נפילת האתר

נפילת האתר

אתמול הושבת האתר למספר שעות במהלך הערב. נכון לרגע זה, התקלה הסתדרה. אנו מתנצלים על אי הנוחות ועל משך ההשבתה הארוך, ומקווים כי התקלות הטכניות שאנו חווים לאחרונה ומקשות על הגלישה יסודרו בקרוב
שבוע טוב מ-
אנשים

WundeRKind

New member
../images/Emo207.gifתראו מה גיליתי ../images/Emo7.gif

נכון בקליפ BTHE יש קטע שקלי באה לחזק את קלי
... אז הייתי בטוח ששתיהן זו קלי, פשוט צילמו את זה ב-2 סצינות ואח"כ ערכו.. אבל לאאאאאאאאאאאאאאאאא
מסתבר שבקליפ משתתפת אחת שדומה לקלי
אולי אני טועה.. אבל התמונה הזאת לא נראה לי משאירה מקום לספק. הם הרסו לי את הקליפ

otollo

New member
../images/Emo174.gifלא, לא ../images/Emo3.gif

אני בטוח שהייתה שם עוד מישהי כדי שקלי תדע לאן להתסכל ויוכלו ליצור קשר עין וכאלה אבל אח"כ צילמו את קלי והחליפו את הכפילה בקלי, ככה שזה באמת שתי קליות... פשוט הביאו עוד מישהי כדי שקלי תדע איך לשחק... זה קשה לשחק מול אוויר
.

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאתה פשוט חייב לקטול אותו?../images/Emo6.gif

ואני מקווה שאתה צודק עם התאוריה השמחה הזאת שלך
.

otollo

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif

תגיד, אי פעם באמת חסמת מישהו?

WundeRKind

New member
יאפ../images/Emo3.gif

אלירן היה חסום פעמיים אאל"ט.. אבל זה היה סתם כי היה בא לי
ועוד כל מיני אנשים שאיחלו דברים לבבים לקלי
או התחזו למנהלים

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifומה עם איכקוראימאותו?../images/Emo6.gif

נו, היה איזה אחד, שלא היינו בטוחים אם זה בן או בת אף פעם, והוא היה מה זה קרצייה
אבל הוא כתב כאן די הרבה... ברח לי השם שלו עכשיו, נראה לי משהו עם J. *נוסטלגייה*.

Roro16

New member
מההה ?! ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אוף.
העיתונות חייבת להרוס כל דבר יפה שהיא רואה? אני מקווה שקלי, נו זאת שמתמוטטת זאת קלי. כי מתי שהיא מלטפת את הפנים של קלי שמתמוטטת היא נראת מלאכית שם הפנים חלקות מבריקות. באלי גם.
מאכזב שג'ולייה רוברטס מתחזקה לקלישלי.

Blue Aura

New member
די. מסכנים. ../images/Emo189.gif

גם את וגם אור, זה לא אשמתם, הם תיקנו את זה, התנצלו. לפחות תקבלו את ההתנצלות. באמת.
כפרעל תפוז.^^"

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifתפוז נעלב?../images/Emo12.gif

... טוב נו, כפרות על תפוז
... וכאן הייתי אמורה להתחיל איזה שיר צופיפניקי שכזה, שמראה כמה שאני אוהבת את המקום שאני נמצאת בו, אבל אני אחסוך מכם
.

למעלה