואם זה בכביש או ממחלה חבקי חזק את החברה שלך כי יותר מזה את לא יכולה לעשות. נתון מס 2: לא יודעת איך הייתי מתמודדת עם אהוב פצוע, אהוב ראשון שבדרך כלל זוכרים מהתקופה ההיא רק את הדברים הטובים, מין נוסטלגיה שאפשר להתרפק עליה, שמחממת את הלב. לכי אליו יפה שלי, דברי עם אבא שלו, אולי תוכלי להכנס אליו וללטף את הפנים שלו, אולי זה יעזור לך לו לאבא שלו אולי... נתון מס 3: רירית. אוי הרירית הבת זונה שלך (רק לי מותר לקלל אותה לא לך) חייבים לעשות עם זה משהו עמיתי, רופאים אחרים, שיטות אחרות שאולי קיימות ולא ידועות לנו, מחקרים ניסויים משהו... נתון מס 4: הזקיקים עוד יגדלו, את תראי. בסוף תהיה לך כמות כזו שתספיק לכל הפורום (לכל הפורומים). נתון מס 5: אני לא נותנת לך לסגור שום בסטה. נקודה. נתון מס 6: אני פה ממש צמודה עליך ולא נותנת לך לתפרק, שלך בכל נתון אפשרי בכל שעה ובכל דקה. תהיה חזקה חברה שלי, זו תקופה כזו. אוהבת אותך ושולחת לך גירגור מהחתול המפואר שלי עידית

נועם@בת

New member
אוי ילדה יפה שלי ../images/Emo14.gif

איך החיים נמרחים לנו שפרצוף בלי לשאול קודם אם מותר להכנס או לא. המציאות הזאת אכזרית, וצריך ממש להתאמץ כדי לחפש דברים יפים להשען עליהם. נדמה לי שהגוף שלך עושה חרם. מתכנס לו בשתיקה עקשנית (בטח כמו שאת היית עושה כשהיית קטנה וכועסת) ולא מגיב. הוא יוציא לך את הנשמה ורק לקראת הסוף יתרצה, לא לפני שיכניסו בו את כל ההורמונים המלאכותיים קיימים. בסוף תראה רירית, שלא לדבר על הזקיקים שיקפצו לך בבת אחת עד שתחששי מהיפר. זה לא יהיה טיפול קל ילדה, ולמרות הכל את צריכה לשמור אויר לעוד שבוע וחצי מטריפים. תזכרי שנועם אמרה
מחבקת, ולא יודעת איפה מוצאים היום מילים מנחמות. רק מנסה בכל כוחי להיות אופטימית וגם להאמין בזה. בעיקר היום כשאופטימיות נחשבת כמעט לגסות רוח
נועם

שולחת לך סולם

ויד מושטת, לטפס חזרה למעלה - לאט לאט, בקצב שלך. יש ימים כאלה. יש תקופות כאלה, שהכל פשוט הולך ונהיה יותר גרוע. נדמה שכבר אין לאן לרדת, אבל החיים מפתיעים בכושר ההמצאה שלהם. מה שברור זה שהתקופה הזו תסתיים (כמו כל התקופות הרעות. הן אף פעם לא נמשכות לנצח), ואז אולי תהיה למציאות הזדמנות להוכיח את כושר ההמצאה שלה גם בדברים טובים. אני רק מקווה שזה יקרה מהר. אני זמינה אם את רוצה לדבר.

הרמוניה

New member
עמיתוש

כמה כאב מתחבא בנתונים העניניים שלך.... מאוד מצטערת לשמוע שןלחת הרבה נחמה והרבה כוח..... ובעיני הרירית- את יודעת מה אומרים it ain´t over till the fat lady sings ואני עוד לא שומעת אותה שרה..... אני יודעת שהכיוונים האלטרנטיבים הם לא בשבילך- אבל מה דעתך על חוות דעת נוספת (לא בהכרח לעבור מקום אבל לשמוע מישהו שבא מגישה קצת אחרת) בתקווה לימים טובים יותר הרמוניה

אני פשוט מחבקת ובוכה

כי ממש אבל ממש אין לי מילים עמית אני רק מקווה שלעולם לא יחזרו ימים כאלה. שולחת לך כוחות ומחבקת חזק שחר

רוני@30

New member
עמית

מצטערת שלא קראתי קודם והגבתי באופן אישי. מחבקת אותך וירטואלית, נטולת כל יכולת להגיד משהו חכם. רוני

@חן@

New member
עמית

עמית יקרה, פשוט לא יאמן, כמה המציאות שלנו יכולה להיות אכזרית, גם כך אנו (בסירה)במצב כל כך ח....... ועוד אסונות כאלה, פשוט נורא, אין לי מילים אלא לומר לך שתהיי חזקה ותנסי לחזק את חברתך עד כמה שאפשר, וגם בקשר לחברך פשוט תתפללי בשבילו (אני לא דתייה), וכולנו נחזיק אצבעות ונקווה לשמוע בשורות טובות יותר. פשוט עצוב. חן

אופה3

New member
לעמית ../images/Emo24.gif

לעמית כל המילים שבעולם אולי לא יוכלו לבטא את הרגשתי ואת כל החיבוקים והנשיקות שהייתי רוצה להעביר לך, אין מילים בליבי כדי להגיד לך כמה אני מצטערת, על כל מה שקורה לך.מקווה מאוד שתקומי מהר מאוד מהנפילה הזאת, עם כל הכאבים שהם יוצרים,מצטערת על החבר לשעבר ועל אבא של חברה שלך, יהי זכרו ברוך, ולחברך שהלוואי ויחלים במהרה. לגבי הרירית והזקיקים, מקווה שיגדלו לך מהר ולא יעשו לך עוד בעיות. מקווה שתמצאי את כל הכוחות שבעולם להתחזק ולהיות חזקה יותר\ לעבור את המשברון הקטן הזה, בכל זאת השמש עדיין מחייכת והעולם נמשך למרות כל הדברים הרעים בדרך, ומקווה שלא תדעי עוד בלאגנים כאלה בחייך, ושיהיה לך רק טוב, ושהרירית והזקיקים יגדלו במהרה אוהבת אותך מאוד ושולחת לך את כל החיבוקים והחיזוקים שאת צריכה ממני בקי

הנתון החזק מכולן

שאלף התרסקויות עם המבט למטה למטה,פלוס חוכמתך שמקיפה אותך כמה פעמים ומפריעה לך עוד יותר כי גם לחוש וגם לבאר לעצמך איך זה בקצוות ,אלף התרסקויות עם עראפאת מלמעלה מבעיר את החיים ואת עם מערכת איסוף הנתונים תחתמי על הידוע מראש. הלב נשרף ונחנתך ובכל זאת פועם וזורק דם x פולסים בדקה. והעינים בוכות ולא נרגעות והלב ממשיך לזרוק דם.כרגע את בעצירה כרגע חייבים לעצור עוד לפני שמנחמים מחבקים ומעבירים כוחות הלאה. כרגע תשמרי על עצמך והרירית כby product עמיתי שלי נורא הרשימה שהכתבת למעלה.באנשים חיים מדובר ובאהוב שהיית יכולה למות מאהבה אז.כל הסדר התבלבל.ואת עצרי.... לכל האנשים שהלכו ממנו למעולם אחר או שפשוט נגמרו והשאירו אותנו בלי הגה. תנסי כמה שאפשר לשמור על שפיותך.במעט תקווה שאחרי המוות הזה בסוף הפגרים מתחיל עולם אחר. אוהבת אינשם

למעלה