נפילה מוזרה

ליטה1

New member
נפילה מוזרה

אני בת 17 פעם בכמה חודשים קורה מצב שאני עומדת ועושה משו ולשבריר שניה העינים נעצמות לי והרגלים לא מחזיקות אותי ואני נופלת . זה מרגיש כאילו המוח מתנתק מהגוף והכל לשבריר שניה אבל אני נופלת. מישהו יכול לומר לי מזה?

חייםלוי

Member
מנהל
שלום וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אנחנו לא רופאים. התיאור שלך נשמע כמו התקף אבל לא אני ולא אף אחד בפורום אינו רופא. כדאי שתגשי לנוירולוג מומחה ותתארי לו את מה שקורה על מנת להגיע לאבחנה נכונה.

זה נקרא JME

גם אני סובלת מזה.. מסתבר. גיליתי את זה בצבא, לפני כשנה. מטופלים בזה ע"י למיקטל. שיהיה בהצלחה ורק שתהיי לי בריאה.

איזו אבחנה..

את רופאה? זה ממש לא מחייב מה שכתבת.. לא כל אחד לוקח את אותה תרופה. אם כבר הוחלט (שרירותית) שיש לה JME כמו שלי יש, אולי שתיקח דפלפט כמו שאני לוקחת או תרופות אחרות שחולים אחרים לוקחים

חתולה שורטת

מה הבהלה ב- ה הידיעה. הנערה ליטה תלך לרופא שממש לא יושפע , ויבדוק. אבל ליטה זכתה שיש משהוא שאמר לה "יש לי בדיוק כמוך", ואם תאובחן גם באותו איבחון, תדע שיש את התרופה המסוימת.

אבל זה בכלל לא בטוח

ה' הידיעה1 אומרת לה- יש לי בדיוק כמוך, ואם זה לא בדיוק? ואם זה לא JME? וגם אם כן, לא כולם מטופלים בלמיקטל. אני קודם טופלתי רק בדפלפט והוסיפו לי לפני כמה זמן גם את הלמיקטל, לאחר שניסינו רק למיקטל וזה ממש לא הצליח והמשכתי לקבל התקפים. אז למה היא מחליטה החלטה נחרצת כזו?

ruthty

New member
../images/Emo140.gifשלום לך ליטה

אל תקשיבי לאף אחד ואל תכניסי רעיונות לראשך הצעיר זה גם יכול להיות חוסר ברזל וזה יכול להיות הרבה דברים אחרים גשי לרופא לבדיקות כלליות ולאחר הבדיקות יאבחנו מה קורה אתך

זה נשמע כמו jme אבל צריך לבדוק

זה נשמע כמו סוג של אפילפסיה קלה שגורמת לקפיצות פתאומיות של שרירי הגוף, זה מה שקורה לך ברגליים. הרגל קופצת ואת נופלת ללא שליטה על כך אך ללא איבוד הכרה, זה קרה גם לי. אך לכי לנוירולוג ותעברי בדיקת eeg.

למעלה