נפלתי חזק...

ssexylady

New member
נפלתי חזק...

היה לי את האביר אבל כנראה לא על הסוס הלבן.. אז נפרדנו וזה היה מזמן. אני נראית טוב וזה לא סוד אבל נמאס לי כבר למעוד באמת כל פעם אני נופלת כל כך עמוק באיזה שקר של איזה גבר מניאק ואז מרגישה כל כך זולה ומגעילה שמה בסך הכל רציתי רק קצת אהבה. אז איך בוררים בין כל הגברים מי מהמניאקים ומי מהטובים? כואב לי כבר הלב ומרגישה כל כך זולה, כבר הייתי מעדיפה להית מכוערת או סתם מגעילה אז מי שהיה מתקרב אלי היה בגללי ולא בגלל הגוף שמושך אותם אז לא היו משמעויות נסתרות אלא הכל היה אמת. אז לא הייתי צריכה כל כך לבכות ולכאוב. אבל אומרים שכדי להגיע ליעד הנחשף צריך כנראה לסבול. וכבר אין לי כוחות יותר לסבול.. אז יודעים מי זה מניאק ורוצה להשכיב ומי באמת רוצה להכיר, כי גברים טובים לבלבל את השכל ובאמת בדרך מבלבלים אותי הייתי רוצה שיהיה רדאר שיגיד למי להתקרב ולמי להתרחק. אבל אין ואני מרגישה זולה וכואבת. ושוב נפלתי כל כך חזק....

כנראה שזו הבעיה לא לא הבעיה שאת נראית טוב,כנראה הבעיה שאת לא יודעת לשפוט ולהבחין בין אנשים. יש משפט שאומר:"כבדהו וחשדהו" פשוט אל תמהרי לשכב עם כל אחד-דבר ראשון כדי לא להרגיש זולה וכואבת,ודבר שני כדי לראות עד כמה הגבר מוכן להשקיע בך ואם זוהי אהבה אמיתית. אולי פה הנקודה? כי גבר לא ישכב אם לא תתני לו-כל קשר מתחיל ממשיכה,השאלה אם את בונה אותו רק על המשיכה,או שאת גורמת לגבר לראות את האשיות שלך גם אם ירצה וגם אם לא. למשל אני....(סליחה שאני מביאה אותי בתור דוגמא),אני לא עשה כלום עם אף גבר-עד שאני לא בטוחה שהוא רציני והכוונות שלו טובות-וככה בדרך הוא גם לומד להכיר את האופי שלי ולא רק להמשך למראה שלי. אל תעשי את זה כדי לשחק אותה קשה להשגה כביכול,אלא כדי להרגיש טוב עם עצמך, הבחירה שלך,איך לנהוג,בהצלחה לך...

NICKEL BACK

New member
כבשת אותי

שרית כאן בהחלט הפכת מילדה נערה, לנערה אישה... המשיכי כך

יש אנשים רעים שמנצלים

ויש אנשים טובים שאוהבים. כדי למצוא את הטובים, צריך ליצור קשר לאט בהדרגה ורק מתוך חבה ואהבה. רצוי ליצור קשרים בעקר במסגרות חברתיות כמו חוגים ולמודים. אז מתפתחת אהבה, ולומדים להכיר את האדם ולסמוך עליו.

זה הזמן להסיק מסקנות...

והמסקנה הראשונה שאת יכולה להסיק מזה היא שלא ממהרים לשכב עם כל אחד. לא כל הגברים מחפשים קשר רציני. רובם הגדול למעשה (ויסלחו לי פה הגברים) מחפשים סקס. משהו קצר ומהיר, קשר קצר ומהיר כדי להגיע למטרה, וכשהם כובשים אותה, הם מסמנים עוד וי במחברת וממשיכים ליד הבא. אל תמהרי לתת את עצמך לכל גבר. אחרת, את תמשיכי ליפול.

kiaora

New member
לא סולח...

דמעה חמה יקרה, נא לא להכליל. רובם של הגברים מחפשים רק סקס? תפיסת המציאות שלך קצת מעוותת. כמובן שיש פלייבוי'ס שכל מה שהם רוצים זה לשכב איתך ואחר כך ישר יזרקו אותך, אבל הם לא הרוב. לפותחת ההודעה הראשית, מה אני אגיד לך, הדבר החשוב ביותר הוא לדעת לזהות אנשים, אני מקווה שהמיומנות שלך בעניין הזה תגבר ושתצליחי למצוא אהבה אמיתית.

לא הכללתי

לכן כתבתי "רובם" ולא "כולם". שים לב

oferyosi

New member
לא סלחנו ../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

לא תמיד מחפשים רק סקס...

nate2000

New member
סקס וקשר רציני לא סותרים זה את זה

לרוב הם באים ביחד.

דווקא אני הסכמתי לגמרי..

דמעה.. סמני וי במחברת (נו, המחברת של החוכמה שלך.. מתוקה את..!!!)

Reddit

New member
אי אפשר לדעת..

עד שלא מכירים את הבן אדם, מה כוונתו ביחס אלייך ומה הוא רוצה. יש כאלו שמגלים זאת ישר אחרי מספר פגישות ואחרים שמושכים את זה לפרק זמן ארוך יותר.. עד שיהיו בטוחים. בגלל זה, ממשיכים להכיר ולוקחים סיכון בכל היכרות שכזאת לא כך? אל תתיאשי ואל תחפשי אשמים, פשוט לא מצאת עוד את הבן אדם הנכון... אני לא חושבת של"פחות יפות" יותר קל, ולהיפך, זה עניין של מזל.. ובנתיים, צריך "לנשק" הרבה צפרדעים... ולא לאבד שפיות ותום תוך כדי...

nate2000

New member
אולי זה משהו שאת משדרת

והמשהו הזה מושך סוג מסויים של גברים?

ssexylady

New member
כן...

יש לי סקס אפיל או שאני משדרת סקס.. אבל בלי להתכוון לכך... זו הבעיה
.

omer73

New member
הסקת מסקנות

אני חושב שאת צריכה לשבת עם עצמך ולעשות חושבים: מה את משדרת, איך את פועלת, כי יכול להיות שאת פשוט משדרת משהו מסויים, ותוסיפי על זה שנפלת על כל מיני כאלה שלא חיפשו משהו מעבר לסקס, השילוב הזה פגע בך מאוד... אז תשבי עם עצמך, ותנסי גם למצוא את הפתרונות, איפה טעית ובאיזו דרך את הולכת לשנות את המצב הזה.

למעלה