נפילת מתח

ALIZ58

New member
נפילת מתח

בוקר טוב לכלום,שבת שלום לכולם אני התאלמנתי לפני כשנתים ןבחודש האחרון ,,אני על הפנים לא יוצאת לבלות ,,באה מהעבודה אוכלת בלי סוף אוכלת מתוק בלי הגבלה,,משמינה ואח"כ מרגישה רע במראה. אני מרגישה חסרת אנרגיות,,כנראה זה נפילת מתח,,אין לי כוח לשחק ולהיות חזקה אשמח עם אחת או אחד טאו כמה ינסו ליצור ולהיות איתי בקשר מעבר לאתר כדי שאוכל לצאת לדבר להרגיש שיש לי משהו בשבילי שחושב עלי ורוצה בחברתי אולי קצת הגזמתי ברגשותיי אבל תבינו אותי ורק לכם מסוגלת לספר יום נעים ועשיה ברוכה בהכנות ליום השבת

אוכלת במקום

האכילה במקום האהבה מוכרת לי , אני שרע לי מפסיקה לאכול אוכלת רק ארוחת בוקר, פירות בבלנדר עם האינסולין והתרופות וכל שאר היום לא אוכלת ולא שותה היתה תקופה ארוכה בחיי שחייתי כמו שאת מתארת , הלכתי לטיפול והתחלתי לבנות חיים יצאתי לרקודי עם מסתכלתי על הרוקדים לא תמיד רקדתי אבל התחברתי לשירים ולאט לאט התחושות הסתדרו וחזרתי לחיים נורמליים אם את לא יכולה ללכת לריקודים תלכי קמוני לארומה תשתי כוס קפה וחתיכת עוגה ותראי אנשים ככה עשיתי שאמי נפטרה , הוצאתי את עצמי בכח לשבת בין האנשים, וישבתי לבד אם את רוצה אצטרף אליך לכוס הקפה וגם אחבק אותך כמו אחות זה בהדרך לצאת מהמשבר , פשוט לצאת להיות בין האנשים לאט לאט זה יסתדר

ALIZ58

New member
תמיכה

בוקר טוב שבת שלום לך אני מאחלת הרבה בריאות מהיכן את שואבת כוח אני מורידה בפנייך את הכובע תודה על החיבוק והתמיכה אבל שמתי לב את רחוקה ממני האמת והמצחיק שבתחילת המוות אולי בגלל שחא הקלתי או רציתי להתעלם יצאתי ביליתי ועכשיו בחודשים או שלושה הכל ירד כאילו קרה לי הפוך ,,אולי עכשיו התעוררתי לחיים האמיתים והחוסר מאד חסר לי ,,אין לי מילה טובה וחיבוק ותמיכה להתמודד.. בכל אופן תודה רבה על הכל יום נעים ןמאושר

גם לי קרה ככה

בשבעה הייתי חזקה עודדתי את כולם כמו כוכב זהרתי בבית הביאו חיילות שהיו תחת פיקודה שהיו בהלם תמתאונה ואני עודדתי את כולן וכולם הכי תמך בי החבר הראשון שהיא הביאה הביתה , שאז היה טייס ומצא זמן בשבילי למרות שהייתי זקנה ממנו ב10 שנים ואחרי שנהיה שקט בבית הבנתי שזו אבדתי אותה ואז הכאב התעצם , הגעגוע עושה את זה אז ניסיתי משהו אחר הלכתי ללמוד באונברסיטה הפתוחה ושם מצאתי ידיד שליווה אותי 10 שנים הכל תלוי כך בעשייה שלך יקירה והכח שלי בא מהאמונה שמחר מתחיל יום חדש עם כוחות מחודשים יום חדש שמביא טוב בזרועותיו כמו המן שחולק בבוקר במדבר , רק לאותו יום

למעלה