נפילת האתר

נפילת האתר

אתמול הושבת האתר למספר שעות במהלך הערב. נכון לרגע זה, התקלה הסתדרה. אנו מתנצלים על אי הנוחות ועל משך ההשבתה הארוך, ומקווים כי התקלות הטכניות שאנו חווים לאחרונה ומקשות על הגלישה יסודרו בקרוב
שבוע טוב מ-
אנשים

otollo

New member
../images/Emo174.gifקארי תופיע בגראמי ../images/Emo3.gif

עוד יופיעו כריסטינה אגילרה, מארי ג'יי בלייג', ג'סטין טימברלייק ולודאקריס. אני מניח שהיא תופיע עם Wasted...

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

זה שיר של מרטינה מקברייד שקרי שרה באחד האלבומים הראשונים שלה והיא עשתה עבודה דיי טובה Broken Wing

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif הוא בוצע בעבר גם באיידול

ע"י ג'סיקה [4] ודיאנה [3]

LeAnnDylan

Well-known member
קווול.. לא שמעתי אבל אני אוהבת את

הגירסה של אנדרווד

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif חחח אני לא שמעתי את קארי

אבל אני אשמח לשמוע דיאנה עשתה עבודה מדהימה
.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif היא נשמעת קצת מוזר

וקצת מצוננת בגדול זה ממש טוב ברור שאין על מרטינה ואני יותר אוהב גם ת'ביצוע של דיאנה אבל סבבה חחח

SHTRUDIDI

New member
מתי הגראמי?

יש מועמדויות או מגישים איידולים ומעניינים?

LeAnnDylan

Well-known member
15 בפברואר ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

אני מודעת רק למועמדויות של קרי, שמישהו אחר יעדכן בקשר לשאר.. אז ככה, בנוסף להופעה שלה בטקס קרי מועמדת לשיר השנה על Jesus take the wheel בנוסף יש לה גם מועמדות ל-Best New Artist ול- Best Female Country Vocal Performance כאן יש לציין שמועמדות גם ליאן ריימס
ומירנדה למברט
שיהיה בהצלחה לכולן [כמובן גם למרטינה מקברייד וגרטשן ווילסון שמועמדות...סוף סוף קטגוריה שכל המועמדות בה ראויות..]. מועמדות נוספת לקרי בקטגורית Best Country Song שוב על Jesus, Take The Wheel שיהיה המון בהצלחה [ומשהו אומר לי שזה הולך להיות ערב בלתי נשכח לקרי...]

למעלה