נפלאות הסווטשירט...

נפלאות הסווטשירט...

אוקיי יש לי וידוי אתמול הייתה הפעם הראשונה בחיי שלבשתי סווטשירט. לא, לא, זה לא בגלל שההורים לא קנו לי, לא, לא, זה לא בגלל שאף פעם לא היה לי, פשוט תמיד היה לי אנטי כלפיי סווטשירטים, ואתמול ההורים שלי הכריחו אותי ללבוש אחד כי אני חולה והכל... לא יודעת, תמיד חשבתי שסוודר זה הרבה יותר מחמם... מסתבר שלא, אפילו התחלתי להעריץ את הסווטשירט החדש שלי, גם אם יש עליו סמל של טלעד... אני עלולה להרחיב את המלתחה שלי, הודות לסווטשירט חורף נעים! מיכל

נעל

New member
how sweat

כן, סווטשרט זה דבר מאוד מחמם, אם הוא מעוצב כמו שצריך. מחמם עד כדי הזעה ממש. כנראה שבגלל זה רוב הזמן רואים אותו קשור על מותניהם ומותניהן של מעריציו (ולכן גם מומלץ להתאים אותו היטב עם השכבות התחתונות יותר). כמה שנעל מנסה להתכונן למזג האויר היומי והצפוי בחוסר-צפיותו היא לא מצליחה. כל בוקר נעל קופאת (כי השכבה העליונה דקה מדי - נעל מנסה להתפשר על משהו שיתאים גם לצהריים ככה שהיא לא תצטרך להתהלך עם שלוש שכבות ביגוד ביד ואחת עליה), כל צהריים היא מתה מחום (כי השכבה התחתונה דקה מדי והעליונה חמה מדי) וכל ערב, שמגיע מוקדם בימים אלה, נחמד לה מאוד, אבל היא כבר בבית. נעל ;-)

yulia_tb

New member
מוכר מוכר...

אבל יש לי לנעל חדשות טובות .. ביו חמישי מבטיחים גשם אז אולי יהיה קריר והעל לא תצטרך ללכת עם 3 שכבות ביד..

טלעד?

אין גבול למקוריזם הא מיכל? חח אני לא הולכת הרבה עם סווטשרטים השנה, לא יצא.. יש לי קפוצ`ון אחד כחול שעכשיו הוא בכביסה (ובקיבוץ זהלוקח זמן, יו!), ובכלל- רוה ימים אני הולכת עם גופיות לבנות ומעל חולצות קצרות, אז אני די מחוממת...וגם עם חולצות משובצות..היי, זה מזכיר לי, שלפני יומיים בערך אביעד אמר לי- ``תודי שאת מנסה להיות קורט קוביין ולא הולך לך!`` LOL...זה מצחיק אותי, לא יודעת למה..אביעד הוא מטורף- תכירו! אבל אולי זה גם בגלל שקניתי מעיל חדש (אין מעיל, וקררר אז צריך מעיל!) מקרוקר (פירמה אנשים!! יש לי פירמה! האאא), ממש מגניב- אם חם, אז את שכבת הפליז שבפנים אפשר להוריד בעזרת רוכסן (מחובר עם רוכסן.......), ואז יש לנו שני דברים- א. סווטשירט בצבע תכלת, שעשוי מפליז; מאוד מחמם, וסופג מים ב. מעיל רוח ואם לא מוציאים, אז יש לי מעיל מחמם, סופג מים, עם כיסים ענרקיים מלאים ניירות וכתבות לעיתון ומאסות שאני כותבת בזמני החופשי ומה לא?! ו..החיים יפים!! (כל זה רק בערוץ הקניות, דיל!) איזה מעיל יש לכם??

למעלה