נפילה של אלבום

שלומיי83

New member
נפילה של אלבום

האלבום החדש של BJ מה זה השירים האלו אומנם זה הקול היפה ומוזיקת רוק אבל לא יודע מה השיר הטוב שלו שם ?

שלומיי83

New member
טוב במחשבה שנייה אלבום יפה

הקשבתי עכשיו לכולו בון ג'ובי עם הקול שלו עושה דברים טובים

LIRONSH100

New member
טוב נמאס לי...

קודם כל עם אתה מגדיר את עצמך מעריץ שלהם אז אתה צריך לדעת כמה עובדות (שהתקשורת אוהבת לשכוח לפעמים...) השם של הסולן הוא ג'ון בון ג'ובי ובון ג'ובי זה להקה!!@ הגיטריסט שלהם הוא ריצ'י סמבורה האחד והיחיד... דייויד בראין (שהוא יהודי) הקלידן טיקו טורס המתופף והבסיסט הוא לא באופן רישמי בלהקה אבל הוא כבר שנים מנגן איתם ואין לי מושג בעצם למה הוא לא באופן רישמי (במיוחד כשיודעים שהוא היה בלהקה עם ג'ון ודייויד ב Runaway) דבר שני היה ידוע שהאלבום הזה יהיה פחות טוב מכמה סיבות... 1. הם אמרו שהוא הושפע מאוד מהו סאד יו קאנט גו הום מה שאומר יש לו נגיעות גדולת של קנטרי 2. רק שנה וחצי מאז שהם הוציאו את האב אה נייס דאי מה שאומר פחות מידי זמן בין אלבום אחד לשני... (אני מכירה אומנים שלוקח להם שנים בין אלבום לאלבום -היהודים לדוגמא... יצא אלבום -לא אוסף- שלם לפני 6 שנים ובקייץ הולך לצאת להם אחד חדש נוסף כששמעתי עליו כבר איזה ארבע שנים שהוא עוד מעט הולך לצאת...) 3. גם רי'צי וגם דייב היו בתקופת הקלטות והכל בתקופה קשה אז זה בתוך השפיע... דבר נוסף אני שמחה שאתה לא פוחד מזה שאתה אחד מהבנים היחידים בפורום (יש את גל שהוא בקושי נכנס כי הוא לומד משפטים והוא כבר שנים פה, ויש עוד אחד שהוא חדש כמוך...)

שלומיי83

New member
תראי

אני מקשיב לג'ון בון ג'ובי סליחה על ההיגוי הלא נכון של השם שלו מאז גיל 9 משהו כזה אהבתי מאוד לשמוע אפילו קניתי פעם משקפיים כמו שלו מכירה (עגולות היו לו) ופוסטרים בשפע (מעניין איפה הם היום) ד"א תמיד היה לי קיטרוג (ביקורת) על היהודי הזה שיש להם בלהקה דייוויד דוד קיצור למה הוא לא מזיז תתחת שלו עם הלהקה ומגיע לישראל סעמו היהודים האמריקאים האלו .

LIRONSH100

New member
בקשר לדייב...

זה לא תלווי בו... ממזמן הם היו צריכים להופיע כאן אבל ברגע האחרון ההופע בוטלה בגלל המפיקים בארץ שהעדיפו את מיקל ג'קסון (בשנת 93!!! שאז טוב הבנות כאן יודעות מה קרא בשנת 93 (גארלז סטאף...)) והוא משגע אותם שנים שהם יבואו לפה הוא מת להגיע לפה אבל המפיקים בארץ מעדיפים להקות אחרות (אייך זה שאלה טובה..) ואני לא נתנתי כאן ביוגרפיה שלהם זה רק מה עושה כל אחד ואייך קוראים לו ומה קרא שהאלבום הזה מצופה שיהיה יותר גרוע... (ממה ששמעתי ממי שיש לו את זה כבר ולא החברות שלי עדין לא קנו לי את זה עדין.. אז הדסיק יחסית דיסק בונג'ובאני כרגיל טוב ג'ון גם אמר את זה... אתם יודעים למה כתבתי בונג'ובאני...) ואיזה חלק לא ידעת כי אני יודעת עליהם כל כך הרבה שאם אני יתחיל עכשיו אני יכולה לסיים באוגוסט לפחות... טוב עשיתי עליהם חצי מהיחידה השלישית שלי באנגלית... (ואני רק שלוש יחידות..)

שלומיי83

New member
חח מצחיקה

את אומרת שהם היו אמורים לבוא ב 93' מייקל תחת הזה היה כאן במקומו אני זוכר את זה חבר שלי כולו התלהב אז שהוא הגיע אז זה המפיקים הישראלים אשמים כרגיל רק כסף בראש עניינם אפילו את אלאניס הביאו לכאן המעפנה הזו בון ג'ובי יכניס יותר אנשים וכסף מכל הלהקות שהיו כאן אני בטוח טוב אולי אני תמים אבל עדיין מצפה לראות אותו בדור הזה לפני שאני אהיה קשיש ולא אוכל ללכת בעצם הוא כבר לא יהיה בחיים ג'ון אז שיגיע בשנים הקרובות .. לפחות זה ומה בקשר ליהודי שיש לו בלהקה לא אמרת למה הוא לא מניע את החבר'ה להגיע ? איפה האהבה למולדת חח..

nogao10

New member
כל כך לא מסכימה.....

יש לי את האלבום כבר שבוע ואני חורשת עליו (אפילו עכשיו אני שומעת שיר מהדיסק). זה לא נכון שהדיסק גרוע, או שיש לו המון קאנטרי. כלומר, ברור שיש אבל זה עדיין סגנון הבון ג'ובי שאנחנו מכירים. דבר שני זה שריצ'י הקליט בזמנים קשים רק נותן לדיסק הרבה יותר יופי, יש שם שירים עצובים ומעולים (אני חורשת על אבריבאדי'ז ברוקאין). בקיצור אני מתה על הדיסק הזה, והא בהחלט אחד מהטובים יותר (ואל תגידו שאני לא יודעת, בספירה האחרונה יש לי בערך 15 דיסקים של בונג')..... אם תסתכל על המילים של השירים אני בטוחה שתמצא את היופי שבשירים, הם הרבה יותר משמעותיים מכרגיל (לא פעם שמעתי חברות שלי מתלוננת שאין לשירים שלהם פואנטה, אז הדיסק הזה מלא משמעות אם רק רוצים). אז אין שום נפילה וכלום, באמת כדאי להקשיב יותר מפעם כדי קודם להתרגל, אז להכיר ואחר כך לחרוש!!!!!!!

LIRONSH100

New member
דייב משגע אותם כל השנים האלה לבוא לארץ...

אמרתי את זה כבר לא?? הוא שנים כבר אמר באיזה רעיון "אני שנים מנסה לגרום להופעה בישראל אני מת להגיע לארץ אני רק מחכה שהדולר ירד ביראל ואני מקווה שאנחנו נבוא "ואז הוא אמר גם בקשר למפיקים שעושים להם בעיות עם זה וחוץ מדייב גם ג'ון אמר שהוא מת להגיע לישראל וליוון (בטח לישראל כדי שדייב יפסיק לשגע אותו...) אז אך תגיד שדייב לא מפגין אהבה למולדת...

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifיש כאלה שממש אהבו

ויש כאלה ששמעתי שבכלל לא.. אני מחכה שהוא יגיע לארץץ כבר כדי להחליט..

HBKane

New member
לא נפילה, אבל שונה...

הורדתי את האלבום ואני שומע משם שירים, אבל זה כל כך שונה. לא משהו רע, אבל זה כל כך לא דומה לשירים שלו של שנות ה-90 או תחילת ה-2000. זה די דומה גם ל-HAVE A NICE DAY.... אני לא אגיד שהשירים האלה לא יפים, כי הם נחמדים ונעימים לשמיעה, אבל חסר שם איזה שיר מקפיץ או אחד שאפשר יהיה לזכור טוב בעוד כמה שנים. The Last Night ו-Lost Highway נחמדים, עדיין לא סיימתי לשמוע את כולם.

nogao10

New member
לא נראה לך ששיר 5 יצליח?

We got it going on נשמע כמו שיר שהולך לעשות משהו..... גם שיר ממש יפה וגם בבניה שלו מזכיר את השירים המפורסמים כמו ליבינג ומיי לייף

HBKane

New member
זה אולי כן, מקודם לא הספקתי לשמוע אותו.

שיר נחמד ביותר, קצבי כזה, ויותר חי מהאחרים. הוא אולי יהפוך להיות שיר שעוד יזכרו בעתיד.

תראה...

בניגוד לכולם, אני לא אקטול אותך כי זכותך לאהוב מה שבא לך.. אני לא אומרת שהדיסק LH הוא הכיייייייייייייייייי טוב של הלהקה [כי הוא לא :|] אבל אני לא אומרת שהדיסק הזה מסריח ולא שווה שמיעה.. זה דיסק מדהים לדעתי. כששמעתי את הדיסק חשבתי לעצמי "סופסוף הם הוציאו דיסק שלא עושה כאב ראש [למרות שיש את הדיסק דיס לפט שהוא על אותו עקרון אבל הוא פשוט קצת מסריח
]" כמובן, עד שהגעתי לטראק 5 והתלהבתי שהם בכל זאת השאירו שיר שמזכיר ימים ישנים יותר.. אין ספק, הדיסק הזה משאיר טעם של עוד. ובנוסף, יש שמועה שבעוד חצי שנה יוצא להם דיסק חדש! מוחעחעחעחע

שלומיי83

New member
אם יבואו לארץ נסלח להם על הפאשלות שנעשו בדרך

לדעתי אין מה להשוות לדעתי את הדיסקים של שנות ה-90 לאלו שהוא עשה בסביבות 2000+ מקווה שיבואו במהרה לארץ . איך אפשר ללחוץ על מישהו הארץ שיביאו אותם מי מארגן את העניינים האלו כאן?

nogao10

New member
אף אחד, וזאת הבעיה....

אפשר לשלוח מכתבים זועמים במיוחד למפיקים בארץ+ מכתב ממש מתחנן למארגני הופעות של בונג', שאף אחד לא ישאר אדיש!! למה שלא תארגן משהו, לא עצומה (כי זה לא עובד) אבל שלל מכתבים באנגלית ועברית ותשלח לכל העולם (לשלוח מכתב זה ממש זול!)?

לך אתה חושב

שאם מעריצים ישלחו למנהל שלהם מכתב הם יסכימו מייד? אף אחד לא שם עלינו, כמו תמיד..

למעלה