נפלאות המחשב

een ogenblik

New member
נפלאות המחשב

זוכרים שלפני שבועות מספר הטרדתי אתכם בקשר לבעייתי העצובה עם תיבת האימייל שלי ביאהו? לפתע פתאום נזכרתי שלא עדכנתי אתכם בקורות הקורה. אז במשך ימים ניסיתי לשכנע את האיש לבצע את תהליך מחיקת הקוקיות (הרי אני צריכה מבוגר שישגיח עלי העת התהליך, לכל הפחות, אם לא יבצע אותו עבורי). האיש היה עסוק בכמה מאמרים בעת ובעונה אחת, כך שנזנחתי לאנחות, ובעיית האימייל שלי ממש לא הטרידה אותו. בינתיים החלטתי לבדוק את האימייל שוב. להפתעתי כי רבה, התיבה נפתחה וחיכו לי שישים ושלושה (63!) אימיילים. האיש התפנה ממאמריו בינתיים, אך זה כבר לא ממש הטריד אותי. הווה אומר שהצלחנו לארגן זמן איכות יחד. נפלא. באותה הזדמנות שאני כבר כאן, ספרקס (איפה אתה בכלל), אמרת שיש דרך להוריד את שליחת ההודעה לאימייל כאשר מתקבל מסר אישי בתפוז, איך עושים זאת? זה ממש מציק לי כל האימיילים הלא רלוונטיים האלה בין מכתבים שאני רוצה לקרוא.

Sparker

New member
דבר ראשון מזל טוב...

אני מניח שלך אין חברים מעיקים ששולחים 30 אימיילים עם תמונות כל יום... אז גם מזל טוב על זה... לא כל-כך נכחתי פה בימים האחרונים לאור בעיות מחשביות (ה-CPU שלי החליט להתקיל אותי עם 100 מעלות בצל...) ושינויים פרסונליים בבית... לגבי האימיילים על מסרים חדשים - כשאת נכנסת לחלון ההודעות הנכנסות, יש לך למטה מימין שני ריבועים, כשהתחתון מביניהם אומר:"ברצוני לקבל התראה באימייל על מסר חדש"... אוקיי?? או שהבעייה מסובכת מידי בשביל הפתרון הפשוט, וכרגע עשיתי צחוק מעצמי בלהסביר את הברור...

een ogenblik

New member
אה, דווקא

לא עשית צחוק מעצמך, אבל אני כנראה שכן. אני זוכרת חלונות כאלו בתגובות בפורומים, לא בתיבות המסרים. וחוץ מזה, אלו לא חלונות שצריך לסמן שרוצים תשובה, ולא לשצריך ךהוריד סימון כשלא רוצים תשובה? נו, מילא, תיכף אני אבדוק במסרים בעצמי. לא צריך לענות לי על זה. חברים ששולחים תמונות שסותמות את התיבה יש לאיש. למעשה אלו לא חברים דווקא, אלה כל מי שמכירים כמעט בארץ. אז יש לנו תיבה בהוטמייל שמוכרת לכל המכיר אותנו, ואליה אני נכנסת בקביעות למחוק הודעות גדולות חסרות משמעות, וחוזרות על עצמן (האם גם אתם מקבלים את שירשור הבדיחות על פולניות עשר פעמים, ואחר כך רואים אותם בפורומים שונים?). ויש לי את התיבה היאהו שנפתחה עבור פורומים, ומשמשת אותי רק עבור מי שלא שולח לי הודעות בתפוצת נטו. שם אני גם מוחקת כל מיתב גדול בלי לבדוק בכלל, מאחר ולא אמורים לשלוח לי מכתבים גדולים משם (וזו מעין התנצלות אם מישהו שלח לי משהו לשם, ולא קיבל שום תגובה). האם מחשבך מתאושש? האם השינויים הפרסונליים בבית הם לטובה? האם חייך בלעדינו מוצלחים? כי אם לא , אז באמת שאיני רואה סיבה לנטישה, ואם כן אני מתכננת להעלב במיטב המסורת הפולנית.

een ogenblik

New member
ובדקתי

וחלון הבקשה לקבלת אימייל היה מסומן. נו, באמת, ואתה חושב שאולי עשית צחוק מעצמך? אני יודעת שעשיתי זאת, ועדין אני חוזרת לכאן ללא בושה.

למעלה