נפלאות הציפרלקס

zs1957

New member
נפלאות הציפרלקס

היום הלכנו לבקר את חברינו שהיה מספר ימים בבית החולים עקב פרפרור פרוזדורים , דופק מהיר , אי סדירוןת בקצב פעילות הלב קבל טיפול וש ב לביתו אמש. פגשנו אוות במצב רוח טוב והוא ספר לנו חוויות מבית החולים.צחקנו מהסיפורים שלו. לפתע אשתו אומרת לי את יודעת אני לוקחת כדור שעושה לי מצב רוח טוב ומראה לי את האריזה אמרתי לה יופי ציפרלקס זה כדור מומלץ ע"י הפסיכוגריטרים והפסיכיאטרים. אין לו תופעות לוואי והא נוגד דיכאון שמעלה את הסריטונין במוח. גם הבעל לוקח את הכדור ושניהם במצב רוח טוב. ומי דאג לכל זה כמובן אנוכי כי הם היו בדאון לאחר שהאשה חטפה אירוע מוחי שפגע לה בדיבור ובזיכרון. ובא גואל לציון ששמו ציפרלקס. שבוע טוב, זהבה

ענתי44

New member
../images/Emo9.gif לרגע חשבתי שכתבת מנפלאות הציפילדס

וכבר דימיינתי ערב נשות הפורום.... לא מכירה את הכדור הזה, אבל אם הוא מייטיב עם בני הזוג ללא תופעות לוואי חמורות מעולה!!!! כל הכבוד לך שאת פועלת למען, השכנים והמכרים והחברים. אין עליך!!!!

סליחה שאני מוריד מהשמחה

אין כדור שהוא טוב לכולם והציפרלקס אינו יוצא דופן. אסור לקחת כדורים מסוג זה ללא המלצת ומרשם רופא. אל לנו להמליץ בצורה גורפת כזו על תרופה כלשהי. ומנסיון אישי: כבר קראתי בעבר בפורום שהציפרלקס עוזר מאד וזה גם עזר לבן שלי שהיה צריך לקבל אותו בכדי למנוע דכאון שנגרם לו כתוצאה מתרופה אחרת. שאלתי את הפסיכוגריאטר אם לתת לאלפי. אני מעריך שהידע המקצועי שלו אינו פחות אפילו מהחבר הכי מנוסה בפורום. הוא אמר לי שבמצב של אלפי מתאים לנסות סירקואל והוא באמת עוזר מאד, כאשר במקרים אחרים הוא יכול להזיק.

יענקלה בו'קר טוב

תודה על הקישור למידע בעלי כבר 5 שנים עם סיפרלקס , מיד עם האבמון, אני מקווה שבפגישה הבאה עם הרופאה היא אולי תשנה את התרופה למשהו אחר ומתאים יותר למצבו. שבוע טוב, טובה

לפי דעתי לא חשוב איזה תרופה מדובר, אם הרופא

מיוזמתו לא מתעניין, כדאי לשאול במהלך הזמן אם אפשר להחליף או להפסיק או לשנות מינון.

hregev1

New member
יענקלה - הזכרת לי

נשארה לי חפיסה אחת של סרוקואל 200 רגיל, אם זה מתאים לך ותהיה מחר בקניון - אביא לך. אסור בתכלית האיסור לקחת כדורים פסיכיאטרים ללא אישור רופא פסיכיאטר ולא משנה איך קוראים להם. להתראות חני

רעיון מעולה

בהחלט יעזור לי כי יחסוך תשלום לבית מרקחת. לי נשארו 12 כדורים ריספרדאל 2 מ"ג ו 29 כדורים אביטול (ויטמין E). אביא אתי מחר ונראה אם מישהי תהיה מעוניינת. במחשבה שניה את הריספרדל עדיין אשמור עד לאחר הביקור במרפאה הפסיכוגריאטרית אבל אברר אם מעוניינים.

למעלה