בצער רב וביגון קודר אנו מודיעים על חיסולו בטרם עט של הקדוש והצדיק אבינו ואחינו השייך אחמד יאסין מתאבלים : שמעון פרס, אחמד טיבי, יוסי שריד, יוסי ביילין, זהבה גלאון וכל בית השמאל בישראל. יושבים שבעה בבית מפלגת העבודה.
אפילו כבדיחה!! אתה הופך יותר ויותר לדמות הימני הקיצוני. פרט אולי לאחמאד טיבי, כל האחרים אוהבי ישראל לא פחות ממך, ומותר שתהיה להם דיעה נגד העיתוי או החיסול עצמו. תתבגר ותבין שזה לא מאהבת יאסין אלא ממחשבה על דרך אחרת.
דרך הסאטירה היא להפריז בתכונות אותה היא חפצה לבקר. נברר לאן הדרך האחרת מובילה. נחזור אל ההיסטוריה. כאשר ז'בוטינסקי ב1938 זעק והזהיר את יהודי אירופא מפני השואה המתקרבת השמאלנים קראו לו "ולדימיר היטלר" נניח שהיהדים היו מצליחים לחסל את היטלר . ההיסטוריה היתה אחרת . היום לא היו חסרים שישה מיליונים מבני עמנו. . חיסול "איש הדת"קוטעת את המצב בו היהודים נהרגים וזה "אין" ומקובל אך כאשר ערבים נהרגים זה סוף העולם. הדרך של המתאבלים מוליכה לכניעה. דרף אגב שכחתי לצרף לרשימה את גדעון לוי מעיתון "אל ארד"
יש לי הוראות חדשות מהנהלת הפורומים להיות נוקשה בקטעים האלה. אז אנא, אל תחזור על הודעות כמו הנ"ל. גם לי יש ביקורת חריפה ביותר על מי שלא תמך בחיסול יאסין, אך לא נראה לי שניתן לטעון שהם רואים בו קדוש.
אולי אתה תואיל להסביר לנו מה בדיוק גרם לך להיעלב מפרסום תמונתו של השייח' יאסין מת? יש לך איזה קשר רגשי מיוחד אליו שאני לא יודע עליו? אנא אל תיפגע- זה פשוט מעניין אותי, כי לא כתבת בשום מקום מדוע פנית להנהלה.
אני מתאבל על הנבלה, אלא בגלל שאני לא יכול לראות גופה מרוסקת לחתיכות. זה פשוט מגעיל אותי. זה ברברי לצחוק ולעלוז על זה. אפילו אם זאת הגופה המרוסקת של אחמד יאסין.
אני בוכה כשאני רואה יהודים חפים מפשע נרצחים בגלל שאיזה מוסלמי מטורף רוצה להשטלת על העולם, אבל כשאני רואה טרוריסט (כמו אחמד יאסין) שבעצמו רצח הרבה אנשים והתכוון גם בעתיד לרצוח הרבה אנשים נרצח אני חוגג.
מלך המשיח, הבעיה שלך היא שאתה מאמין יותר מידיי לדברי הבלה של כל מיני יאסינים למיניהם. מתי תבינו אתה וחבריך שהם לא רוצים שתי מדיננות לשני העמים?? הם רוצים מדינה אחת. ואת כולה רק לעצמם. חשבתי שהתפכחתם בעקבות "אוסלו" ושסיפור ז'נבה זו איזו אפיזודה חולפת של קומץ מטורפים!! והנה מתברר שאתם לא לומדים כלום!! אולי, סוף סוף תתחילו ללמוד את האוייב הפועל נגד המדינה הזו ונגד קיומה, במקום לעסוק מבוקר עד ערב ב"להכות על חטאינו"!!