נפיחות בזמן מחזור

Army 0f Me

New member
נפיחות בזמן מחזור

בימים הראשונים של המחזור אני סובלת מכאבים חזקים מאוד וחולשה כללית בכל הגוף שממש מפריעה לי לתפקד (אני תמיד ביום חופש מהעבודה פעם בחודש). אני לוקחת איזה 3-4 נורופן ביום (ואני שונאת לקחת כדורים). מעבר לזה הבטן שלי מתנפחת ויש תחושה שהיא כאילו "מתקשה". יש לכם רעיון מה אפשר לעשות? אולי מזונות מסוימים שעדיף לאכול/להמנע בזמן מחזור? פתרונות יצירתיים נוספים? תודה!

harduf9

New member
מזונות במחזור

לגבי כל המלצה שתקבלי תחשבי פעמיים, כי אם כל הרצון הטוב לעזור, מלבד מעט הפרטים שרשמת כאן אין לנו (המטפלים) את כל המידע הבריאותי לגבייך, הן פיזי והן נפשי. אני מעדיף לטפל ברפלקסולוגיה בכל הבעיות ההורמונליות ולשלב נטורופתיה וקצת רפואה סינית. בד"כ התוצאות טובות. המלצה כללית שכדאי לבדוק היא לצרוך מזונות כתומים: גזר, דלעת, בטטה, מנגו, פאפאיה (פחות ממליץ על אפרסמון מאחר ומכווץ, אומנם בעיקר את המעיים אך בכל זאת מכווץ) ומזונות שמכילים אומגה 3 קרי דגי מעמקים, אגוזי מלך, זרעי פשתן, רוקט ושאר עלים ירוקים. סדר הכתיבה ביחס לכמות אומגה 3 במזון. בריאות שלמה גיא הרדוף

חולשה וכאבים

המצב שאת מתארת, יכול להגרם מסיבות רבות (מערוץ תקוע וחסום, חולשה של איברים שלא עושים עבודתם כראוי...) ממליצה לך בחום לפנות לטיפול ברפואה המשלימה (רפואה סינית, יפנית, רפלקסולוגיה, הומאופתיה,נטורופתיה... ), מנסיוני יכולה להעיד כי ברפואה סינית תוכלי למצוא פתרון יעיל ומהיר. לגבי המלצות, כפי שגיא ציין, אין לנו מספיק אינפורמציה, אך מה שהציע נשמע מצויין לשלב הזה. רפואה שלמה
מיכל אמיתי

למעלה