נפלה הפצצה!

MAMALY

New member
תסלחי לי מאוד אבלללל

לצורך הויכוח כמובן את לא יכולה להשוות גבר לאישה שעברה כריתת רחם
זה ממש לא ככה.

רגע, ומה עם

זוג של נשים שלשתיהן יש בעיות פוריות?
הן כן "זכאיות" לשימוש בפונדקאית כי להן יש בעיות "אמיתיות"?

MAMALY

New member
התשובה כן.

נשים הן לא כמו גברים זה לא משהו שאני החלטתי לבד ככה זה בטבע
אישה שמאבדת את היכולת ללדת ולהרות זה מעבר לבעיה והמגבלה הפיזית יש בזה גורם נפשי חזק מאות ממית יש נזק נפשי חד משמעי גם אם נולדה ללא רחם - היא אישה אישה יולדת ככה זה בטבע אישה שלא יכולה להרות וללדת מרגישה אפס אפסים ואין אחת בפורום פוריות לא פונדקאות םפוריות שלא תסכים איתי בעניין הזה
מול גבר שעם כל הכבוד לא נועד ללדת אי לו את הציוד המתאים מטבע הדברים הוא גבר.
הוא לא יכול ללדת הוא מתכונת לא ללדת אלא להפרות
קחי גבר עקר ללא זרע ותראי מה קורה לו כשהוא מבין שילדים מזרעו הוא לא יכול לעשות - הוא יתמוטט במקום תגידי לגבר כזה נעשה תרומת זרע ואיש לא ידע הוא מת ובדרך יהרוג גם את אשתו (נפשית)

ככה זה ואת לא יכולה להתעלם מהעובדה הזו שיש השלכה נפשית אדירה לאישה עקרה מול גבר שאינו עקר פשוט אינו רוצה ואינו יכול לחיות במערכת יחסים הטרו סקסואלית הוא צריך להיות הורה מגויעי לו להיות הורה אבל זה לא קשור ולא בא מהכיוון הזה בכלל.

לכן נשים לסביות או לא לסביות כשנלקחת מהן היכולת הטבעית והרגשית ללדת ילדים - צריכות לבוא קודם

זה שלקחו את הזכות להורות והפכו אותה על חשבון נשים למען מישהו אחר זה לא תקין
מגיע לנשים וגברים להיות הורים
המדינה לא מממנת את זה
זה לא אחוז גדול באוכלוסיה יחסית כשמדברים על לידות פונדקאות
ועכשיו יהיה אחוז גדול מאוד היות שלא מדובר על בעיות פריון כלל וזה יבוא על חשבון נפש רצוצה של אישה עקרה
וזה מקומם וזה מרגיז וזו המערכת המשפטית והחוקית המתועבת שיש פה ועל זה צריך להלחם.

אבל את לא יכולה , לצורך הויכוח כמובן להעלות טענה שגבר הומוסקסואל ואישה לסבית ללא רחם זה אותו הדבר - זה ממש לא אותו הדבר.

הומואים ופונדקאות

הבנתי שכיום רוב ההומואים מנסים עם לסבית
ורק כשלא מוצאים תקופה ארוכה הולכים לפיתרון פונדקאות

אחוז ההומואים שישתמשו בפונדקאות הוא קטן מאוד
לדעתי אחרי כל הרעש יהיו כאן רק 30 לידות כאלו בשנה

ממש לא נכון

הומואים כיום בוחרים בהורות משותפת בלית ברירה
פשוט כי אין להם אפשרות לממן פונדקאות בחו"ל...

MAMALY

New member
אף אחד לא אמר שלא מגיע להם

פה בשרשור.

זכות להורות חייבת להיות שווה לכל אבל לא ייתכן שתהיה הגבלה בילודה בישראל.
לא שמתי לב שמגבילים ילודה אצל רוצחים, פושעי מין, חולי נפש, מפגרים שזקוקוים להשגחה מתמדת למען חייהם יהיו טובים..... באמת לא שמתי לב

זו חוצפה ממדרגה ראשונה
באים ואומרים יופי ניתן לזגות הומוסקסואלים כי זה נאור ונהדר אבל אתן העקרות סתמו ת'פה יש לכן ילד או שניים אין יותר לא מגיע לכן
לא פשענו לא רצחנו לא עשינו דבר אחד רע וגם לא לקחנו כסף מאיש הכל ממנים לבד בעוד כמה שנים אצטרך למסור את הילדים שלי לצבא, למלחמה, למחבלים... אני אזרחית נהדרת בישראל ואין שום סיבה בעולם כולו להגביל את מספר הילדים שיהיו לי או לכל אדם אחר הומו או סטרייט במדינת ישראל

את מפספסת את הנקודה שלי

בוודאי ובוודאי שאני מסכימה איתך, שהצעת חוק שנועדה להגביל הורות בכל דרך שהיא - בזויה, מטופשת ולא ראויה להשקל בכלל.
אני אישית התייחסתי רק לסעיף שנוגע לזוגות חד מיניים ורק בו אני תומכת ומפללת שיאושר, אך כמו שציינתי - לצערי אין סיכוי שזה יקרה.
שאר הסעיפים שמגבילים הורים מיועדים ופונדקאיות - צריכים להיגנז.

nando

New member
אנחנו מייבאים הכל מסין עכשיו את....

חוק הילד היחיד - גרסת הנזקקים לפונדקאות!

בושה וכלימה

nando

New member
נכון מאד, מה שהופך את זה לעוד יותר יותר

עצוב.....!

למעלה