נפלה עלי עז?

kikona126

New member
נפלה עלי עז?

הייתי רוצה לשמוע קצת תגובות בקשר לזה... אולי זה יעזור לי להכין טבלה של בעד ונגד... היום ניגש אלי המאמן שלי וביקש ממני לעבור לקבוצה החדשה שנפתחה, על מנת שאני אהיה שם המגישה הראשית (ראשונה). מבחינה מסויימת זה "קידום" כי ככה אני כבר לא מגישה שנייה. אבל מבחינה שנייה זה אומר שאני עוזבת את הקבוצה שלי, נכון שהאימונים הם באותו מקום ותחת אותו שם של קבוצה, אבל זה עם בנות אחרות. בשנה שעברה כבר "ירדתי" אני ועוד מגישה לקבוצה אחרת, חדשה, כדי להוביל אותה, אני הייתי מגישה שנייה והיא היתה מגישה ראשונה. והבנות מהקבוצה הזאת הן החברות הכי טובות שלי. חלק מהן גם יעברו איתי לקבוצה השנייה על מנת לחזק אותה. אבל השאלה היא האם כדאי לעבור, או באיזה קבוצה לשחק, מה דעתכן? אני יודעת שזה שאני הולכת להיות מגישה ראשונה זה מעין "קידום" וזה משהו שרציתי. ואני יודעת שיש בזה הרבה אחריות ומחויבות, ושזה דורש הרבה השקעה. אבל בדיוק לאחרונה הגעתי לאימונים עם הרגשה שאני לא מגיעה אליהם מהמקום התחרותי, אלא מהמקום של להנות. ואת האמת, ההנאה הביאה את התוצאה הזו. כי היא הוציאה ממני הרבה יותר פוטנציאל מאשר מה שהתחרותיות הוציאה ממני. בשתי הקבוצות מדובר בקבוצות חובבניות ולא תחרותיות (הקבוצה התחרותית זאת הקבוצה הראשונה, אותה אני רציתי לעזוב לפני שנה) אולי הקבוצה שאני כרגע משחקת בה, הולכת להפוך לקצת יותר תחרותית. ועוד דבר שמפריע לי, זה שכניראה המאמן שלי יהיה מישהו שאימן אותי בעבר ולא עשה לי "חיים קלים" היו לי איתו הרבה בעיות... וקשה לדבר איתו...

../images/Emo23.gifלא יכולה להחליט בשבילך....

תנסי לחשוב מה עדיף לך יותר להיות מגישה ראשונה עם כל המשתמע מכך... או שניה.... ואולי תנסי בכל זאת ותראי.... ואם את לא מתחברת לתחרותיות אלא להנאה שבמשחק אז תסרבי... העיקר שתגבשי עם עצמך מה את בדיוק מצפה מהמשחקים האלה.

kikona126

New member
זהו פה בדיוק הדילמה...

יש תקציר בסוף, לא חובה לקרוא את כל ההודעה... (אני העלתי פה את המחשבות שלי...) כי מצד אחד, אם אני עוברת, אז כבר אין לי שום תחרותיות... כי אני עוברת בשביל להיות במקום שהשאיפה ממנו היא להשתפר ביחס לעצמי. בעוד שעם התחרותיות של להיות מגישה שניה זה לא רק להשתפר ביחס לעצמי אלא ביחס לראשונה (ככה זה לפחות בעיני המאמן... כי מבחינתו זה יחסי אחת לשניה (גם)) הקבוצה שאני בה כרגע שנה הבאה תהפוך לקבוצה תחרותית - כלומר פחות שיתוף של בנות, והרבה יותר תחרותיות באימונים. בעוד שהקבוצה החדשה היא קבוצה שתכנס לליגה כחברתית. אבל כל החברות שלי יהיו בתחרותית (יש עוד בנות שרוצים להעביר, אבל הן לא מסכימות...) אני הגעתי לאימון היום, חוץ מהתנאים של האולם (שהשאירו אותי בהלם - ללא מזגן, אולם שניראה כמו מעבורת...) נהנתי. זה תמיד כיף לראות את הבנות של הקבוצה החדשה שנכנסת לליגה, איך שהן משקיעות בשביל להשתפר, בשביל להכנס בצורה הכי טובה... מבחינה מסויימת בקבוצה שלי יש את ההרגשה שזה אבד... במיוחד בהתחשב בזה שכמעט ולא מגיעות בנות.... ויותר מזה, לא ניראה לי שיהיה לי קול בבחירה... אנחנו 3 מגישות ב- 3 קבוצות... יש חוסר... הקיצור, אם אני באה ממקום של ההנאה אני צריכה לעבור. ומבחינה מסויימת זה מעבר שיהיה לי הרבה מה ללמוד ממנו.

kikona126

New member
הנצלחה?

לא יודעת, את אמרת קודם... טליה, את יודעת לאיפה מלאכיתוש נעלמה? הרבה זמן שלא שמענו ממנה, והתגעגעתי...

kikona126

New member
לא יודעת אם אמרתי או לא,

אני עוברת! מה יש לי להפסיד? העיקר האווירה בקבוצה. זה מה שקידם אותי בשנה שעברה (ובקבוצה שלי זה אבד...) ואני באה בשביל להנות ! אז אם אני יכולה לתרום בו זמנית, למה לא?

למעלה