נפילות ו DEFGAG ל EXCHANGE

papilon7

New member
נפילות ו DEFGAG ל EXCHANGE

שלום לכולם אנחנו עובדים עם EXCHANGE 2000 על SBS2000. בשבועיים האחרונים נפל לנו ה EXCHANGE שלוש פעמים. בפעמיים הראשונות היו לי EVENTS 9175,9555,9519. התייעצתי עם הנציג החביב של מייקרוסופט (ג'טרוניקס) ראינו שהשרת נפל לא נקי. העתקנו את רבצע ה PRIV ,PUB הצידה, עשינו ISINTEG ו ESEUTIL /P. והשרת עלה יפה. מכיוון ששתי הנפילות היו תוך פחות משבוע, ולאור האירועים הצרפתי, למה שלעתכם הנפילות הקרובות כל כך. בזמן זה היו לי 4 ג'יגה פנויים בלבד בכונן עליו יושב ה EXCHANGE. אבל זה המקום הפנוי כבר מס' חודשים. מכיוון שהתחלנו את השבוע עם נפילה נוספת עם EVENT 483 שזעזע אותי עם ג'יגה 1 פנוי בלבד בכונן בו יושב ה EXCHANGE, ו 200 מגה בכונן ה SYSTEM!!!, נתנו צ'אנס למשתמשים למחוק מיילים והיום כשניסיתי לעשות DEFRAG ל EXCHANGE ע"י ESEUTIL /D, על מנת לקבל את הגודל האמיתי שלו אחרי מחיקת המיילים, אחרי חצי שעה בקושי הגעתי ל 5%. ב PRIV יש 2 ג'יגה, וב PUB 200 מגה. אני שוקל בסוף היום לתת לו את הפקודה , וללכת, אבל קצת חושש מכך, מה דעתכם? אשמח לעצתכם. שבוע משובח לכולם

papilon7

New member
הגיבוי וה MAINTANANCE של

ה EXCHANGE התחילו באותה שעה ועכשיו הם כבר לא מתחילים יחד.

papilon7

New member
is there anybody out there?

אשמח לתשובה גם אם קטן עליכם. בעניין ESEUTIL /D שכמעט ולא זז.

antidot

New member
------>

אתה צריך בדיסק במחזיק את הDB שיהיה מקום פנוי לפחות בגודל של DB, אחרת הdefrag יזחל ויכול להכשל. תחפש במתגים של exeutil אופציה להפנות אותו לדיסק אחר עבור temp.

papilon7

New member
תודה, ובאותו הקשר פיניתי קצת מקום

ועכשיו המצב בוא כזה שבדיסק ה SYSTEM יש פחות מג'יגה פנוי (הגאון שהקים את השרת הקצה לו מתחילה 4 גי'גה בלבד ) ובדיסק בו יושב ה EXCHANGE יש 7 גי'גה פנוי. מה שמעיק על המערכת הוא חוסר המקום ב דיסק ה SYSTEM ? באופן אבסורדי במקומי שלי יש בהחלט יותר מקום, ולכן שאלתי היא האם יכול ללכת אם העתיק את ה DB וה ESEUTIL למקומי שלי, ואריץ ESEUTIL \D ואח"כ אעתיק אותו חזרה ל מקומו המקורי. כבר ביקשתי דיסקים נוספים לשרת מהמנהל שלי, אבל זה בהחלט ייקח זמן, אלא אם כן מישהו יוכיח לו שאם לא ה EXCHANGE ימשיך ליפול שוב ושוב בצורה חדה ביותר. ושוב תודה והמשך שבוע משובח.

למעלה