נפילת האתר

נפילת האתר

אתמול הושבת האתר למספר שעות במהלך הערב. נכון לרגע זה, התקלה הסתדרה. אנו מתנצלים על אי הנוחות ועל משך ההשבתה הארוך, ומקווים כי התקלות הטכניות שאנו חווים לאחרונה ומקשות על הגלישה יסודרו בקרוב
שבוע טוב מ-
אנשים

שלום חברים

בזמן האחרון אני נהנה לפרסם שירים שלי בכל מיני מקומות (פורום סדנת כתיבה, במה פתוחה וכו'), אז חשבתי גם כאן לפרסם שיר. פרסמתי שיר אחד שקשור לפוליקר (ובו מילים משמות נעיות שכתב פוליקר). הנה שיר נוסף, בהשראת "כתמים", אבל השיר מנקודת ראות של הבעל המכה: לא פעם ולא פעמיים/יאיר בן-חור (נכתב ב10/9/2000 - על בעל ואבא אלים, מנקודת ראותו שלו [ובכך שונה מ'כתמים']) לא פעם ולא פעמיים חשבתי להרים ידיים הגיע הרגע ההוא היא באה אליי, התקרבה עם הילד שעשינו באהבה דיברה, דיברה, אמרה מה שאמרה ואני - * לא פעם ולא פעמיים הרמתי ידיים שוב הגיע הרגע היא ראתה אותי, צָעֲקָה ואחרי רגע זָעֲקָה בכתה, בכתה, ספגה מה שספגה כי אני - * ולא פעם גם לא פעמיים חשבתי שלא להרים ידיים ואז, ברגע ההוא היא הגיעה אלי בסערה שוב ושוב ושוב היא גערה ניסתה לדבר, שאקשיב אבל אני - * ואהובַי, כל יקירַי הרימו ידיים סגרו את הדלת שאפתח שוב כשאבריא אִם - ***

Pking

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif יאיר, אהבתי

באמת שיר יפה, הבתים בשיר והקישורים ביניהם בנויים היטב! גם השיר מאוד מעניין... כל הכבוד!

למעלה