נפילות!!

קרנושה

New member
נפילות!!

מה יש לכם לומר על זה? קרה לכם שנפלו מהמיטה, שידה וכו´? מתי נפל לי שבוע שעבר -לקחתי אותו איתי למיטה בחדר השינה.....ונירדמנו כשאני מחבקת אותו.....נרדמנו ופתאום בום הוא שכב כמו צ´וק הפוך על הגב בריצפה...אוףףףףף זה היה נורא!! אני אמא נוראה!!

טל של 4

New member
את אמא נהדרת...

וזה קורה לכולם (לפחות אצלינו זה קרה גם לנועם וגם ליואב) ותמיד מהמיטה שלנו!!! כשהם היו קטנים כל אחד מהם בתורו נפל מתוך שינה...... קצת גדלו וכל אחד מהם בתורו נדחף תוך כדי משחק.... המזל הגדול הוא שילדים יותר עמידים מההורים שלהם... בד"כ מגלים את סף העמידות שלהם כשנולד ילד שני בבית והגדול "מטפל" בו חחחחחחחחחחחחחחחחחח

את אמא נפלאה ../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

אצלנו זה עוד לא קרה אבל זו לא חכמה כי הם ישנים במיטות שלהם... אבל הלילה חלמתי שליאם נפל מהמיטה והתעוררתי שטופת זיעה

keren1

New member
קרנושה כמה שזה נורא להגיד

אבל צחקתי. מה את חושבת שאת היחידה שהילד שלה נפל מהמיטה. גם אצלנו. דניאל נפלה לא פעם ולא פעמים. גם הקטנים כבר התגלגלו לנו מהמיטה. זה קצת מלחיץ ובגלל זה אנחנו מעדיפים להעביר אותם (ואת עצמנו) למיטת האורחים בחדר הממ"ד כי שם המיטה מוצמדת לקיר!! אל תתרגשי יותר מדי. את אמא נפלאה!!! וזה לא אשמתך.
קרן

קרנושה

New member
רגע...כשתישמעו את הנפילה הבאה...

כבר לא תגידו אמא נפלאה.... חיתלתי את ליאור על השידה.....ובטיטולים תמיד במגירות של השידה...ליהיא ומתי היו בסלון עם המטפלת.....ואני מגלה שאין טיטולים במגירה...אנו מאחסנים חבילת טיטולים בארון של הילדים.....וזה ממש מטר וחצי מהשידה..ואני צעד וחצי לארון לוקחת טיטול וכשהיסתובבתי (הכל קרה בשניות) ליאור בוכה על השטיח...היא נפלה מהשידה-זה גובה רציני יותר מאשר מיטת חדר השינה.....אז...אני מחברת את המקרים הנ"ל וחושבת שאני ממש לא בסדר!! מבחינתי חוסר אחריות.....לא רציתי להקים את המטפלת היא היתה עם יתרת הילדים.......אוף........נורא! בשני המקרים לא קרה לילדים כלום (או שנגלה זאת בעוד כמה שנים משהו שלא רואים כעת)......

nonana

New member
קרנושה אני מתה עליך../images/Emo24.gif

אם תשמעי את הסיפורים שלי שערות יעמדו לך. חחחחחחחחחחחחחחחחחח אין מושלמות וזה קורה לכולנו. אז אל דאגה. אצלי תמיד יש אחד חבול. רק לפני שבועיים נעה נפלה על הריצפה והיו לה שפתיים כמו בלון. אז מטפלים ומחבקים ונושמים עמוק.

על זה אני לא מתפשרת!

אפילו שהם עוד קטנים ולא כ"כ ניידים, אני ארוץ עם הילד ערום בכל הבית לחפש טיטול או מגבונים לחים (החבילה תמיד נגמרת באמצע ניגוב הקקי!
) ולא אעזוב אותו לבד על השידה. זה הגיע ישר מאמא שלי שטובה מאוד בלמצוא סיפורי זוועות אצל אחרים. (עכשיו זה עניין ה-
: חברה שלה נשרטה מהחתול וקיבלה "שרטת החתול". היתה לה דלקת נורא קשה, ממש כמו מחלה, והיא רק עכשיו מחלימה מזה. כמובן שזה הוביל לדיון שלם על נחיצותם של החתולים בבית. אני חייבת להגיד שבחיים לא שמעתי על דבר כזה. דברים כאלה תמיד קורים אצל חברים של אמא שלי.)

*שיר

New member
קרנושה, את אמא נהדרת ../images/Emo142.gif

הנפילות האלה קורות לכולם.. אם היית יודעת כמה פעמים הילדים של אחותי נפלו מכל מיני מקומות, או נשכחו בכל מיני מקומות (נגיד בגן...), ועדיין הם הורים נפלאים! פשלות תמיד קורות! אין מה לעשות! אפילו אני יכולה להחשב כדודה נוראית אחרי ששמרתי על הבן של אחותי (כשהוא היה בן 3) והוא התגלגל מכל המדרגות כשהוא רכוב על אופניו! (למזלי, התאונה האיומה הזאת הסתכמה באופניים שבורים אבל בילד שלם...)

keren1

New member
אז הרשו גם לי להוסיף

אתמול ישבתי בספה ולקחתי את שני. כולה רציתי לבדוק באם הילדה עשתה קקי. הפכתי אותה וקירבתי את הטוסיק לאף. וטראחח הילדה התנגשה עם הראש/מצח בכורסא וקיבלה מכה וצמחה לה בנוגלה קטנה במצח.. קורה כבר אמרנו...... שני כבר למדה לבוא אלי עם כל דבר קטן ולהגיד מכה מכה מכה להצביע על המקום הכואב ולקבל נשיקה ולהמשיך הלאה. קרן

חיבנוקי

New member
בטח שזה קרה!!!!!!!../images/Emo13.gif

כשליעד היה בו חודשיים סיימתי לילה של הנקות, תשושה . ליעד עוד היה על הידיים ונרדמתי. ליעד התגלגל מהמיטה לרצפה, למזלי בעלי לשעבר נועל נעליים מידה 54 , וליעד נחת עם הראש בתוך הנעל
זה לא שינה את רגשי האשם , אבל זה עוזר לדעת שלא קורה רק לך.

קרנושה

New member
חיבנוקי הלוווווווווווו

ביקרת בגלריה? אתמול סידרתי את תמונות ילדייך שם.....אחידתי אותם כאילו היו ביחד מלכתחילה-אני חושבת....... הם בגלריה הראשונה...תחווי דיעה יאאלה.....

נונינה

New member
נפילות

ייסורי מצפון לא עוזרים לאף אחד אבל ניסיון כן. וכדאי למנוע נפילות שאפשר למנוע ע"י מודעות. בגדול כולם נופלים בסוף אבל זה לא אומר שלא צריך להתאמץ, כמו למשל - לא להשאיר תינוק לבד על שידה - כשהפיתוי קיים תמיד לכולנו באיזשהו שלב. הילדים שלנו יכולים להפגע כמה פעמים ביום, ולפעמים פגיעות קשות (שמעתם על "בטרם" ?) אל תקלו ראש !

nonana

New member
../images/Emo45.gifבצדק גמור

אבל זה לא סממן להורות טובה- זה מה שניסינו להסביר לקרנושה

חיבנוקי

New member
קרנושה-../images/Emo140.gif

יופי של עבודה , זה ממש נראה כאילו צולמו יחד. ויופי של גלריה.

קרנוש מקווה שעדין לא מאוחר להצטרף

ולהגיד לך שאת בסדר גמור - נורמאלית לחלוטין - בן אדם ובטוח אמא נהדרת ואל תדאגי אם הם לא נופלים מהמיטה שלנו הם קופצים מהמיטה שלהם חיבוקים ונשיקות ושרק יהיו בריאים

למעלה