נפלאות הטכנולגיה...

נפלאות הטכנולגיה...

כבר חשבתם שנפטרתם ממני לשבועיים אה...?! אז לא! בזכות המחשב של אבא וטכנולגיה המתוחכמת של אינטרנט אלחוטי אני כאן כאדי להציק לכם גם כשאני בצד השני של העולם... איזה כיף אה...? אני כולי בג'ט לג כמעט נרדמת כל פעם שאני יושבת יותר מ5 דקות... אבל זה שווה את זה כי ממש יפה פה ובנוסף דיי קר פה
וזה כיף
.ZzZZZzzzZZzzZzzzzZZ בכל מקרה... מה שלום כולם? ואיך לאנשים שבמחנה קיץ אם מישהו יודע ודיבר איתם? אני אכנס עוד פעם מתי שאני אוכל... בנתיים באמת תענו להודעה הזאת כי אני באמת רוצה לדעת מה קורה איתכם ועם החברה במחנה קיץ....

לליה לליה.......

אי אפשר להיפטר ממך. סתם... טוב מאוד לשמוע ממך. היום נגמר המחנה קיץ אז אני בטוח שבקרוב אחד מהמדצים יעדכן אותך בכל הפרטים שהיו שם. שימו לב כולם שלליה בחו"ל יומיים וכבר כתבה בפורום ולעומתה גלעד שפסר בחול כבר שבועיים ולא כתב אפילו פעם אחת..... המסקנה, לליה היא מלכת הפורום!!!!!!!

Ofer Tal

New member
לליה מה העניינים!

מה שלומך באלסקה ? אני מקווה שאת נהנת , וברור שיהיה לך קר , כי את באלסקה, ולפי דעתי העובדה שגלעד לא שלח הודעה אחת נובעת מהעובדה שהוא בצרפת, וזהו

ballack

New member
רציתי להיות הראשונה! ניצחתי...

הנה הנה, שניה אחרי הטוסט שאחרי הטיול וחמש דקות אחרי המקלחת אני כבר בפורום! אז ככה, היה סבבה טילות! ממש אין לי כח לכתוב פרטים רק תדעי לליה- א) את מלכה! ב) היה מעולה, באמת! קצת קשה אבל שווה כל רגע... ג) כמה דברים קטנים- בובחה משתלט על העולם, מעיין שמחה התייבש והלך אתמול בלילה, יש משפט טלזקן חדש "בואו נמות, בואו פשוט נמות כולנו!", חם שם טילים, שחכתי את התיק שלי ושל מעיין (כשהוא הלך הוא שכח אותו) ביער, זו הייתה חורשת אקליפטוסים ומתברר שאני אלרגית לאקליפטוס (ללא ספק קטע מוזר, כולי אדומה ומתגרדת... חחחח), ורעות טוענת אבל "שאקליפטוסים לא מגרגרים...". מזל שלא היה לי כח לכתוב הא?

ronikalush

New member
אז אני אוסיף ואומר-

לולי את באמת מלכה.. היית חסרה טילים! טילים! מקווה שאת נהנת! היה אחלה בחלה.. היה באמת חםם ומלא דברים היו מאוד ספונטניים כי היו המון שינויים ברגע האחרון. ו... אני לא יודעת למה אבל אני עדיין מתוסבכת עם עצמי בפרשת הנהרת/ נהג שהיה/ הייתה לנו בדרך חזרה.. וואי וואי אישה/ גבר רעה /רע! את תידעדכני.. אני בטוחה לולי מתי את חוזרת??? אהה והיום יש מסיבה של סוף כייפת

טל זה לא פסדר

תשמע אני בחול חיפשתי מקומות לכתוב מהם אבל הצרפתים האנטישמים האלה לא רק שאין מחשבים (בכלל) גם הם לא מדברים אנגלית ככה שאי אפשר לשאול אותם איפה המחשב נ.ב עכשיו הגעתי הביתה והשעה תראו אותה אז אני מצטער אם לא הכל כתוב כמו שצריך או שהשלמתי משפטים בראש ולא בכתב אבל בכל אופן אני פה

פקהויז

New member
היי לך באמריקה

אין לי הרבה זמן - כי המדריך שלי לא נותן לי זמן על המחשב מה המצב ? איך אמריקה? מה הספקת לראות? היית בדיסני וורלד? תהני מאמריקה - להתראות בקרוב...

תודה תודה....

אני יודעת שאני מלכה אין צורך להוסיף בנושא הזה...אלא אם כן אתם ממש מתעקשים ואז בסדר....(הצניעות...) סתם... אני ממש שמחה לשמוע שהלך טוב במחנה קיץ:) אוהבת אותכם וכבר ממש מתגעגעת!!! כאן לליה קימל משדרת אליכם סן פרנסיסקו, קליפורניה.

ועוד חדשות מאמריקה.

אז חזרתי היום מ3 ימים בפארק שקוראים לו יוסמטי. ממש מגניב , ענק! ויש בו דובים אמיתים שבלילה פורצים למכוניות של אנשים כדי לחפש אוכל:) אבל כמובן ברגע היחידי שלא הייתי עם ההורים שלי הם ראו דוב ואני לא ראיתי. :( לא פר! אבל בכל מקרה הפארק הזה (שהוא מן יער כזה) ממש יפה ויש שם מלא סנאים חמוווודים!!! והגעתי למסקנה שאני הולכת לגדל סנאי כי זו החיה הכי חמודה בגלגסיה הזאת. וברגע זה עלתה בי המחשבה שאולי כדי לחשוב להחליף את הצ'ינצ'ילה (שיסלחו לי כל אוהבי הצ'ינצ'ילות במחנה) בסנאי כי בהחלט הוא יותר מפנק. בכל מקרה בזמן שתחשבו על זה מחר אני מתחילה את המסע חזרה לכיוון ארץ הקודש. אני טסה מחר לדנמרק לשלושה ימים ואז לארץ. (מה שאומר שאני יגיע בין ראשון לשני בלילה.) אז זהו. שיהיה לכם בוקר נהדר!
ולמאחרי קום שיהיו לכם צהריים נפלאים! -לליה-

לליה לליה

טוב תמיד לשמוע ממך!!! אני מצטער שלא יצא לך לראות את הדוב. אבל אל תדאגי. כשאת תחזרי לארץ אני אתן לך להסתכל על וויצמן כמה שתרצי!!!!!

למעלה