נפילה. אוף.

נפילה. אוף.

אני לא עושה מספיק תכנית כמו שצריך. חוץ מזה הפסיכולוגית הרפואית האהובה עליי עוזבת בעוד שבועיים. וגם העו"סית מהדיור המוגן. וגם מנהלת הדיור המוגן (כבר עזבה). והניתוח בשבוע הבא. ותחילת הסמסטר בשבוע הבא. והשכנה מלמעלה, שיורדת לי לחיים. והחרדות. כמה קשה לשמור על הימנעות.

קולדון

New member

לא נורא. יש נפילות לפעמים, ואפילו שזה לא משהו שאני אכתוב לך עליו "איזה יופי!" כמובן, זה לא מוחק את כל ההצלחות, זה לא מבטל את הדרך שלך קדימה, ו....מהנפילה אפשר להתרומם מחדש, להתחיל יום חדש ולעשות שיהיה שונה. את מתארת כאן את כל העומס כטריגר לנפילה. יכול להיות שלא נתת לעצמך מספיק מקום כדי להכיל את כל זה? שלא תארת לעצמך עד כמה באמת קשה לך עם הדברים האלו...? אצלי זה ככה בכל מקרה, ומה שעוזר לי זה להזכיר לעצמי שאני לפעמים לא לוקחת בחשבון קשיים כאלו, ומראש להשאיר יותר מקום לרגשות, לקחת בחשבון רגעים קשים וצורך בהתמודדות מחדש עם טריגרים.

תודה, קולדון היקרה

ידעתי על העומס הזה, דיברתי עליו, נתתי לו מקום. לא עזר. ממש רע לי עם כל החרדות האלה, אני לא מצליחה להתמודד אתן כל כך טוב

קולדון

New member
מה עוד יכול לעזור?

חשבת על אופציה נוספת? טיפול תרופתי ניסית פעם?
אישית, לא טופלתי בתרופות, אני חושבת אבל שאם עושים את כל המאמצים של לתת מקום ולהכיל, ובמיוחד בתקופה שהיא לא רגילה אלא עומס של הרבה דברים בבת אחת... לפעמים זה באמת יכול להיות הסוס המנצח...

levshavur

New member
לאלומת האור

|שלום לך אני חושבת שאם תנסי להתמודד עם כל אחד מהדברים יהיה קל יותר גם אני בתקופות של נפילה כשיש לי.עומסים רגשיים (כמו עכשיו) בהצלחה בניתוח
לבשה

kiki girl

New member
אלומה חמודה

דמיון מודרך.משהו שחשבתי עכשיו .
קחי את כל מה שכתבת. תעצמי עיניים וממש דמייני את כל המחשבות האלה מתרחקות ממך. ונסי לראות איך זה מרגיש לך? האם זה מוריד את החרדה?

אני לא חושבת שהמילה להימנע עושה לך טוב, אם אני הייתי משתמשת במילה הזאת היא הייתה מגבירה לי אישית את החרדה אולי דווקא להיות ברמת החרדה,להתנסות בה, לעשות סוג של חשיפה, בסופו של דבר היא תרד.חרדה לא נשארת לאורך זמן. אם תברחי לאוכל החרדה תמשיך למקום אחר וכל השאר ישאר.

מה זה אומר שכולם עוזבים?
למה זה מלחיץ אותך?
שווה לענות על השאלות האלה.
צעד צעד. עשית את הסימסטר הזה, את תצליחי לעשות גם את הבא. לא לחשוב יותר מדי קדימה. אלא רק מה שעכשיו.
ובנוגע לשכנה, לפעמים יש כאלה, וזה ממש מעצבן אני עונה בקצרה, ממש , וגם ממעיטה בליצור קשר עין זה ממש עוזר, וחוץ מזה אולי שווה לפני שהיא מתחקרת אותך נסי אולי לתחקר אותה

איך את מרגישה עכשיו?

למעלה