נפלאות השינה הכבדה

נפלאות השינה הכבדה

פרצו לי לדירה, בזמן שישנתי. לקחו פלאפון וארנק ישן בלי כלום בתוכו. כשאני ישן, יש לידי תמיד... משהו. מקל, גונטינג, משהו. אני שמח מאוד מאוד שלא התעוררתי. (התמונה מהאתר הנפלא POSTSECRET, אתר שבו אנשים מכינים גלויות עם סודות שלהם ושולחים בעילום שם)

מה זו התמונה הזו (והכיתוב שבה) ../images/Emo5.gif

לא נעים שפורצים לך לבית. שמח שלא קרה לך נזק פיסי, ושהנזק הכספי הסתכם במה שתיארת. אתה הולך למגן את הבית יותר טוב עכשיו (סורגים, פלדלת, אזעקה, כלב...)?

אז אתה רוצה להיאנס בידי גבר כדי להרביץ לו?

לא פשוט יותר להגיד שאתה רוצה מכות, ולשאול בפורום אם יש מתנדבים?

סיסטמתי

New member
שיטת החיתוך../images/Emo13.gif

מה פתאום אחיזת תער ולמה היד המחזיקה אינה עושה זאת באחיזת דרקון?

קונים פעמון ידני

ואז כשמתעוררים בגלל פורצים, מצלצלים בפעמון ומעירים את הכלב.

well,

אני מניח שגוטמן גר עם שותף/ה שיכולים להבריח את הגנבים- מעצם תכולת ארונם ( אולי אפילו כבר הספיקו להבהיל שוטרים ).
...

those days are gone, my friend... ../images/Emo3.gif

עכשיו יש לי שתי חתולים שמקסימום יכולים להקסים את הפורצים הפוטנציאלים. דרך אגב, מעז יצא מתוק (ריבת עז?) - הפלאפון שנגנב הוחלף באחד, יפה יותר, בצבע כסף (מהסדרה המוגבלת של ג'יימס בונד!).

Those days are not the same days, TO YOU ,

ואתה באמת מאכזב. התמסדת, בתור בורגני סולידי, ואפילו את החתימה המבדרת והפנטסטית שינית! היהפוך נמר חבורבורתיו וגוטמן את עורו? תתבייש בעצמך!

מזל טוב ! ../images/Emo196.gif../images/Emo196.gif

היי טל ומזל טוב איך ההרגשה של מישהו פורץ לך הביתה ? זה קצת מוזר לא התחושה לקום בבוקר ולהבין שמישהו היה שם ולחשוב מה היה יכול לקרות מזל טוב ויופי שלא קרה כלום , לא שנאלצת להגן על עצמך ולא שהותקפת !

למעלה