נפלתי חזק

עמית@

New member
נפלתי חזק

נתון מס 1: אבא של חברה שלי נהרג אתמול בפיגוע נתון מס 2: האהוב הראשון שלי- החבר האמיתי הראשון שלי נפצע אתמול אנוש נתון מס 3: הרירית לא גדלה נתון מס 4: גם הזקיקים בשביתה נתון מס 5: כל הנתונים האחרים הולכים רק להחמיר- הפיגועים יימשכו ואם גם השחלות שלי הפסיקו להגיב הרי שהגיע הזמן לסגור את הבסטה. אני

מיכל ק-ש

New member
מפחיד ועצוב

לפעמים יש ימים שנראה כאילו הכל סוגר עלינו. כלום לא מתקדם, אלא להיפך, רק נסוג. אני מקווה שעדיין יש תקווה לטיפול הנוכחי. אמא שלי התקשרה אלי אתמול בערב מזועזעת כולה. אביאל רון היה הבוס שלה. הוא ושני הילדים שלו נהרגו אתמול. נראה שכולם מכירים מישהו שנפגע. עד מתי?!

אולה *

New member
אויש, עמיתי

למה לא אמרת בבוקר? או שלא ידעת? לא יודעת איך לנחם, מה להגיד. כואב לי יחד איתך, אולה

עמית@

New member
לא ידעתי ../images/Emo10.gif (רק על הזקיקים והרירית

ידעתי) מה איתך?

אולה *

New member
יותר טוב

הזקיקים הפתיעו ממש. בפעם הקודמת אחרי דקא ארוך הזרקתי כמעט 20 יום. היום אחרי 10 זריקות אני מוכנה לשאיבה. מחר עוד בדיקה ואז יחליטו. וגם נסעתי לירושלים להביא את פיטר. אז מצב הרוח השתפר פלאים (עד מחר בבוקר - אז הוא חוזר). ראיתי אותך לפני שעתיים ומאז קרה כ"כ הרבה...
אולה

יש גבול כמה חדשות רעות אפשר לספוג

בבת אחת ולהשאר שלמים. התגובה שלך "לסגור את הבסטה" היא בדיוק מה שהרגשתי כשקראתי את ההודעה שלך. "פוס", "לא רוצה לשחק". כמה נורא. אבל, ותקני אותי אם אני תועה, עוד היום תלכי להלוויה ותמצאי כוחות לנחם את החברה שלך וגם תבקרי בבית החולים ומן הסתם גם מן העבודה את לא נעדרת.... ובאשר לרירית והשחלות.... מה אומרים הרופאים ? ומה את אומרת? הרי באמת "לסגור את הבסטה" לצמיתות זו לא אופציה (או כן?). אז מה כן? לעשות חשיבה חדשה, לבקש חוות דעת שביעית, לבדוק אלטרנטיבות, לשקול הפסקה בכדי לתת לגוף לנוח, להתנקות ולהתחדש, אני לא מכירה אותך ואת ההיסטוריה שלך. אני אפילו לא יודעת בת כמה את ועד כמה הזמן הוא פקטור קריטי עבורך. מהקריאה בפורום התרשמתי שעשית "דוקטורט" בטיפולי פוריות ויש לך מה ללמד את המומחים. קבלי (((((((((((((חיבוק))))))))))))) ענק. זה פשוט לא פייר.

עמית@

New member
אני בת 23.... ואני אחרי הפסקה של

חודשיים תודה על התגובה העניינית-לפעמים ממש צריך את זה. עמית

א ו נ ה

New member
אוי עמית ../images/Emo122.gif

ממש נורא מה שקורה פה במדינה ואצלך עם כל הצער והאבל והרירית הסרבנית. אתמול בדרך הביתה ראיתי המון צבא שנוסע לכיוון טול-כרם וזה לא מעודד. מה שיש לי לומר לך שתחזיקי מעמד(כי אין ברירה) שתנחמי את חברתך ואולי בדרך זו תמצאי גם נחמה לעצמך כי כמאמר הקלישאה - באתי לחזק ויצאתי מחוזקת - מסתבר שזה נכון ולפעמים כשהדעת מוסחת מענייני רירית ופריון תראי פתאום שהמצב השתפר פלאים... אז קבלי ממני
גדול

עניינית, זו אני....

ממני לא תשמעי "את עוד צעירה....ויש לך עוד...." וכאלה. טוב לך שהתחלת מוקדם וגילית מוקדם שקיימת בעייה ואת עושה מה שניתן בכדי להתגבר עליה.(לפחות אין לך על הראש בנוסף לכל הצרות את העניין הזה של "ביציות זקנות" שיש לאלו מאתנו שהתחילו מאוחר וכבר חצו את ה-35-40.) אז מה הם אומרים, חכמי הרפואה? מה הצעד הבא מבחינתם? מה עוד אפשר לעשות שעוד לא ניסית? ומה עם האופציות האלטרנטיביות? אם הבנתי נכון, נעם@בת עושה/עשתה הפסקה ממש ארוכה ופנתה לרפואה המשלימה והיא מרגישה שזה עשה לה טוב. זו איננה אפשרות קבילה עליך? את ממש לא חייבת לענות לי אם את לא מרגישה שזה מתאים לך עכשיו או בכלל.

עמית@

New member
זו לא אפשרות קבילה כרגע.

אני ממשיכה בטיפול הרגיל- אני מזריקה רק שישה ימים- אני מקווה שמשהו עוד יקרה. תודה עמית

אין לי מילים ../images/Emo7.gif

ממש נורא איך הכל קורה ביחד (טוב, גם אם זה היה קורה כל דבר לחוד זה לא היה כל-כך נעים) לא יודעת מה לכתוב כדי לעודד משתתפת בצערך מקווה שמתי שהוא יהיה טוב

עמית

אין לי מילים אני קורא ועדיין אין לי מילים רק סימנים של חיבוקים ונשיקות עידוד ליאור, עם צער עמוק בעינים

matan10

New member
עמית

עמית, יש זמנים בו הכל סוגר עלינו מכל הכיוונים, בימים שכאלה אין ברירה אלא לגייס את כל הכוחות, ואני בטוחה שיש לך את הכוחות הללו והרבה . ואני בטוחה שאם הידע, הכוחות שלך, והנחישות תצליחי להתקדם הלאה, בדרך זאת או אחרת. שולחת לך חיבוק מתן

saga

New member
עמית

כל יום קורים פיגועים ומדי פעם זה גם קורה לאנשים שאנחנו מכירים ולאנשים שאנו אוהבים. זה נורא ואיום, אני רק יכולה ונסות לעודד אותך קצת, לפעמים דווקא במצבים כאלו אנחנו מגלים כוחות נפש אדירים שלא חשבנו שיש לנו, ואני בטוחה שאת תהיי שם בשביל חברתך וחברך. לגבי הזקיקים והרירית הסרבניים - זו תופעה מוכרת ומרגיזה
אבל את עוד תראי יהיו ימים טובים יותר.
יש ימים כאלו שכל הצרות נופלות עליך בצרורות, ואין ממש הרבה מה לעשות, אבל גם הזמן כמו כל דבר אחר עובר והוא יעשה את שלו, ויביא איתו גם ימים שמחים עם בשורות טובות יותר. ובינתיים עד שזמן הזה יגיע, שולחת לך
לחזק את ידייך סאגה

gaya100

New member
amit|../images/Emo39.gif

sending u hug from sunny europe and wishing u and all better times of happiness and joy
gaya

וואי וואי וואי O-:

מה קורה לנו במדינה הזו
ומה קורה לך
החלטת לעקוף אותי בצרות
אני מצטערת אלפי פעמים על אבין של חברתך. ועוד פעם על חברך... אוף מיליון פעמים. אני מפחדת וממש לא יכולה לנשום מרוב פחד. לא יודעת אפילו מהיכן להתחיל. ובנוסף לכל הצרות גם הרירית המסריחה והזקיקונים. מה קורה כבר? עד שלא אומרים שזה גמור סופית אז זה לא גמור - כך שאת ממש ממש ממש לא סורת שום בסטה בבקשה, תשאירי אותה פתוחה עוד קצת. אני לא יודעת מה היו הנתונים האחרונים ולכן אני גם לא מגיבה קונקרטית לנושא. אני בבית אם בא לך... שלך תמיד. סאני.

למעלה